en "tant på stan" en "tyst indian"

nu e jag hemmahemmahemma igen. får dåligt samvete när jag inte är hemma nåt haha, men jaja så kan det va.
det har varit en trevlig daaag. malin tog hand om bo kasper biljetterna när jag berättade om att när jag sist fick ta hand om ett par biljetter som var till lasse (winnerbäck) tappade jag bort båda två och fick köpa nya. duktiga jessica. inte kul nånstans alls, nej. men, sen köpte vi sallad till mig och gick till culturen å väntade på att träff-grejsen skulle börja. iaf, det va en fin dag fast jag är alldeles för trött för å skriva mer nu. det är "sommar med göran" på tv också, den är söt.
puss!

L is for the way..



having troubles telling how I feel
but I can dance, dance, dance
couldn't possibly tell you how I mean
but I can dance, dance, dance
so when I trip on my feet
look at the beat
the words are, written in the sand
when I'm shaking my hips
look for the swing
the words are written in the air

sluta snacka, bre en macka, mer o'boy, ojojoj

jag blev sur för att jag skrev ett inlägg i fredags som inte ens kom fram. tack blogg.se.
men sen blev jag glad för soran är på femman och han är typ.. asrolig. sen blev jag ännu gladare för imorn får jag min lön, äntligen är jag fri från att hålla mina pengar hårt som jag vet inte vad bara för att spara till japan (eftersom jag inte var säker på hur mycket jag skulle få i augusti och var för lat för å räkna ut timmarna osv). WIHOWIHOO

imorn är planen att njuta av den välbehövda sovmorgonen och senare hämta bko biljetterna med mal-zin, då blir jag ännu gladare. sen ärde upptaktsträff och då blir jag ännu en massa gladare. alltså vart ska all min gladhet ta vägen? kommer ju bli hyper. men nu ska jag kolla på soran och sen duuuuuschaaaaaaaaa. puss

pe.es.

detta är den skönaste, gosigaste, underbaraste tröjan tycker ja för tillfället. helt galet skön (trots att den ser helt hopknycklad ut på bilden!!!!)



glad tjej för övrigt.

19.11!

åh jag blir så arg när blogg inte vill publicera mina inlägg, eller ja när jag inte ser dom iaf så jag blir osäker om nån annan gör det?!? så efterblivet. skitsamma.
i helgen har jag gjort en del, bland annat hört en massa (moremalin) massa (joy society) bra musik på sigmatorget, firat min gammelmormor som fyller 95 imorgon och annat fint. som vanligt är jag trött men idag har faktiskt varit en lång dag sen jag gick upp ur sängen halv sju och slutade skolan fyra. ska dock bli bättre på å updatera har jag bestämmt, jooo.

för övrigt är jag fet taggad till en massa saker, lista-ja-tack;


-PÅ TORSDAG FYLLER JAG ÅR, bara en sån sak.
-på måndag åker jag till japaaaaaan
-ikv börjar dansen med jenny.penny.bästa.jacobello
-imorn börjar amfora med bästa alla
-på torsdag ska jag träffa en mycket saknad melinis
-på onsdag börjar teaterlinjen
och, trummvirvel, i vinter ska jag å mazarin se BKO när dom kommer hit. hur bra?!??!?!??!? bäst.


jag känner mig nöjd nu när jag fått skriva av mig lite. nu ärde dags å dra sig mot dansen snart. PUSSSSS

..han är hemma!

jonte: jesicaaa du måste komma upp och hjälpa mig bygga lite med leg.. (klampklampklamp hörs uppifrån) jessica...jag tycker jag hör nånting. DET ÄR NÅNTING. jag tycker jag hör pappa komma hem. jag tror pappa kommit hem. jessica, jag tror det jag hör är pappa. PAPPA ÄR HEMMAAAAAAAAAAAAAA *springer upp med all fart i världen till övervåningen och skriker och fnissar*
jag går upp efter honom och hör "du behöver inte hjälpa mig längre, pappa ska hjälpa mig nu jessica, han är mycket bättre på sånt jessica, hihiihihihihiihi".

jo, min lillebror är väll ganska söt ibland.

