falling slowly, eyes that know me, and I can't go back. moods that take me, and erase me, and I'm painted black

jag är så fail ibl, men det är okej jag överlever, kul att man kan skratta lite åt sig själv iaf. ikv har jag blivit känslosam (haha men faktiskt!) av flera olika anledningar. men det är skönt det med ibl, tror hela polen-grejen drog upp allt det från i somras och då följde allt det andra gamla med. typ så. och sen när jag läste en massa gamla inlägg blev jag väll lite nostalgisk där med. så kan det gå, men det är väll kul om man kan överraska sig själv ibl också? jo. haha jag älskar överraskningar, nu syftar jag inte på mig själv utan mer allmänt, överraskningar är fan underbara. eller ja, dom positiva. hehe.
puss enough now

igår eller? orka att jag saknar mitt långa hår fett mycket


you have bewitched me body and soul and i love.. i love.. i love you

nu har jag varit ute och övningskört med moder min, världens finaste är hon. om ni undrar så ägde jag sönder, eller, jag startade bilen utan motorstopp. MEN DET ÄR SVÅÅÅÅÅRT. det är förresten helt underbart å läsa gamla inlägg, speciellt dom jag kommer ihåg vad jag skrev om och dom som är allmänt jätte fula. man blir så glad, he-he. fint stolthet och fördom inlägg, den filmen är fan farlig för att den är så bäst. makes sense. nu ska jag övertala arina att gå på bio med mig, orka mitt bio beroende. orka mitt missbruk av ordet "orka". nej men ha en fin kväll!! MASSA PUSSAR

(vi såg en film med klipp dom filmade i polen idag när vi skulle spela upp vår föreställning. det var. som det var. åhdå.)



i don't see what anyone can see in anyone else but you

haha åh jag är så glad, allt går så bra och trots att vissa saker krånglar till sig så gör det inget för det får gå som det går känner jag lite, och det känns bra att kunna släppa taget för en gångs skull. det känns skönt. jag upprepar alltid samma ord en massa gånger i texter, det är irriterande, ville bara påpeka det. känns som det här inlägget kommer bli jätte random men så kan det gå..
jag taggar sönder allt nu för tiden men det är kul ändå, övertaggad tjej hela tiden, typ så. dum av dig taggar sönder mig haha, men hur kan man inte av den låten? musik är bäst, musiker är awesome (viktig orelevant men ändå relevant fakta). jag saknar en massa människor men klarar mig ändå fint för mina vänner är så fina! när melina var här i fredags pratade vi om en massa stora jobbiga frågor och jag fick lite panik men haha, om man tänker på den större bilden, gällande vilket problem som helst, och sätter allt i ett annat perspektiv brukar det vara mycket lättare att inte haka upp sig på små problem.

just saying, nu har jag inget mer jag orkar skriva för jag orkar tyvärr inte dryga sönder min blogg mer, PUSSSS

ha det så kult

igår var min fina melinis här och hälsade på i mitt stökiga rum, vi pratade (jag typ kunde ej sluta), kollade på HIMYM och spelade piano, med andra ord en fett fin kväääääääll. mysipys. sen var hon tvungen att åka och jag blev helt desorienterad och vaknade 20 över sex på morgonen utan att fatta vad som hänt riktigt. men det är.. normalt.
nu sitter jag här och funderar över hur jag ska få ihop dagen, måste vara effektiv vilket inte är min starka sida.. på lördag morgnar iaf. ("morgon") men FÖRST ska jag ut med hunden, sen får jag oroa mig över planering.
imorgon ska vi spela upp polen midsommar pjäsen på CuLturen, det blir nog fint i hope, kom just på att min planering kräver ännu mer planering nu. i alla fall så framkallade jag världens finaste bilder från min engångskamera igår, så himla lycklig tjej haha satt å bläddrade igenom bilderna typ 20 tusen gånger. sad att inte alla kom med men jag var glad ändå. det var allt. PUSSSSSSSSSSSSSSS

p.s. kommer aldrig släppa "ha det så kult på restaurangen", den är för bäst. fyi. d.s
p.s.2. jag missbrukar frasen "vill du gifta dig med mig" lite upptäckte jag igår, men men d.s.2.

