varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Sitter i min säng med turban på huvudet och är så himla rebellisk för som lugg-tjej innebär detta att luggen snart kommer stå rakt upp. Men jag orkade ej ta av handduken muahahah. Vill fortsätta denna rebelism genom att säga "det är inte riktigt kaffe om du har något i det förutom kaffe" men det känns lite för extremt så jag håller mig till turbanen. Klockan åtta börjar HIMYM vilket är ASPEPP och sen är det en mysig och ful (men söt) film på trean. Bra kväll, bra kväll. Nu ska jag försöka plugga lite. Om det går. Man borde ju. Pusssssssssssus

bah sådär baaaahhhhhh

IDAG HADE MATS RAKAT AV SIG SKÄGGET, ALLA VAR I CHOCKTILLSTÅND/FÖRNEKELSE PÅ TEATERN. Det var så himla värt å få ur sig här på bloggen. Han har för övrigt perfekt skägg. Mats är min teaterlärares man, har aldrig någonsin stött på ett par som är så Men Toby som de är. Om man skulle samla allt hopp som finns i livet om kärlek skulle de två vara kärnan. Det var också värt å få ur sig på bloggen.

p.s. Är så himla trött på allt som ska vara formellt. Formalitet sugeeer den ska bort. Formelltformellt, jaaa det är ju trist. d.s.

janejkanskevetinte

Är just nu så överlycklig över sommarjobb som jag fått men inte ens trodde på att jag skulle få. Det är bra. Då blir man glaaaaaaaad trots att livet kaosar vilket för övrigt är anledningen till att bloggen sover igen. Måste prioritera å såe, försöker. Persikan kommer ju komma tillbaka snart för alla föreställningar är snart slut (ALLTSÅ tiden bara går och går) men tills dess så PUSS!

"Though her words are simple and few, listen, listen, she's calling to you. "

från och med heart skipped a beat den här playlisten var mitt liv för ett år sen. Är det irrelevant att lägga upp den nu då? Varför är jag så nostalgisk över ett år tillbaka?? Är det för Mitt hjärta stannar här? Tror det. Nej men det var väl trevligt då antar jag.

skämt ur sin skrattande dvala / han ler och förvandlas / det är så mycket i skallen / fåfängsgitarr / mörkret faller bittert / mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer / det ljusnar, min vän / ljuset blir större när natten tar form / två clowner som vrålar i natten /

åhåhåh klagokrax

Skulle skriva något värt och roligt men blev avbruten i tankegångarna av en blåhårig Kate Winslet på tv, hon är bra hon, blev avbruten i dessa tankegångar av Frodo-killen från sagan om ringen. Buuuu frodo. Och sen glad igen tack vare Mark Ruffalo, ja det är eternal sunshine of a spotless mind men jag ska tvinga mig å stänga av den för jag måste ju se hela och en timme är redan försvunnen av den. Åååååh. Men man ska respektera bra filmer osv. Man ska.

Annars gör jag inte så mycket förutom att stressa runt varenda sekund av dagen utan att göra så mycket åt stressen, spela teater, träffa söta vänner som är fina, lyssna på bra musik och p3, ångra mig och sen ångra mig igen. Och juste, idag dog jag typ. Trodde att jag skulle, vätskebrist eller något sånt, det är lugnt nu så jag dog inte. Men ett tag var det nära! (Inte så mycket).

Älskar att jag låtsas att en parantes är en mening och blir lite kär i mig själv på dubbelhaksbilden något inlägg ner. HeHEHheheHEH. Imorgon ska jag mysa med ellen, i en beslutsångest. Ses å hörs å så vidarå. PUSSp.s. Nu ska jag lägga upp ett sånt där bra inlägg med bra bilder som är bra (se ovan) för DET ÄR DAGS! Länge sen sist juuuhuuu. d.s.

världen. utanför. brinner.