JEANSJEANSJEANS

det här låter lite.. jag vet inte, konstigt, men jag är fett taggad till å köpa jeans imorn. brukar inte köpa nya ofta alls för det är så drygt å prova tycker lilla jag, men faktiskt, jag är taggad. jeeeeeeeans, my newfound love.
jag hatade jeans när jag var mindre, verkligen hatade, till typ femman haha. hade det aldrig på mig utan alltid.. tygbyxor? ja, men. jeans. är. ju. så. bra. you can wear it at any time, to any occasion (ja jag citerade just bridget jones lite diskret, har tråkigt i väntat på matsis).
så summan av kardemumma (har alltid tyckt det låter så kul); imorn ska jag köpa ett par nya jeans och jag är taggad. fint. SÅ NU VET NI DET, jag måste lugna ner lillebror lite nu, han hoppar runt överallt och räknar ner sekunderna tills mats kommer hem. haha. puss

åh. alltså. om jag hade en tidsmaskin skulle ett av mina stopp vara 70-talet.


ungefär

hejhejhejbloggenochallasomläserden.
idag kände jag mig duktig för innan klockan slagit halv två var jag hemma och hade redan hunnit med skola+fg, hur bra?? bra.
HALLÅÅÅ NÄR BÖRJADE HÖSTEN?! trodde i början att det var en lite period och att det skulle bli varmt igen snart men börjar tvivla på det, det är höst nu? i think it is. men det är fint det med, höst är mysigt! gosiga halsdukat, varma vantar, å sånt. kom just på att mina yber underbara mys vantar är borta, åh orkar inte med min slarvighet.
ikv kommer mats hem efter sin senaste resa, usch vad han ska resa. positivt är ju ändå att jag ska följa med på nästa långresa, kommer bli awesome.

p.s. räcker det inte med fredagsmys-reklamen nu? hur länge har den gått egentligen? d.s.

ALMANACKAN


min fina almanacka som jag ska försöka hålla koll på mitt liv med.
och sen en till bild.. ja, bara för att jag e trött. tog liksom bort den när jag piggna till. nu ska jag duscha. pussususs

sånt där kul. fast ne

idag har varit lite av en tjuris dag, lite så. jag är så trött haha har inte ställt om mig till att gå upp så tidigt än ( jag kommer faktiskt upp i tid men det går ut över hela dagen humörmässigt).
imorn ärde fredag=helg och jag är taggad. igår köpte jag almanacka=duktig, och jag ska använda den this time till skillnad från alla andra gånger. och juste, imorn slutar vi 11.10. helt ok!!!!
jag har en massa å skriva men som vanligt är jag för trött. kul tjej<3<3<3

pusspuss vi hörs snart, energin är förhoppningsvis tillbaka i helgeeen!

mama

min mamma är bäst.


apelsin

hej. hejhejhej. jag är trött som jag vet inte vad. idag hade vi skola,skola,hål,skola. sen skulle jag fika med loizan som hade massa å berätta om sin skola men hon slutade dock 2 timmar efter mig så jag å anna vandra runt på stan en stund och jag suktade efter kläder jag inte kunde köpa.
loiz kom och vi åt på vivaldi, jag fick spräcka min 500 lapp som jag sparat för att ha den med japan-pengar-kassa-ja (lättare att hålla koll om det är jämnt liksom, ja, ni förstår.) så det var lite sorgligt. sen suktade vi tillsammans efter lite kläder som ingen av oss kunde köpa. ekonomin är på topp här folket!! träffade wilma också, hennes ekonomi är på topp så hon hade shoppat hon.
jag kom hem, blablabla, blev på fett dåligt humör, gick ut å jogga, blev på bättre humör. nu försöker jag samla styrkan att ta mig upp och gå till duschen. (eller iaf stänga min dörr, den gnisslar som, nåt som gnisslar mycket) MÅSTE SOMNA I TID IDAG. åh. fast först ska jag äta en apelsin. puss

en elegi för alla vägar som vi inte vandrat än, för en tid som bara går och aldrig kommer igen.