ville bara säga att

arina och amanda ( ;););) ) är lite iq-skadade. tycker om dom iaf.

mike wazowski

åh idag har jag känt mig nostalgisk och tänkt på pocahontas (en tjej sjöng pocahontas-sången när vi sjöng upp) och monsters inc och hitta nemo. åhåååå jag dör på fina barn filmer, dom är ju så mysiga att jag dör. tur att jag har två småbröder så vårat film förråd hålls updaterat. ja det va bara det. puss.

words fall through me, and always fool me

ja idag var en lite speciell dag men ja. jag var glad iaf. glädjen från igår liksom hängde kvar så det var ju fint. sen hade vi sång då vi sjöng upp för resten av gruppen, alla hade typ panik ångest och grejer så det var ju duktigt. haha nejdå men alla var duktiga och det var jätte fint!!! mysipys.
ikv ärde grey's, huuuuur braaaaaaaa? väldigt. jag har bj kvar sen härom dagen men vet inte om jag borde vara duktig och spara det? dilemma. fast ne. nu ska jag lyssna på underbar musik och njuta av att det 1.är sovmorgon imorgon hihiihiiiiiiii och 2. lov nästa vecka!!
förresten. är förkortningen till How I Met Your Mother HIMYM eller är den HIMYM? min smått efter-flötet vän sa att det är en förkortning jag själv hittat på, vilket inte är sant. ville bara säga det lite sådär. tack.
PUSSDÅÅÅ!

klicka på klänning-bilden så kommer ni till ett jätte mysigt soundtrack


sova gör man när. man. dör.

nu ska jag väll dö lite. orkar inte att jag envisas med å vara uppe nu när jag ska upp så tidigt imorgon. duttig tjej! fast endå inte. godnaaaaatt.

finfiiiiiiiint

ikväll har varit en fin kväll, en fin dag också. måste sluta lägga energi på små gupp när allt annat är så bra!! ikväll kände jag en känsla jag inte upplevt på så länge, och det va underbaaaart hihi. så ja det går bra nu känner jag, snart ärde helg och höst lov och grejer.. det blir också underbaaart. det är väll en liten sak som saknas lite i mitt liv men äsch, det gör inte så mycket!!
dessutom har vi ingenting att göra till skolan (förutom en liten engelska grej) vilket är skönt. typ jätte skönt.
det var aaaaaaaallt, har inte så mycket å skriva egentligen. puss sss ssssss

HAHAHAHHA KOMMER IHÅG NÄR JAG HADE LUGG. fan vad jag hatade det♥♥ (och långt hår.. men det saknar jag lite..)

having troubles telling how i feel but i can dance dance dance

min dag har varit upp och ner och fin. jag har så ont i magen att jag knappt vet vart jag är men men det blir nog bra, annars har allt varit fiiiiiiiiint. klar med historian, oh happy day säger jag bara. nästa vecka ärde lov, imorgon ärde också en bra dag, så ja det känns bra.
nyss såg jag att det var en film som jag gillar löjligt mycket på tv så springer jag till mitt rum och sätter på men så vare en kanal vi inte har. om ni ville ha något att skadeglädjas åt alltså. fast glömde säga det bästa; har en ben and jerrys i frysen och sovmorgon imorgon så nu kan ni ändå inte skadeglädjas. heheeee.
nej jag har ingen lust å skriva nu känner mig bara dryg, pusspuss!!

(lykke li är väll för braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)


hej vill du gifta dig med mig?