Kollar på min blogg för ett år sen, saker var väl lite olika men så dum var jag nog inte, kommer bra överens med det jag skrev då liksom. Tex avsaknaden av saker som är hardcore i livet, inte fasiken finns de i närheten! När hardcoreness kommer till livet, då ska jag andas. Var lite dryg ibland kanske och så, men det är jag väl fortfarande. En sak är dock konstant (som summan av lasterna), och den ska jag ta tag i nu. (OCH SÖTA MÄNNISKOR KOMMENTERADE MIN BLOGG MED SÖTA SAKER! HALLÅ! PERSIKAN BEHÖVER FORTFARANDE SOCKER SÅ SLUTA INTE). PUSS och godnatt!


little darling here you come again knocking on heavens door. you can check in any time you like, but you can never leave. i never thought you were a fool but darling look at you.
"tilliten handlar om att våga ge allt till personen och veta att den kommer ta hand om det. om dig."
"wounded rhymes, mend them all night long, the stardust is the best glue"

p.s. Världen lutar inte lika mycket nu som då! Det kan väl vara en bra grej d.s.

snöregnapril

Gör inte någonting för någon annans skull än för din egen sa hon, och följde inte rådet själv i en sån där stunds idioti. Inte kan man jämt vara smart och klok och distanstagande, man borde inte det heller. Inte alltid försöka skydda sig själv hela tiden. Men vem ska då skydda en, liksom.

Jag saknar en fin föreställning från cirka ett år sedan jättemycket efter att ha blivit påmind om den från ingenstans, blir trött på folk som säger vart när man ska säga blev, blir trött på mig själv - men inte egentligen eller jämt, bara när jag har tid å skriva på bloggen, på natten. Så persikan får all bitterhet haha. Nej så ärde väl inte, hoppas jag. "Jag saknar henne. Jag saknar henne varje stund jag inte är med henne. Jag skulle ju skydda henne, jag skulle ta hand om henne. Det är mörkt här. Det är mörker här.", lite så gick någon monolog i föreställningen tror jag. Åh vilket minne höhö, jo det blir så när man tycker mycket om något! Mitt hjärta stannar här hette den och den här låten var med:eh

Åhå är för stressad. Borde sitta i en park hela dagen och dricka kaffe. Kan inte, det regnar ju (vilket är bra för då halkar man inte på cykeln eller så). Borde sluta vara naiv i diverse sammanhang. Borde sluta ha förhoppningar i diverse sammanhang. Egentligen inte alls för det är så himla tråkigt och gå runt utan förhoppningar jämt, så jag borde inte sluta. Men det är så himla bitteeeeert ibland. Sånt ska man väl också känna för att få vara lite extra glad annars och så.

Nu ska jag fortsätta kolla på en konstig asbra serie som elsa kastat på mig. Hoppas ni mår braaae kraaaame

frisyr som endast kan uppnås av cykeltur i regn


(pudel)


sådärja

Antiklimaxet när jag kommer hem, ashungrig, och ser grillat i kylen (<333), sen när jag sätter mig vid tv för å äta lite ser jag att community (<3) just tog slut (</3). Det är inte så mycket antiklimax egentligen eftersom maten var så god. Och vi hade jordgubbar. MAHA.

Annars repar jag hela tiden och pluggar inte alls sönder livet som jag borde. Det kanske löser sig ändå. Kommer hem sent och lyssnar på bra musik eventuellt äter påskgodis, med andra ord; lever ett inte så hälsosamt liv för kroppen men ack så bra själen mår. Man får säga att själen mår bra, det låter inte klyschigt eller sliskigt eller sektigt eller så. Haha. Nu ska jag fortsätta äta, HOPPAS ERA SJÄLAR OCKSÅ MÅR BRA!