och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

you’ll have a pocketful of starlight

aaaahaaa jag är så trött. jag är trött i kroppen, och lite i psyket (fint att jag lät väldigt wannabe vuxen). idag var jag på det där passet på feelgood som jag sist fick så mycket träningsvärk av att det gjorde ont i tre dagar efter, let's see hur länge jag har denna gång shall we.
haha hela min familj smsar mig idag och frågar hur min första dag i skolan var, bra att dom har koll på att den var för 3 dagar sen. äsch tanken som ränkas, dom e söta.
tänker fortsätta min nya "skriva en massa strö-och-osamanhängande-stycken"-grej. sådeså.

jag har varit galet duktig på att inte slösa pengar den senaste veckan. kanske för att jag inte har några pengar att slösa. bra logik jag vet. men snart åker jag till japan och då ni, då.

puss å hejdå nu

jackass

jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det här än, men.. johnny knoxville är fett jävla snygg. (han förtjänade till och med ett "fett" och ett "jävla" så att ni ska förstå hur stark min åsikt är)


p.s. jag vet inte vad detta säger om mig men jackass får mig att skratta så mycket att jag nästar ramlar av sängen. på riktigt. d.s.

jag och kusum. alltså ja, jag saknar sötisen hyffsat mycket.


my preeeeciooous

jag är så jävla fail. hittade i förrigår en ring som jag älskar jättejättejätte mycket men som jag tappat bort för ett tag sen. lyckan var total. nu är den borta igen efter att jag har använt den en, en, gång. blä.

p.s. jag vill gå på bioooo. d.s.

p.s.2. (ett jävla långt ps) ordet "fint" är så jävla bra och användbart. man kan beskriva en sak, men också en händelse - awesome. var på clas ohlsson idag (malzan skulle handla en whiteboard) och då stog det på väggen att dom hade typ inslagspapper, snöre och tejp om man köpt en present. sen avslutade dom med "fint va.". min respekt/kärlek för clas ohlsson växte då (blev befintlig). fint är bäst, punkt. d.s.

sånt



polen fika tidigare, familje middag nu, massa bra-igt. imorn ärde skola igen, andra dagen. ah det va typ allt.
eller nej inte egentligen men jag är dålig på å formulera mig så vi skiter i att ta resten. family guy är för övrigt jävligt random. puss på er.

krokodil.

"I want to tell you something. I've never loved anybody this way . I never looked at a woman and thought: if civilization fails, if the world ends, I'll still understand what God meant, if I am with her."

gott å blandat

här sitter jag med min huvudvärk och mitt vatten och tittade nyss på när jack nicholson blev en varulv på tv och är cp gullig mot michelle pfeiffer. filmen är slut nu dock. jag hör inte så mycket av tvn heller eftersom grannarna har slagit på med storfest (jag tror nån gift sig? det kom en limousine och hela gatan är full av bilar så ja) och musiken dånar in genom mitt fönster. dom spelar melodifestival låtar för tillfället, men, det är trevligt.
imorn ska jag träffa det lilla Polen gänget, ska bli toppen för har inte träffat nån av dom förutom mansi sen vi kom hem. mysipysi. nu ska mitt huvud få vila. gonatt.. typ.

michelle pfeiffer.. ja ni ser ju själva hur stört perfekt hon är. gamla bilder dock but she still is...bitch

ja och sen. fast, ja. och.. nej men alltså. han, alltså ja. jo, precis. ..du förstår?

idag (jag hatar att börja mina inlägg med "idag" men ja, överlever, överlev) skulle jag, madde å linnea leta jeans åt linnea. dock försov sig linnea när vi skulle träffas och jag å madde är panka så det blev en mindre bra start, men vi hittade skitsnygga jeans tillslut som linnsis köpte. top notch.
expedit killen hade fett fina ögon, vi smälte lite (smalt? smälte.)
sen skulle jag hem för vi skulle åka till mormor å morfi, you see mormors bror och hans fru är här och hälsar på från argentina. det va jätte kul, har saknat dom för dom är världens gulligaste. älskar min familj.
sen visade dom en video som mina kusiner gjort där borta med bilder och ett klipp (dom sjöng för gammelmormor som fyller 95(!!)) och det va jätte kul fast jag va så liten när jag träffa dom att jag inte minns annat än en sköldpadda på hela den resan. men ändå! jag vill åka diiiiiiiiiiiiiiiit. kanske, typ nästa år, själv. scarry. men ja det skulle vara nåt!

typ alla här hemma håller på å blir sjuka och mår konstigt så nu räcker det med intressant info om min dag. pusspusselussi

ah.