SÅDÄRJA

ominstallerad och fin data, nu ska den vara bra igen säger mats mitt datageni till låtsaspappa (datageni kanske är å överdriva, men det är skönt å ha NÅGON som kan datorer iaf).. så nu ska bloggen få updateras bättre igen, fett bra.. eller?
ja, nu måste jag bara ladda ner alla program och hoppas att spotify inte dissar mig igen, pusss!

en höstdag för två år sen

inne på min andra data nu, känns bra. här är alla videos från när jag var liten hahahah så fint när jag å mina vänner gjorde egna små filmer som vi trodde var bäst. imorgon måste jag upp tidigt å dagen kommer bli fin men det betyder en mindre rolig kväll ikv. äsch!

gammal bild? haha åh jag kommer ihåg den här dagen så himla bra. puss

virus<3333

eh varför failar allt tekniskt som har med datan att göra? ingen aning??? i'll be back när datan har skärpt sig.
så länge: bengt, bertil, rune (that was for you arina!!!)
pusss s

ljuset i mörkret är playlistan på spotify. tack gode att inte det också failar

allt det där glada jag skrev om att alexander den store arbetet kanske inte var helt utom räckhåll? gone. ångest. jag har aldrig varit så oförstående om ett skolarbete förr. det ska vara inne på fredag och jag kan inte börja. går inte. imorgon ska jag till min "bonus" farfar och lära mig om alexander, hoppas det hjälper......... men sen ska jag stressa till teatern och antagligen skriva klart arbetet på natten efter det. men det blir nog bra.. man måste väll bara komma igång. så nu vet ni om mina fina skol-problem. kul va?? men det är det enda i mitt huvud just nu, så kul är jag! men seriöst, det är inte ens kul. "god natt"

(puss)

samlad chey

hm. alltså man ska inte må såhär på kvällen. eller alls. någonsin alltså. jag är i någon konstig blandning av att vara hyper, panikad, glad, hyper igen, hungrig, fett o-hungrig, stressad. what is this? borde defenitivt stänga av datan då typ allt som jag nämnde nyss skulle försvinna meneeeeeeeeh jag ska. snart.
puss hoppas ni har en fin måndagskväll!! (p.s. vart tusan har min mobil tagit vägen????)

nu blev jag glad

gladerrrrrrrrr

(å nu blev jag glad i hjärtat igen, småsaker är fina)

alexander den store

vaaaaaarfööööööööööööör spotifyyyyyyyy, först blir jag beroende och nu slutar det fungera, whyyyyyyy? ska börja med skol historie arbetet nu, elin skickade en hjälp grej som typ har förljust hela min kväll, sen har vi sovmorgon till 10 imorn och efter historie arbetet har jag inget mer som måste göras, skönt att en del saker går bra känner jag!! puss på errrrr

(historie boken är ändå inte, kommer aldrig att bli och har aldrig varit min vän..)


så smart tjej (chey)

jag orkar inte skriva något om helgen. den var fin, den var skön, den var mysig, den var lite vad jag behövde trorja. den försvann fort. JAG UPPTÄCKTE MÖRK CHOKLAD. eller mörk å mörk, men det var inte mjölkchoklad såå. mumsimums.
förstår inte varför senaste inlägget kom 2 times, blogg.se gör ju lite som det vill. har försökt plugga hela dagen men motivationen finns inte någonstans, har iaf nästan skrapat ihop hela svenska grejen, nu har jag bara den stora roooooooooligaaaaaaaaaaaa alexander den store uppsatsen kvar. "bara". haha äsch jag klagar inte (nå mer), imorn är jag helt ledig å då ska jag försöka!! har för övrigt gjort en mysipysig playlist på spot i fy. den är jättemysig å bra att ha i höstmörkret känner jag. pussaar å kramaar

bilden
: choklad mumsen plus förvånad tjej, var det, sen kände jag att bilder var för o-okej å tog bort den.:) det är fint att jag lägger upp bilder på när jag håller i choklad på min blogg, fast ändå inte så fint? varvar icke-okej-snygg bilder(audrey, marion, osv) med osminkade-choklad bilder meneeeeh ja. så kan det va.