"Vi kan ju låtsas"

Tack och godnatt,
det kom mig ifatt.
Tack ska du ha
det gjorde du bra.
Godnatt och hejdå
nu ska jag gå.


tok

bion igår var bra och nu är jag återigen redo för livet (klockan fyra på dagen blev jag klar för världen):här såg min haka sjukt mysig ut (seriöst, dubbelhakor är mysiga!) så den fick också hänkabob hund är himla fina trots att de är så sjukt hetsiga ibland.
Bob Hund – Ja, ja, ja, nej
Bob Hund – Det överexponerade gömstället

näh / moonriver

såhär ser jag +  småbröder ut när jag vill ta kort. de ska styla med att "slåss" och jag försöker le lite i bakgrunden.
okej nä min kära persika jag tror jag är tillbaka på riktigt denna gång och vill inte vara ifrån trots att det mesta som skrivs är irrelevant. irrelevant mot vad? ja egentligen relevant i livet så man får väl ändå.
vill åka någonstans där det är varmt och så så man inte behöver tänka på något speciellt eller någon speciell. det kanske skulle vara bra? jag kanske tänker för mycket ändå. hade ett samtal och fick höra att "tjejer tänker så mycket och killar bara gör", nu kanske inte jag gör personen i frågans åsikt rättvisa men det spelar ingen roll för just den meningen i sig hör man ganska ofta.
det kan väl inte stämma? varföööör envisas folk med att förenkla allt så hårt? killar har väl också en hjärna osv? HAHA ja. uppenbarligen. det är väl onödigt att förenkla bara för att man har ett behov av att förklara allt? kom över dina behov av förklaring och acceptera istället, typ. det låter ju bra. förtydlingar och förklaringar är självklart asviktiga (jag behöver ju dem ocksÅ?!) men inte ska väl de ta över tanken att acceptera. nä. nu ska jag på bio på riktigt.
pkpkpkpk (pusskram) hejdoooo

p3p3p3p3

lyssnar på p3 om en tjej som spelar samma roll som mig i en föreställning (???) och livet är MEN TOBY! eller så är det bah p3 man lyssnar påh när man är teatrare. christer din vän i etern är söt, har aldrig lyssnat på fredagsflirten förut. det här inlägget är otroligt ogivande om man aldrig lyssnar på p3 men sånt är väl livet, energin efter maten är ett faktum (trots att kroppen tydligen förbrukar 70% av sin energi till att ta hand om maten? källa? jag är alltid aspepp efter mat) och nu ska jag dricka kaffe.
till purple rain. ja p3 sviker ju inte.

för ett år sen

läste en fin text av en människa jag knappt känner och tänkte att det där är jag. eller som jag, alltså. blev inspirerad men orkar inte vara duktig eller så så jag sitter kvar här i min säng med film i bakgrunden (BILL MURRAY.) och tycker om livet ändå.
igår såg jag the big lebowski och den är ju bara en av dem mest fantastiska sakerna någonsin. det slår mig lite hur fult jag skriver här på bloggen med avsaknad av versaler i början av varje mening och fulafula styckeindelningar som inte ens är några. DET ÄR OK. vem bryr sig om sånt på en blogg, ja jag egentligen men man kan ju äta persikor istället och strunta i resten (som en riktig rebell).
det finaste med fina texter är ofta att de är ärliga och okrystade, tycker jag. det känns oftast. så fort det är konstlat blir det fel och platt - tycker jag alltså. man borde tänka mindre och skriva mer, det kanske skulle vara bra?!

NU
ska jag dock äta lite mat, klä på mig lite kläder och åka till stan för att se hunger games igen. mest för stanley tucci, men den var väl (jätte)bra annars också. PUSS (vädret är fult men det gör inte så jättemycket)

för ett år sen (ungefär??? mer?) brukade jag:


fika mycketgå på musikcafé mycket


gå på teatern mycket


spela teater mycket


mysa mycket


vara med mansi mycket


och träffa tata myckettyp som nurå. hehe. utom det sista, saknar tata så mycket att det knapps finns. men hon är ju alltid med, ändå.

the horse lord

p3 är så himla fint att jag blir lycklig/frustrerad för att jag lyssnar för sällan pga tidsbrist, men det gör ju gångerna man lyssnar lite mer engagerade å såe *försöker övertala mig att det är ok. I VILKET FALL var the horse lord aka kodjo bra idag men det bästa i livet är ju ändå hanna.riktig skoggshuggare är den där kvinnan "jag är kissnödig jag är snussugen jag är hungrig.. jag är lite kåt också".


nu ska jag till brygga en massa kaffe och åka till stan, sånt är ju trevligt också. hoppas ni mår fint i det fina vädret.