jag har ont i magen. fast bara lite, åt för mycket polly (anteckna!!!!). ikv har varit en fin kväll. imorse hade jag min första dag på callis. det ska nog bli bra (rätt inställning måste vi ha!!!). jag är glad, jag blir glad av fina människor. som är äkta och inte som alla andra. sånt är bra. ja jo. sen blir jag mindre glad när folk är dumma i huvet, men det är okej dom får va hur dom tycker känns bra. tänkte skriva nåt mer men glömde (så ovanligt i snorklig ton).
JAG ÄR SÅ HIMLA VIRRIG. herregud get it together woman. nu räcker det med osamanhängande konstiga texter. gonatt. eller nej hejdå bara.



jag orkar inte. det hade kunnat bli bra ju. men okej fuck you (i så o-bittert tonfall det går)

bläh blöh

jag har inte något att skriva, eller orkar inte haha jaja, idag har jag jobbat lite och träffat min mansi lite mer. det va trevligt å se henne och vi hittade självlysande stjärnor som hon ska sätta upp i sitt tak. "från tre år och uppåt" "the night has never been more fun" och annat viktigt stog det bla på paketet. PLUS ATT JAG KÖPTE ETT PAR UNDERBARA SKOOOOR. jag är lite kär. sen såg vi en snygging som brukade gå förbi min glass när jag jobbade förut. och så träffa vi jenny typ fyra gånger, ja det är en stor stad vi lever i.
imorgon börjar skolan.
det känns lite overkligt, eller ja, konstigt iaf. tror inte jag kommer fatta det riktigt förens när jag står där utanför carlforska och är nervös. men det blir nog bra, har tur som har annis där haha. ja det blir nog bra.

p.s.

jo: när är om en halvtimme?
je: då är klockan åtta.
jo: när är klockan åtta?
je: ..om en halvtimme..(?)
je: jaha. när är det?

jo, han har sina moments. d.s.

familjen estigarribia rabossi, svartvitt





scooby dooby doooooooooo

jag tänkte skriva värsta inlägget men jag orkar inte, är inte nå bra på å skrivaaaaaaa.
dessutom är jag trött, eller min kropp mest. jag var på värsta killer passet och ja, jag är inte stark just nu så att köra med vikter är inte min starka sida. nej. haha det är roligt för när jag sitter ner känner jag inte så mycket, men när jag nu försöker gå så blir mina ben helt spagettigia. men det känns bra å komma igång lite smått, fattar nästan (nästan) inte hur jag kan ha varit så lat hela sommaren. well well :)
imorse var en konstig morgon, jag tror jag somnade igår innan jag hann göra nåt så morgonen var väldigt förvirrad å jag försov mig lite till jobbet men vi överlevde allihoppa. köpte en jätte gosig shorta på stan och tre bas linnen. toppen.

nu kollar jag på scooby doo med mina smårbröder, det är mysigt. dom sitter på mig. åh älskar att bli helt nostalgisk över alla program man tittade på när man va liten. ja det va allt för mig. pusspuss å puss

going to the mall... TODAY

hur bra? väldigt bra!

ANG. "the big moment"

här har jag skrivit om the big moment of my life (igen, varför ironi hela tiden?). för att avsluta; det gick bra och håret blev inget burrigt troll. tack för mig!

p.s. det blir sånna här fina, viktiga, intressanta inlägg när jag är glad :) d.s.

ifall ifall ifall om

det förra var så stort att det förtjänade ett eget inlägg. SJU GICK JAG UPP! klockan åtta var jag på global och började jobba. tror ni jag mådde bra? nånstans? nej. min kropp är inte van vid sånna tider haha. men jag jobbade i tre timmar iaf så lite blev det. sen kom annis som jag inte träffat på hela sommaren (hon har varit i peru. vem sa avundsjuk?) och vi satt å prata om allt möjligt, det va väääldigt trevligt!
efter det gick jag på körskole-möte-grejsimojs, snart börjar jag övningsköra!! taggad trots skräck videosarna dom visade på när folk kraschade, wear a belt people! nejdå, fast jo.
imorn är planen att jobba och sen träffa tildan, nu är planen att komma på en plan. blir bra!
PUSS Å KRAAAAAAAAAAM