someone not you

nej nu ärde dags å ta tag i mig själv och resa mig ur min underbara säng. hoppa in i duschen och åka till stan för att tråna efter saker (skor, underbara, killklack, bianco) som jag absolut inte får tillåta mig själv å köpa. får. inte. köpa. ja wish me luck haha.. pusssss

vaddå jag förstår inte varför alla tycker audrey hepburn är så vacker hon är väll inget speciellt? fast joooo


lite sådär kort å onödigt men ändå

godmorgooon (typ morgon). jag är fett arg (.) på spotify för att det aldrig vill fungera för mig längre?! det går inte att lyssna på något</3 låtarna bara är där och frestas men går inte å lyssna på. dåligt. annars så ska jag träffa loizi idag å kanske kanske träffa mina finilinisar ikv, så det blir ju bra. men nuuuuu ska jag ut med lilla paji. pusssssssdå

supercalifragilisticexpialidocious

jag tror inte mitt data virus är helt gone, den är fett konstig och vill inte göra som jag vill. JAG KAN INTE ENS LYSSNA PÅ MUSIK??? fattar ej vad som händer. menmen jag tycker om den ändå. typ. tycker om sjukhusserier också, hur bra?!? house, grey's, scrubs (räknas lätt).
idag slutade vi 11 så efter skola gick jag å några söta tjejer till wenströmska och köpte kakor på deras mini bageri HAHA. men det var fint, och gott. nu ska jag vara barnvakt till min lillebror som sjöng manboy hela dagen igår. vi tog en massa bilder igår också, dom flesta blev såhär suddiga:



men jag blev trött på hans sprattel och bestämde att han inte skulle vara med på bild efter en stund


och sen ville han inte ens ha en puss. men fick en ändå


det var det. pussssssssssss

manboy

min lillebror har sjungit på manboy hela dagen, så himla djup låt<3 nu ska jag spela schack med min andra lillebror.. haha ja... hörs snart pusspys

suit up!

skola skola en hel massa skola. blädååå. sen stan. mindre blädååå, för jag hittade en gosemössa och köpte choklad praliner to my mother. annars har dagen inte varit något speciellt. men hade kavaj faktiskt!!!!!!!!!!!!!!! det var ju bra det. pueossss

kavaj-bevis-bild

2012? Seriously? I survived 9/11, 6/6/6, 9/9/9, H1N1 Swine Flu and bird flu.. BRING. IT. ON

hejhejhej en hel massa hej. vart har jag fått det ifrån? minns inte. jaja. idag har varit en fin dag och jag sjöng en jätte söt låt på sången. annies song hette den (se nedan)! det är mycket möjligt att annelie min sånglärare kan vara världens gulligaste. tänkte bara säga det. sen hade vi amfora, fint det med. hm mer då? en del. åh jag har ångest över allt som ska vara inne i skolan nästa vecka. eos uppsats, historia uppsats, svenska uppsats och matte prov. loooooooooooveeeee<3<3<3<3<<3 men jag överlever. (förhoppningsvis)
nu ärde iaf desperata hemmafruarna på femman, ha en fin kväll!! pussssssss

you fill up my senses.
like a night in the forest, like the mountains in springtime, like a walk in the rain, like a storm in the desert, like a sleepy blue ocean
you fill up my senses, come fill me again.
come let me love you, let me give my life to you
let me drown in your laughter, let me die in your arms
let me lay down beside you, let me always be with you
come let me love you,
come love me again.

har jag missat min chans?

nu har kvällens mål nästan avklarats. dans&muffins. kaffet gick dock inte, jag råkade förstöra det sista filtret kvar hemma. fett bra. fedt. det var en massa kaos däremellan också då sockret var slut osv osv men muffinsen blev gjorda ju! whoop whoop! eller? jag belönade mig själv med en egen muffin men glassyren va typ slut så jag fick nästan inget = inte så god muffin. stackars louise hennes har inte heller nå glassyr. det var kvällens tankar dårååååå. fast ne, men ja, nivet, ordförråd<3
annars tänkte jag lite på ödet ikväll, jag brukar jämnt säga (nu för tiden) att om det är menat att hända händer det, men om man missat sin chans lite då? om man missat sitt window? kan man inte göra något åt det? eller går det bara, om det är ment to be.. hur mycket makt har man själv, om ödet är?

pusspussssssss, det löser sig!