återkommande upprepande du dig

desperate housewives suger så himla hårt och jag hatar att jag sitter och kollar på det. det enda värda är det gamla paret som är som paret i "Up". är det så kärlek är?
åhneeeej började tänka på gullig, riktig kärlek av att se de desperata hemmafruarna så det gav något iallafall. typ. MEN SERIEN ÄR SÅ HIMLA DÅLIG

det räcker nuuuuråååå

är ganska nöjd med tillvaron som består av kaffe, mys i parken, fina teaterapor och ilskeutbrott på symaskiner. ILSKEUTBROTT. tar ut alla mina aggressioner på symaskinerna och människor som inte förstår hur man nålar känns det som. haha sitter och tittar på inlägg jag skrev igår, psykade ur helt men det var värt! det kändes som det behövdes.

snart är det påsk och jag vill ha äggjakt, det borde man ha?! för man borde ju göra sånt man säger att man ska. det var bara det. hoppas ni mår bra!


p.s. idag satte jag på en prinsessas dagbok och spolade fram till julie andrews-delarna bara för att det är så himla värt. upptäckte att schindlers fru från schindler's list spelar mamman i filmen. kände att det enda jag orkar göra om kvällarna är att se våra viasat-filmer på tvn för jag är så trött haha. bottomline: en prinsessas dagbok kan vara värd å se trots att anne hathaway inte är det d.s.

p.s.2. jag tror inte att det egentligen är meningen att ett tillägg till en text ska bli längre än själva texten? just sayin' d.s.

skyll dig själv osv

blir nästan rädd för mig själv som krigat så himla hårt och skrivit omöjligt många inlägg på samma gång med otaliga stavlfel pga HETSIGHET. varför vara lugn när du kan vara hetsig, säger mitt undermedvetna.
men nu ska jag faktiskt sova på riktigt. alldeles strax
när jag ändå är igång på bloggen (FÖR EN GÅNG SKULL) ska jag avsluta mitt rus/min streak med liszszt

bra saker:

Håkan Hellström
livet.
hallon och sockerströdda kakor
gamla logginlägg på facebook
skrapade knän (=vår)
kaffe HAHA skrev oavsiktligt kagge

jobbiga saker:

att melissa horn är mysig men ändå inte rätt
ps-het
gamla logginlägg på facebook
skrapade knän
knäppt väder (= vår)


slutsats:
inget är ensidigt, allt har en fot i båda världar, allt som är BÄST kan också vara SÄMST och den slutsatser i den stilen nivet sådär. egentligen faller allt under bägge kategorier

nålarnas krig

okej nej alltså det kommer aldrig att gå. diciplin och jag kommer aldrig vara ett. alltid plus och minus. jag kan inte sluta skriva nu!! ingen idé att påstå det hela tiden. jag kommer inte gå och lägga mig nu!! ingen idé att vara utvilad imorgon. vad ger det liksom?
tycker det är ganska otympligt att skriva bästa vän till någon på facebook för att visa världen precis hur bra vänner man är. ja otympligt, det var det ordet jag kände. (FASIKEN THÅSTRÖM HJÄRTAHJÄRTAHJÄRTA GAMLA SPOTIFYLISTA)

på tal om osammanhängande texter (ovan. livet) och spotifylistor så lyckas jag inte knåpa ihop en. orkar ej. läste på en fin väns blogg "Min slumpmässighet är befogad om man är medveten om hur mycket jag är aktiv på dagarna nu." och jag kände bara att JA! JA SÅ ÄR DET. jag får vara slumpmässig när jag vill för jag hinner inte med detta på dagarna. står ju bara till svars för mig själv i slutet, MVH rebell. nejmen. på tal om föregående inlägg liksom. på något sätt. känns som jag trasslar in mig mer och mer i detta tanke-nät.