IMORSE GICK JAG UPP KLOCKAN 7.00

!!

varför?

jag brukar alltid haka upp mig på saker. alltså i sättet hur jag skriver här/på sms osv. förut va det frågetecken överallt. sen punkter (still is). och alltså sånna grejer som jag bara upprepar genom allt jag skriver. nu ärde ironi.
varför? haha det är så fult när man säger det i typ varje mening. men ironi är kul ju.
ja det var allt, förlåt om ni trodde jag skulle skriva något värt för en gångs skull, puss!

the big moment

nu ska jag tvätta håret för första gången sen jag klippte det. okej det där lät väldigt ofrsächt som om jag inte tvättat det på ett halvår men jag klippte det igår så så är inte fallet (med halvåret då). men ja, nu kommer ju frisör-fixet tvättas ur och mitt hår blir antingen ett burrigt troll eller söta lockar. the big moment alltså.

jag älskar att vissa låtar kan få en att le bara genom att man hör introt

BONES BÖRJADE IDAAAAAAAAAAAG. äntligen, min älskade, fina, braiga, toppeniga serie som får mig att bli lite nostalgisk började idag. klockan åtta på söndagar på kanal tre går den. and i love it!
förut var jag så geekig man kan bli för den serien, jag pratade om den konstant och alla mina vänner visste typ alla avsnitt fast ingen av dom nånsin kollade på serien. men alltså åh jag älskar den och har följt den så länge så den liksom bara är. ja så ärde.
jag va på feelgood å step-upade också, det va kul och jag kände mig oproffsig för alla har tajta dyra tränningslinnen med märkes tränings byxor medans jag typ.. inte hade det. men det är okej haha bara man får step-upa är allt bra:)
nu ska jag kolla klart på hulken (vad, den är bra!), hoppa in i duschen och soooova. imorn ska jag upp tidigt för å träffa en söt tjej på stan (det lät som jag ska på date. fast ne det ska jag inte) och umgås med henne.
puss å krrraaam

you make me dizzy / ifall han tar det första steget

haha jag är fortfarande glad, har övergått till lite hyper. men är så himla trött ändå, motstridiga känslor här. jag gillar mitt korta hår, har haft det en dag men men varför inte? jag gillar det ändå. det finns ingen poäng what so ever med detta inlägg fick bara lust å skriva lite japp japp.
imorn ska jag till feelgood, jag måste träna helt seriöst min kondis är inte okej, så det känns brao bror. mh. skolan börjar på fredag.. men det känns också bra, ändå, ser fram emot gymnasiet! nya människor osv osv osv. det blir fint!

p.s. kattdjur är så fina att jag dör lite. helt underbara. jag vill ha ett zoo med bara en massa kattdjur när jag blir vuxen. ja det blir nog bra. puss d.s.

ja bara för att

å juste, är faktiskt tvungen å skriva detta mest för att själv kunna titta tillbaka!
min fina morbror som är super överbeskyddande men jätte gullig när han inte ska dryga sönder sa idag en sak som var väldigt smickrande, inte med flit (han menade det inte så), men ändå. man ska ta det man får tycker jag. hehe

och juste, håret

ja, det här är väll ungefär hur det ser ut. eller nåt sånt. :)

min dag

åh nu är jag jätte glad. inte nån riktig anledning, bara är. det är fint. det känns bra, glatt (åhåhå jag är så rolig).
idag har varit en riktigt bra dag, fast jag vaknade en halvtimme innan min klipptid och fick panik, flög upp ur sängen och ramlade på en gång av headruschen. jag hade tid klockan 10. jag. klippte. av. mitt. hår. hejdå 25 centimeter
men det känns bra, jag är nöjd!! lite ovan, lite rädd för hur det ska bli efter första tvätten (när allt det som frisören fixat tvättas ur) men jag är glad ändå. det löser sig och det är galet skönt å ha kort hår, känns frääääääscht! ja nog om det. men.. det är en stor grej haha!!
sen har jag jobbat, börja lära mig kassan så ska jag stå där lite ibland nu kanske (panik.) och efter jobbet skulle jag träffa mari-is å linnsis. men jag fick sluta tidigare=vandra runt själv ett tag. och gå på stan helt själv=fördriva tiden med shopping. det slutade i en t-shirt med eiffeltorn på och en blommig söt tröja! när dom äntligen kom satte vi oss i stadsparken å hade lite picknick, satt å pratade å hade det trevligt. sen kom en något onyckter man som hade svensexa och pratade med oss, men det va väll lite kul haha. nu sitter jag iaf hemma, har grillat med familjen och haft det super mys. lovelyyy dayyyy.
puss

leo joe å lite heath

detta, mina vänner, är inte okej. inte okej nånstans. och är inte joseph galet lik heath ledger? ja för det gör ju det hela mer okej.


