april

vila i frid finaste finaste ati.

min älskling har ett hjärta av snö, som nysnön yr när det blåser

på tal om hardcore

världen. utanför. brinner.

det enda som svävar överallt just nu är en massa citat från "mitt hjärta stannar här". vilket är fint men det förändrar ju ganska lite. jag vill skriva en hel massa som hoppar runt bland mina tankar men det blir ju inge bra. inge bra alls! så då är vi tysta. nu ska jag ut med min vovve igen, ikväll vill jag göra absolut ingenting men ändå absolut inte ingenting. får se hur vi löser detta, puss och kram och hoppas ni mår bra!

för övrigt var detta rebus så fantastiskt att jag var lite tvungen att lägga upp det

inte jag heller.

tänk att jag är uppe. nu. redan! så här tidigt!! varför detta mirakel kan man då fråga sig, jo jag ska på brunch. jätte trevlig mysig brunch i gräset. så trevligt tänker man då, jo jag håller med.
hoppas ni mår bra. själv är jag lite utpumpad men det är fint på sitt sätt. haha kul att jag alltid skriver så när jag ska göra en positiv ansträngning, "fint på sitt sätt". men det är ju sant. pussar och kramar osv!

(igår såg jag fight club för första gången. fantastiskt. brad pitt. edward norton. helena bonham carter. som sagt.)


Du var full och jag var full I aprilsolen

Man skrev i tidningen att jag aldrig skulle kunna toppa "Känn ingen sorg..", men jag var hur glad som helst. Hade ingen som helst avsikt att fortsätta så det spelade ingen roll, jag hade gjort en skiva som inte blev sågad, tvärtom - hyllad. Så jag kunde andas ut.

Morsan berättade för mig för ett tag sen att jag ville dra tillbaka "Känn ingen sorg..." innan den kom ut. Jag hade förtvivlat frågat om jag kunde ta ett lån på banken och betala av till skivbolaget och sen bara glömma allt, gå tillbaka till trummorna, plugget, skiten - tryggheten. Konstigt det där, minns ingenting av det. Ändå är det så man känner varje gång. Ett slags tomhet. Men det här är faktiskt första gången jag inte alls känner så. Det här är min femte eller sjätte skiva, beroende på hur man räknar. Och jag har aldrig försökt toppa det där första. Varje skiva har varit vad ett nytt berg måste vara för en bergbestigare. Fast mina berg är fantasi-berg. Men ändå ska jag försöka sätta flaggan längst upp. Få ner den där världen i huvudet på skivan. Att klättra upp på samma berg som för fem eller tio år sen är inte så intressant för mig. Hellre nåt nytt. Så är det med skivan här. Vet inte vad jag ska säga om den. Allt finns ju där på skivan. Vanligtvis brukar det pratas om referenser och influenser också. Jag hoppar det den här gången om det är ok? Roligare att du själv får skapa dig en bild av vad du hör. Musiken får tala för sig själv och för mig. Och hur i hela världen skulle dessa små svarta dator-bokstäver kunna motsvara något av det ni kommer höra?
/ Håkan Hellström

börjar falla lite sådär för denna man vid namn håkan, fyi


idag har jag haft en fläta och uppsatt hår på det. wow-factor stjärnstopp

hej min käraste blogg. ikväll var en svindlande och oerhörd kväll. tackar för mig. så

eerie blue

jag klagade för ett tag sedan lite smått på att mitt liv inte var tillräckligt harcore. nu lägger jag upp dom här bilderna för att balansera upp lite eftersom dom är så fint hardcore på sitt egna vis. och även svartvita, han det bli mer hardcore liksom.
och även; vad roligt med folk som har en annan innebörd till ordet harcore än min egna lilla tolkning och sen läser min blogg och blir helt förvirrade. hm. ack så roliga tankar.

klicka på harcore bild nr1. fantastiskt.

you and me, we're like stellers in the sun

saker jessica tycker om..
..att prata i tredje person (?! what)
..att vända på dygnet
..att hitta på konstiga synonymer tex "köra bil"
..att låtsas att jag chillar med livet fast jag egentligen springer runt och inte alls chillar med livet
..uttrycket "chilla med livet"
..fula uttryck i största allmänhet
..överflödiga listor med överflödiga punkter på listorna
..random bilder som får mig att skratta

och även;
mina fina underbara fantastiska ljuvliga galna tokiga busiga fantastiska otroliga (osv i all oändlighet med positiva ord) vänner.