det jag menar är att det är väl inte hela världen om jag är virrig på bloggen min, skriver ju ändå bara för mig själv - egentligen. (för denna enkla mening behövde jag alltså ha någon slags konstig utläggning. jahaja)- återkommer snart för händerna är inte klara med skrivandet. knäpptsåhär kan jag se ut när jag ligger i sängen och känner att jag vill dokumentera mitt ansikte 2/3 med en hand i ansiktet /avromantiseraren

come, come, come back soon / text om att allt börjar hos en själv / godnatt

börjar nästan bli löjligt hur mitt persiko-skrivande kommer så stötvis. nästan. inte än.

det är kul att många tycker om att titta.
låta.
egentligen hör de ju inte, eller så.
men du hör iallafall
kikar lite kanske
då är du söt för nyfikenhet klär dig så bra

även!; när jag vill bli trött och sur och så vidare i all oändlighet på människor som är "dryga" pga olika anledningar tänker jag på dave grohl som blir mer och mer en förebild i att leva (fresh pots) och hur ofördömande han brukar vara..? frågetecken för människor brukar aldrig vara ofördömande. jag läste något citat som kan vara rätt/inte rätt men det var fortfarande något han kunde ha sagt såatteh.
det handlade något om guilty pleasures och att han inte trodde på dem för att man borde kunna göra vad man vill utan att skämmas. jävla normer. det är ju sant, tänkte jag iallafall. så länge man gör det för att man själv vill. jag tror dock folk har lättare å acceptera tabu-belagda saker hos andra om man vågar stå för det helt och fullt, då verkar det inte så konstigt liksom. som vanligt börjar allt hos en själv. ååååh jobbig men viktig insikt att få hela tiden för man glömmer hela tiden. hejsdå! nu ska jag sova.

konserverade persikor I MÄNGDER

idag när vi satt och sydde SOM GALNINGAR på teatern och lyssnade på musik från min mobil (lyckan över att få välja musik och uppskattas över musiken <333) kom Elvis Presley – Love Me (Treat Me Like A Fool) och mats, min fina teaterlärares man, som stod höst upp på en fem meter hög stege och fixade med lamporna började sjunga för full hals i sann elvis-anda med några halvfalska moment så var livet fint.
det var sådär lugnt fint som det blir när man sitter och gör en plikt mysig med söta människor och någon plötsligt brister ut i något så himla hjärtligt att hela hjärtat ler. ja så vare.

folk upprepar (lärde mig just att iterera är synonym för upprepa = COOLT?!) gång på gång att jag är stressad. när de säger det stannar jag och märker det själv, men har inte alls reflekterat över det innan någon påpekar?? detta händer i helt olika sammanhang och jag blir ju oroooolig. varför är jag så stressad? ska jag lugna mig snart? så mycket frågor, så lite svar (ska den frasen aldrig bli gammal?jo) och jag vet inte var jag skulle komma med detta alls egentligen. kanske; håll ett öga på mig om vi umgås!!! så jag inte dör. har saknat min blogg lite, bra att persikan är påväg tillbaka*.

*har dock trott detta flera gånger på sistonde och den kommer inte tillbaka haha men man måste ju hålla hoppet uppe!!!

VILLE BARA

okej sista nu sen ska jag äta min lasange!!! vill bara påpeka att denna man är gud, efter att ha blivit pånytt förälskad efter hans insats i hunger games.
bästa citatet om honom "if you disike Stanley Tucci you probably aren't a real person"


och därför älskar man stanley tucci. bland många anledningar. HEJS

apropå ps del 2

Min dag har varit så tremendöst fyllt av urpsykningar idag, men på ett bra sätt i slutändan. Tremendöst är inte ens ett ord i svenska språket!!!! Hatar livet för det, ska införa det när jag sitter högst i svenska akademin*-hierarki. Alltså om max ett år (va???!).
Kan inte skriva på persikan längre, blir ledsen. Allt där blir konstlat och fel?? Här blir det snällare och ärligare. Jajajaha får väl reflektera över det senare när mat infinner sig i min mage.