jack leo joseph. ja, jo

jag är trött. väldigt trött, idag har jag sprungit på stan och jagat klipptid å läst lite i min awesome bok. har ni sett the shining filmen? den är lite psyco, men det är iaf den boken. så jävla bra. jack nicholson är så-jävla-bra.
sen kom malin, försenad men med plattat hår (det var det som var förseningen) och med lite blottande kläder. nejdå dom va så fina så! hehe. vi gick runt lite, kollade på hörlurar till mig och tjockade i oss mcdonalds. sen såg vi inception som för övrigt också är awesome. jag är lite sådär väldigt kär i leo (och joseph, men liksom, leo är äldre och manligare. det där lät konstigt men ja).
efter filmen satt vi och pratade ett tag å en tioåring med en naken tjej på tröjan bad om malins nummer, det va fint.
vaddå tioåringar ska inte va på stan sent? vaddå tioåringar ska inte ha tröjor med en bild på en naken tjej med plastikopererade bröst? vaddå vaddå vaddå? jaja vi satt där å diskutera allt möjligt. min mansi är bra hon. puss

aster


fick precis den här lilla stjärnan av min lillebror
-åh tack, vad duktig du är!
-jo jag vet.

haha så blygsam. nja, men den va fin iaf:)

bild bomb, fast ändå inte.


nico+pussel=sant


"jag är så gryyyyyyyymm"


jag ser pilimarisk ut inne på göteborgs största godisaffär



josejosejosejose.

ja det var typ alla bilder. hehe inte mycket till bildbomb men men! här är då två av låtarna som jose spelade, crosses(den första) och heartbeats(den andra)♥♥♥

........göteborg

när vi kom till göteborg hittade vi ingenting, men vi frågade, fick vägvisning och fick höra att dom hade kulturkalaset den här veckan, det är typ en massa aktiviteter, artister osv hela tiden, hela veckan. hur tajmat?!?
så vi tog en tidning på hotellet där vi skulle sova och skulle kolla upp lite vad som hände vart och när och så ser jag att José González spelar på kvällen. imagine. my. surprise. (och typ glädjeryck). alltså ja. men det var tidigt fortfarande så vi gick och åt lunch, tog spårvagnen till liseberg, stog i kö typ 50 min på varje grej (men vi åkte alla störda berg o dalbanor, fattar fortfarande inte riktigt hur jag vågade) och sen klockan sex sprang vi till spårvagnen och åkte tillbaka till vårt hotell för josé spelade på en stooooooor scen typ precis utanför.
så där stog jag, helt oplanerat, helt otippat, och lyssnade på jose när han sjöng och spelade tillsammans med en orkester live. förstår ni känslan?!?!? nja. men ni förstår att det va underbart. efter det såg vi en massa stand up och senare lite carola innan vi gick tillbaka till hotellet och dog i dom underbara hotell-sängarna.

allt var mycket roligt, mycket lyckat, mycket trevligt, det var mycket. tror inte jag lyckades förklara dagarna så bra men dom var toppen iaf. nu ska jag snart bomba med en massa mobilbilder. puuuss

stockholm.....