mitt hår är fräscht, eller?! den vackra minen säger: nä. denna dansade vi till på dansen Lykke Li – Little Bit, lite fina minnen haha. den här e också fin (klicka på bilden!!)

ta mitt skimmer, för jag brinner

här sitter jag å äter ananas (muuuums), kollar på how i met your mother och njuter av att mitt rum är helt anti-kaos för en gångs skull. helt. anti. kaos. AH KOM PRECIS PÅ ATT JAG MÅSTE BAKA! så nu är planen alltså:
baka
byta om till dansen
dricka kaffe inför dansen
dansa under dansen
duscha efter dansen

good plan. PUSS


orka sakna dig. fett värdelöst. jag bryr mig inte om gramatiken/orden i denna.. grej. detta stycke heter det ja, men iaf. tror jag saknar dig för att det är så lätt att sakna dig, för du är så fin men aldrig här. då blire lätt att sakna dig. ja så ärde nog.

förlåt för att min blogg varit så kaos. jag är väll lite kaos själv för tillfället. men ja, ingedera kommer att fortsätta vara kaos. vi får se hur det utvecklas, men förlåt om allt varit jätte osamanhängande och oförståeligt. tänkte bara säga det.pus




orka va normaaaaaaaal.

haha åh vad jag är trött. jag är trött på att saker förändras, på att det inte finns nån regelbundenhet (ja det är ett ord!!!!!!!!!!) i någonting, på att allt bah flängerrrr. "det är ingen ordning på allting". men egentligen är jag nog bara trött på det för att jag är trött, egentligen gör det väll inte mig så mycket. o-regelbundenhet (ja det är ett ord!!!!!!!!!!) är bra. spontanitet är bra. impulsivitet (synonym för spontanitet maha) är bra. oförutsägbara saker är bra. alltså om vissa människor skulle kunna vara mer regelbundna och förutsägbara, bara pyttepytteee, skulle det förenkla saker å ting en del. men det är dom inte och det gör det inte. det är också okej. just go with the flow. godernatter.

what to dooooo? just smile it out.
juste un peu

un peu

bra kombinationer:
marabou choklad + mjölk
höst + gosevantar + bighalsduk
fika + fin/a människa/or
sjukhet + mysfilm
pengar + shopping
pojke + gitarr/piano
kallt väder + bio
varmt väder + cykel
hugh grant + romantiska komedier


= bra kombinationer

nej

var nyss inne på min söta vän madeleins blogg och såg en massa hon gjort å fick lite ångest. jag vill till sthlm, jag vill bli frisk. jag vill ha en ny jacka, åh vad jag vill ha en ny jacka. jag vill ha en ny jacka så bad att jag skulle kunna åka till sthlm bara för å leta jacka. jackan of my life, where are you?
jag är för övrigt riktigt trött och lite hög på hostan så det kanske blir en bomba-bloggen kväll. kanske, kanske inte. vet inte om jag orkar med mig själv än hahahah, skyller på tröttheten&hostan, som sagt. inlägget/en bör inte tas på största möjliga allvar. eller?! åh jag är så.. jag är. jag är så.. jag vet inte. det bara är så. jag är kanske lite förvirrad? ja. åh inatt ska jag lyssna på mnk, bara för att. men iaf, jag är förvirrad, men helt ok förvirrad liksom, det får bli som det blir. gå som det går. hit eller dit, dit eller hit.

jag vill ha en du, en du som inte redan har en hon, går det bra? går det å ordna?

så jävla random, blir så ibland

"depression is not a sign of weakness, it is a sign that you have been strong for to long" väldigt sant tyckte jag. helt orelaterat men ville ändå skriva det.
idag fick jag mode råd av min mormor. det var... förvånande haha.

jag: titta jag köpte en ny tröja idag
mormor: åh.. med väldigt jag-vet-allt-tonfall; från monki?
jag: ja...... hur visste du det???
mormor: du måste vara mer orginell än monki, duvet att det är jätte inne att handla från second-hand?