Ang. indie-människan som vill dö lilla indie-döden med rödvin så var den en anledning till dagens urpsyk. Men mest var anledningen min egna hjärna. Som inte gör som jag vill utan istället tänker "ÅH nu ska jag glömma hur man beter sig när det minst passar och ta upp det från minnet det resten av veckan". Känner mig precis såhär:
I vanliga fall: *asrolig, bra på att formulera mig, trevlig
I viktiga fall: *slutar minnas hur man ska bete sig, säger saker i stil med "my name be potato"
. Trots att jag bor i Sverige och vi ej pratar engelska.Amy Poehler
gör väl livet lite bättre. Och känslan att känna sig önskad, oavsett osv. Fast det sistnämda borde vara oväsentligt bajs. NEJ JAG SÄGER INTE ENS BAJS I LIVETS SAMMANHANG ALLTSÅ ALDRIG NÅGONSIN.
NU SKA JAG ÄTA LASANGE OCH SÄGA HEJDÅ TILL VERSALER. Och till er. Hejdå! MVH fyndig.


*Kanske ska lära mig stava akademien också. KANSKE

apropå ps

skrev ett inlägg här och kom fram till hur sjukt tråkig och innehållslös min persika har blivit men hur jag fortsätter skriva i hopp om att hjärnan ska skärpa sig. skrev att min andra blogg får all värdhet, det får den. därför bestämde jag mig för att ni nu får ett inlägg skrivet 3 sek senare på den andra bloggen istället! BRA PLAN. det finns många sådana i livet nu för tiden. VARSÅGODA *pil uppåt mot inlägget över

när man ser sig på bild och tänker "fan vad snygg jag är. vackra ögon och allt"

bra-stisset kom tillbaka lite när elin "bengan" bengtsson räddar mig med sin aftermadeness. hon är knäpp i huvudet på alla sätt som finns, nästan, och det är ju bra för då kan vi skratta åt varandra. haha fin beskrivning av vänskapsrelation. och så är vi roliga.

såhär kan vi se ut ibland, bara för att vi tycker det är så sjukt mysigt att vara snygga.

1 april!!

hej här! det var inte igår, nej det var det inte.
hittar inte tid för min blogg, det är ok man kan ju inte hinna med allt. tänker på en massa saker men kommer inte fram till så mycket, pendlar mellan att bli en kortfattad version av mig själv (i text alltså!!) och bli sur över att jag inte passar som kortfattade men ändå måste ibland. blir glad över bob hund och håkan hellström på min spotify trots att jag inte alls får ihop någon spellista, kommer fram till att "om du var min man skulle du få frukost på sängen" är en bra raggningsreplik och blir kär i fredrik wikingsson för han är SÅ SJUKT SÖT och töntig och bäst. raggningsrepliken skulle nog dock inte funka på honom, hans fru verkar så söt att han säkert redan får frukost på sängen.
saknar ibland bra-stiss i livet eftersom det mest är stress-stiss just nu men housekraschade fiskfrida igår och blev glad över livet.

ANNARSRÅ? ska ner på stan strax och fixa min spärrade mobil som är retarded, träffa fisk och få mina nyinköpta solglasögon som är fina och hoppas att våren kommer tillbaka. så nu är ni otroligt uppdaterade på mitt liv. pusssss och hoppas ni har det braaaaaa!

så här ser jag ut i badrummet nu när jag sminkat mig med fin egensydd grod-skjortaedit: såhär ser jag ut när jag är konfunderad över min lugg men nöjd ändå. och med ångest över ögon-bilden jag nyss la upp (se inlägg om elin bengtsson)

RSS 2.0