åh. alltså åh. dom senaste dagarna har varit underbara, inte en besvikelse som det blir ibland när man bygger upp förhoppningar utan typ toppade dom förhoppningarna så jävla mycket. okej så jag åkte till min syster i söndags, umgicks med henne, hennes kille och deras lilla son nico (typ världens gosigaste utan underdrift) så det va jätte mysigt.
måndagen åkte vi till stan, fikade och hade oss och sen gick vi på shrek 4 med nico, som var hans första bio haha ja, han är galet söt. han fick ett pussel av mig också förresten, och när han klarade av det helt själv upprepade han några gånger "visst är jag grymm mamma? hihi, jag är grrryyymmaaassstttt".
tisdagen tog vi tåget 10 över 6, på morgonen, tio över sex, sex och tio, 6.10, så vi fick praktiskt taget gå upp på natten. men det va väll värt för sen när vi kom fram till göteborg hade vi hela dagen på oss.. hm jag forstätter nog om göteborg i ett nytt inlägg. ja. be right back.

godmorgooon

nej, inte god morgon. men jag sitter i pyjamas fortfarande det känns så haha. mina fina har nyss åkt efter en väldigt bra dag/kväll/natt/dag. igår såg vi shutter island med leo, vi pratade så mycket att vi förstörde filmen lite men den är ändå  awesome. leeeeeeeeeoooooooo!!!!!
nu måste jag packa, duscha, äta och sen rusa till tågstation för idag åker jag till min syster i estocolmo. imorn åker vi till göteborg och är där några dagar. jag är taggaaaaaaaadd!
men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen, annars kommer jag inte hinna göra nånting. vi hörs om några dagar, pusspusspusspussssssss

BLOMMIGT

p.s. kolla klänningen jag hittade i min garderob igår?!?!??! tog den från mammas förra året, hade glömt den, den e wonderful. har även återupptäckt mina svarta skinn converse som jag köpte förre året och som var så oanvända att snörena fortfarande var vita. inte längre kan jag säga, inte längre. så ja, man kan alltså säga att det går bra. har dock beslutsångest över håret - what to doooooo? d.s.

mitt sommarjobb är bäst

jag älskar mitt sommarjobb, det är så bra a a. men ja, nu måste jag ju ställa väckarklockan på morgonarna.. äsch jag älskar mitt sommarjobb ändå. vet ni vad mer jag älskar? how i met your mother. vet ni vem typ alla dom älskar? robin. okej nu räcker det, jag orkar inte skriva mer för är helt död nu. på måndag åker jag till götebooorg, för första gången, det ska bli så bra så. PUUSS

tio gosiga (för att variera mig och inte skriva "fina" igen) saker

söta sms utan anledning
filmer som får en att tänka efter lite
fina framkallade foton i handen
när man kommer på nåt man funderat över hela dagen
bra citat
minnen som får en att le oberoende på när man tänker på dom
flawless piano spel
överraskningar
impuls/spontan händelser
smilgropar


*bonus punkter
sommarkvällar vid solnedgången
konserter
"så kan det va"-uttrycket
gitarrspel
listor

(utan inbördes ordning. ja)

har du varit i polen?

jonte: har du varit i sydpoolen?
jag: nej det har jag inte..
jonte: nej juste det va nordpoolen!...?
jag: nej.. menar du polen?
jonte: jaaaa... juste.....

10101010

idag har jag jobbat från 10 (<--om det gick att skriva stora siffror som det går med stora bokstäver skulle jag gjort det där, 10 är för tidiiiigt när man inte hunnit sova) till klockan 18, så det känns bra, jag känner mig duktig.. sen när jag kom hem väntade spicy, det kändes också bra. allt känns bra just nu!!:):) nu ska jag pärla med min lilla lilla lillebror, klistra fast nåt fint på min data, spela lite piano och sen sovaaaa för imorn ärde jobb igen.
jag ska göra en top tio lista om nåt som en hyllning till att jag var på jobbet då idag, i nästa inlägg för jag måste komma på vad den ska vara om först, PUSSPUSS

så jävla beroendeeee.
exta<3

andrea

tänkte bomba med en massa bilder från när hon var här men.. nej. det blev en fin på våra nagellack. en av bilderna på mig kan vara top 5 på dom fulaste bilderna jag sett nånsin, men det är okej!! en annan var super creepy, dom kanske kommer upp senare. med betoning på kanske. pos


onödigt

hello. sitter och glor på so you think you can dance aka det bästa dansprogrammet. dom är så galet duktiga dom som är med, sjuka människor. åh jag vill också kunna dansa så:(
nog om det, idag har jag mått veryveryvery bad men det är bara å rycka upp sig för imorn ska jag upp tidigt och jobba!:) hade en jätte bra sak jag skulle skriva (haha, "jätte bra") men nu har jag helt glömt den så det här är allt som blev. puuuuuuuuuuus