just gonna stand there and hear me roar, but that's alright because i am a dinosaure

var bara tvungen att lägga upp ovanstående innan jag gick och gosade ner mig i sängen min. underbart. texten alltså. förtydligande som vanligt. hejssvejs.

little darling here you come again knocking on heavens door. you can check in any time you like, but you can never leave. i never thought you were a fool but darling look at you.
Just gonna stand there and hear me roar, but that's alright because I am a dinosaur ...

adele, someone like you

hah vad gör du där? du var inte ens.. alltså du vet ju inte ens.. haha så. vad gör du där? bortbortbort. du hör inte hemma där längre. bortrå.

hej /trött tjej som är så trött att hon vill spy lite. alla är medvetna om att detta är jätte mys. tjejen (varför prata i tredje person? varför?) är så samlad att hon svammlar hela tiden. borde plugga lite men HAHA den tanken är ju mest skrattretande. vill sova lite inatt, om det går. fast inte än, just nu är begäret en bra film. you're so far away from me, so far i just can't see Mr Bra Film. jag borde verkligen sluta skriva nu, detta börjar gå överstyr. jag vill också få ett glädjesamtal förresten. vad fint. inte med goda nyheter per se, utan bara från en fin person, otippade telefonsamtal är ju glädjesamtal om dom är från fina personer. logiskt ack så logiskt. ackackack. vill skriva kvack nu men det blir alldeles för mycket.
inget i mitt liv är hardcore längre. det är lite synd, hardcore är så bra och stabilt. framförallt stabilt. HOPPAS NI MÅR BRA ANNARS! nu ska jag sätta på pride and prejudice och gråta en skvätt ("en skvätt"), bara för att den är så himlans fin så fin. puss och godnatt osv


några fettiga och lagom råa bilder från min fina kamera. puss och kram slash någon tjej sådär


i could take your weary hand (snart kommer en massa fett. så länge får ni lite fina blommor)

it's hard being a profet, in your own little town. and people are just waiting for you to be done, but i'm just getting started. so hold your breath. i wanna thank you for listening, but i haven't said nothing yet. run, run 'til your heart stops, and love 'til your feet bleed. run, run 'til your feet bleed, and love 'til your heart stops.

so you think you can tell who i am, but i'm not sure anymore. you keep serch in the same places but i'm not there, i'm not there. and i could take your weary hand oh darling, but i can't keep you from falling. you still want me but now you just need me, darling, i think you need me more than i need you. i don't know how it happened, but it did, my mistake. my mistake. i don't know how it happened, but you can't pretend that you don't know the reason why. oh darling, i think i need you more than you need me.

moln och dinosaurier och s å d a n t

hej. sitter här på callis och äter godis med elin. hon är fin hon. vi är lite dumma vi. "vi kommer må illa om vi fortsätter äta godis" "jag vet". fortsätter sedan äta godis. ville mest säga att jag lever. bloggen lever icke. har inte riktigt prioriterat men jag andas ju, som sagt, läs föregående inlägg, typ.
andas knappt just nu dock, har mycket att göra sådär, men andas ändå en massa. logiskt som vanligt, oui. nej men det är kult. idag ska jag fika med min finaste ordleks-vän, zebris och två yoggi björnar. ja, smeknamn är fint. i helgen ska jag repa, som en galning. så. puss å hejs! (p.s. idag har jag haft en jätte fin symbolisk stund. ville bara påpeka för symboliska stunder är fina. lixpiks. intressestorm.
"du måste skratta.. speciellt när livet inte är så roligt."

you're like darth vader. the king of forcedance in the starwars

klockan är 20 över nio. det är fredag. jag sitter i min säng med droppande vattendränkt hår och bara andas med fin musik. criminal minds på tven, fast det är reklam nu. så otroligt underbart att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. nu andas vi bara. åh det känns som jag har hållit andan ett tag. fast inte riktigt så, men ni vet när man förändrar något i det man gör och tänkter "oj. vad annorlunda jag höll på nyss. utan att ens tänka på det". känns det nu! när jag andas. liksom. som en kontrast till tidigare.
dom två senaste veckorna har jag hållit andan lite smått pga 1. nerprioritering av andning 2. rädslan av att släppa allt, när jag släpper andan 3. avsaknaden av energi för att anstränga mig och andas. nu låter ju detta väldigt hårt när jag skriver det så här, det var det inte, som sagt tänkte jag inte på det förens nu. andetag är fina. 20 i tio.

may the force let you dance with the stars / H.E. diktsamling nästa

RSS 2.0