alltså whaaaat?!? 1. hur vet min mormor vad monki är? 2. hur i hela världen kunde hon veta att min tröja va därifrån?! den är inte ens monki-ig :( 3. hur vet mormor att så många handlar second hand nu plötsligt?
vart kommer detta ifrån? jag var helt chockad, jag skojar inte jag stod typ där och fattade ingenting. hon sa bara att hon vet, hon läser tidningen, eh ja för det förklarar ju saken? haha det var lite kul ändå. men väldigt udda. min familj är fin, jag tycker om den jätte mycket jätte mycket


min monki-tröja är då den på bilden. den har stjärnor på sig, en massa stjärnor.
har haft kul med min webcam och fångat alla sinnesstämningar som jag haft under dagen, vilket är alla sinnesstämningar som man kan ha typ. förutom arg. jag är aldrig arg längre. hm. och så...


OMG EN AVATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

collide

jag blev lite rädd då, nu, meneeeh det är väll okej? ok? det skulle vara fint om... men, det blir nog bra ska du se, det ska nog gå bra.

idag har jag träffat mina fina, vi åt en massa å skrattade en massa mer. nu är jag trött och måste fixa klart mitt rum. jag har hållt på å möblerat om i två veckor nu, dags å få lite ordning. egentligen har jag inte så mycket val eftersom jag inte får gå ut när mitt rum ser ut som kaos, så ja. jag hostar fortfarande.
jag har inte sagt att hostan var lungiflammation, men det varen. en liten lunginflammation trorja hon sa, vet inte vad det betyder riktigt, men så vare. äsch vi får se jag vet inte om jag orkar vara hemma ikväll, imorgon är en stor dag. puss

dom tar dig ifrån mig, jag vill ha dig kvar. jag vill ha dig kvar. jag vill ha dig kvar. jag vill ha dig kvar. jag vill ha dig kvar. jag vill ha dig kvar

idag har varit lite av en tänkar dag, kanske för jag e så trött. men tänkar dagar är också fina, för det mesta. idag har jag varit på irsta och hämtat mina småbröder på deras söta skola, den ligger lite i skogen och är jätte mysig. idag har jag tänkt på robyns texter, för dom är fina tycker jag. idag har jag tänkt på allt jag vill säga, och skrivit lite ströiga meningar och ord. idag har jag pratat med min finfina mansi som det aldrig känns som jag träffar längre, hon skulle ladda ner en film. idag ska jag gå på min första riktiga hockeymatch, det ska bli spännande.. typ.

och idag har jag sett en par bilder jag blev galen på.

and if you need somewhere to fall apart

åh vad jag önskar att jag var bättre på å formulera mig. jag kan tänka i ett år och det enda som kommer ut är "jaa okej".

det sista för ikv, cross my heart.

imörn och fett är två ord jag skriver (okej imörn skriver jag inte ofta men ändå.) och dom är så.å.å.å.å.....å fulaaaaaaaaaaaaa. jag dör lite när jag ser att jag skrivit dom. men fett är så svårt att sluta skriva/säga. vad beskriver så bra som "fett"?! det är så fult att det understryker hur tungt det är.
hejs.

det är inte detsamma utan honom

HAHHA förlåt att jag små-bombar bloggen såhär på kvällen, men jag har ju saknat den?! nej det har jag inte, men jag är väll på skriva-onödigt-humör nu antar jag. hihi imorn ärde fredag förresten. fett fint. nu blev jag lycklig, orka humörsvägningar, känner mig som en person men vågar inte skriva namnet här. lite paranoid kanskedå.

IALLAFALL! det jag skulle skriva var att jag tittade in på min gamla blogg och såg ett inlägg från när jag och min fina mami satt och såg new moon. nivet twilight filmen när robert pattinson är borta typ hela tiden? då hade hon sagt följande

mami: men.. kommer han inte komma tillbaka?
jag: nej inte förrän i slutet.

lite senare
mami: vilken tråkig film, det är inte detsamma utan honom. kan vi inte spola fram?


lite fint tyckte jag.

lite trött.. och saknar, en Dig

haha fandå, alla pratar om att åh hösten är mörk, "många blir deprimerade nu", blä vad deppigt osv. jag tycker hösten är mysig jag, den är fin och mysig. färgerna är vackra, mörkret är mysigt, den friska luften är härlig... men nu märker jag att det börjar påverka mig också, lite. tror det är hösten, eller så inbillar jag mig? jorden kanske står konstigt till solen och så? haha jag vet inte. tänkte bara säga det, och att man måste anstränga sig. man måste faktiskt. poss


marion cotillard, inte okej kvinna. inte okej någonstans faktiskt.