(sitter förresten å tar emot bilder från en dear friend just nu, så dom kommer också upp snart!!)

just nu 00:34:57

jag är glad, jag är trött, jag måste duscha, jag vill inte duscha för snart börjar himym på trean, jag är glad lite till, jag spelar piano, jag börjar få grepp om "comptine d'un autre été l'après midi" på piano, jag inbillar mig det i alla fall, jag lyssnar på mysig fin musik, jag planerar, jag tänker, jag sjunger med i låtarna, jag är totalt slut, jag är glad, jag tänker på imorgon, jag hoppas jag slipper jobba imorgon (håll tummarna för regn), jag går in på smhi och ser att det ska regna imorn, jag hoppas dom inte klantat sig som vanligt. nu ska jag springa på toa.

jo just det

igår köpte jag en engångskamera hehe, det känns bra. å så hade jag på mig min nya kärlek; ett par ljusa jeansshorts med bleka rosor på. i love them. pus

hoh mitt hår är fräsht. snart åker det, jag är taggad!!!

all we really want is love's confusing joy

hejhejhej. gatumusikanterna igår var grymma, jag hörde inte nåt av va dom sa, men ändå. sen ville jag se the departed så vi gick hem till mazarinen och satte på den. så jävla bra film!! nattbussarna hade slutat gå när den va slut så vi tog fram en sovmadrass till mig och satte på 500 days of summer som jag nu äntligen sett efter att ha velat se den i typ ett halvår. den va så fin att jag blev lite galen, men ja den går inte att förklara så om ni inte har sett den, just do it. blev lite förvånad när denhär otroligt oattraktiva, motbjudande människan var med i 500:

jagvet, han är en uppenbarelse. (jag hoppas att ingen fortfarande tror att motbjudande och oattraktiv var seriöst. för i sånna fall ...)

idag har jag: blivit glad, haft ont i magen, jobbat, fått spagettiben (jag har bra utsikt från min glass..grej), skrattat, bjudit några gatumusikanter på glass, köpt strumpbyxor, mått fint, druckit kaffe men inte blivit ett skit piggare, åkt buss, ätit god mat och ja, lite till antar jag. det är väll användbart att veta? japp. pusspuss

60% klagande

jag mår så illa just nu att det känns som jag är döende. helt seriöst, magont/kramp/känslan av att nån trycker så hårt dom kan på min mage är inte okej. nånstans. äckelmage. det känns som det ligger en hel melon där och mosar sönder magen inifrån, fick ni en fin bild nu? draging you down with me.
nej jag ska inte klaga mer på magen, inte på vädret heller (regnregnregn) och inte heller på alvedon som funkar.. ingenting. jag ska gå till bussen och åka ner till stan för å möta upp mansi, gå på stan lite, klaga till henne lite, äta lite mat och lyssna lite på gatumusikanterna. det blir nog bra, sen ska jag försöka få med henne på nåt som jag är smått beroende av. (kan inte skriva här ifall hon ser. heheee).

det var allt för mig, tack o hej puss på dig (rim är allt bra).

tihihihihi...fniss..hihihihi. no more words needed


p.s.

det känns lite som stolthet&fördom, amelie och marit har härjat ganska mycket på bloggen på sistonde. säger det mest för att jag älskar "p.s.". hehe. d.s.

???????

vänta alltså.. va? ska det där betyda nåt, till mig? jag tror inte det, men ja det är lite förvirrande ändå. äsch haha nej. nej.

igår var en jätte rolig å mysig kväll,natt, men jag vet inte jag har varit lite borta på sistonde. ingen aning varför och det är skitskummt. jaja det går väll över snart. idag gick vi upp vid tolv, åt en massa flingor och sen gick vi ut och cyklade runt lite. slutade med att vi gick in igen, satte oss i en mysig soffa och tittade på film tills jag va tvungen att åka hem å äta.. ...grillat<3<3<3<3<3

nu är jag helt död för jag sov ca 4 timmar (max) inatt men det är okej. för om 10 min börjar himym - ja, det förtjänade tjocka bokstäver!! pusspusspussssssssss

RSS 2.0