äschdå.

jag hinner ju aldrig blogga, hinner knappt kolla på min data haha. sen orkar jag inte, datan är inte direkt prioriteten. idag var en fin dag och jag såg en marshall-människa (himym) som var typ, marshall. det va fint, vi hörs snart i hopeeeeeee. pusssssss

jag vill ha en bulle, tack.

hej. hejhejhej. ikv träffade jag juli en snabbis, det var fint och vi försökte ta igen det viktigaste på den lilla tiden vi hade haha. sen hade jag dans, vår dansgrupp är så underbarig, och jag var väldigt hyper. jag är trött typ 23 timmar om dygnet 7 dagar i veckan nu för tiden, men det är okej. jag lever på och så. men jag hörde att man kan tappa hår om man är stressad, W H A T? på tal om hår vill jag klippa av mitt igen, kortare, men jag har en plan ang det haha. så får se om planen händer, håll tummarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+mitt rum ser inte lika stökigt ut idag
+community på tivi
+sthlm på torsdag
+sovmorgon imörn
-naturkunskaps prov på torsdag
-hostattackerna är fett äckliga

PUSS

you must have fallen from the sky, you must have come here in the pouring rain. äschdå

sparkling dust

nu har jag gett upp på mitt rum för ikv. det löser sig nog, nån gång. det är how i met your mother nu också, vilket är bäst. alltså åh himym är så braaaaaa! igår kollade jag å melinis på en massa avsnitt av community, det var också så. himla. bra. helgen har varit lugn men ändå är jag helt död nu, så jag ska stänga av datan å glo på sexan hela kvällen. det är höst nu, åh vad hösten är fin ändå. puss♥


det här klippet får mig alltid att gråta, men det är ju så fint hur dom är mot varandra och, åh. nej. den filmen är så himla fin faktiskt


hostattacker och söndagskväll

hostan fortsätter som fin musik från min strupe. fast ne. men fortsätter gör den. dessutom har jag tagit mig an det enorma projektet att möblera om mitt rum och rensa bland allt mitt plotter som jag har. det är ju  smart att göra det på en söndag då resultatet blir ett stökigt rum resten av veckan. inte stökigt, typ, krig. eller, kan man beskriva ett rum med ordet krig? lite starkt kanske, men ni förstår. förhoppningsvis.
ska ha bull-fika med familjen nu eftersom det är kanelbullens dag imorn, puss!!

tårtor och sånt

idag har jag jobbaaaaat. känns, sådär. min hosta är typ läskig så det var kanske inte det bästa att springa runt på global idag men det var roligt ändå. det är kul å jobba där ju. nu sitter jag hos melinis och lyssnar på henne spela gitarr och sjunga, hon är så fin hon.
jag tog med mig fyra tårtbitar från global från olika tårtor hit för att vi skulle prova (haha, förlåt för att vi e tjocka) vilka som var godast. melinas föräldrar var också med och dömde. av dom fyra vi smakade blev resultaten vi kom fram till:
1. Vulkantårta
2. Morotskaka
3. Mississippi
4. Mazarinkaka

ha en fin kväll, puussss

ja!

jag är så jävla panikad och stressad just nu som man inte ska vara på en fredagskväll, tack planerings del i hjärnan som är obefintlig<3 nu är jag iaf klar med svenskan och allt är skickat, om det blev rätt återstår att se, men nu har jag försökt.
ska till mina finisar på en spontan mys kväll som bestämdes för nån timme sen när jag var ute med hunden och stötte på karin, det är fint iaf. ha en underbar fredag och en underbar helg, svenskan är klar nu och jag lever igen. (haha) PUSS!

RSS 2.0