oh darling / självkänslohets

IDAG! på arl:n så pratade vi om självkänsla. det blev lite fiskmås-känsla som det kan bli när typ 25 pers vill prata samtidigt men ändå fint. vi pratade om jantelagen om att man inte ska tro att man är bättre än någon annan. några kom med ett argument att om någon har för mycket självförtroende och tar för mycket plats ska man trycka ner den lite för att den ska få "båda fötterna på jorden". varför då, skadar den någon? äsch i vilket fall så pratade vi också om grejen med att det är så svårt att säga att man är bra på något speciellt och att alla då tycker att man skryter - det tycker inte jag stämmer helt?!

om man säger det (vad det nu är) för att man känner så, till skillnad från att säga det för att hävda sig över sitt dåliga självförtroende i hopp om bekräftelse så tror jag visst det funkar toppen bra. om man verkligen tycker att man kan något och talar om det för sin vän eller annaaaaaaan tror jag att det inte alls behöver tas dåligt, det märks ju och känns alltid (plus minus noll) när någon verkligen menar något. eller? jag tror det. det är ju snarare himlans modigt att säga rakt ut "jag tycker jag är vacker" eller "jag tycker att jag är jättebra på trummor" om man verkligen tycker det. jag skulle nog aldrig våga, känns det som, vad jag själv än tycker.
det spelar egentligen inte någon större roll, bara ett coolt stick, men det tycker jag i alla fall är av det viktigaste. att tycka om sig själv utan behov av andras bekräftelse. att för sig själv, tycka om sig själv. hoppas ni gör det! KRAMS

BAM! så hittar jag denna passande bild. kult/kålt


absolut!

saknar sommaren lite. älskar lite hur motsägelsefull jag är på bloggen när jag igår skrev hur mycket jag älskar hösten och julen men alltså, jag tycker om mikket! ju. och det är ju bra. dessutom återkommer konstaterandet att människor är ganska motsägelsefulla mest jämt. saknar mest friheten med sommaren, sommarens värme och prestigelösheten (som i alla fall var min sommar, det är inte ett absolut). menar förresten prestigelöshet som något bra, insåg att det kan tolkas lite hur som men. så kan det vara!

idag sa en man som verkade otroligt mysig och fin några ord om imperfektion. om att man vill komma så nära perfektion som möjligt när man jobbar med något men man borde inte vilja (eller egentligen inte kunna) nå perfektion för då blir det ju tråkigt. då finns det inget att förbättra. själv undrar jag om perfektion finns, det är ju lite av ett sånt därnt absolut jag inte tycker så mycket om, det känns ju som att det alltid finns något som kan förbättras. jag säger ju att absolut är sämst!!!!! de förvirrar bara.
när jag satt och glodde på Bones igår sa hon (bones. bästa) något i stil med "I don't belive in absolutes". ja vi är ju, uppenbarligen, soulmates jag och hon. pussar!

jävla paris som blåste upp mina förväntningar på.. jag vet inte ens, allt? till oresonliga proportioner.


blev en enorm uppdatering av mitt liv

haaaaha jättedum sak; sitter alltid å funderar över/formulerar inlägg i mitt huvud som jag vill skriva men hinner inte innan tankarna blivit glömda och gömda bakom nya tankar vilket är dumt. för de är ju roliga, de som aldrig skrivs ner. mycket tänk lite verkstad.

blir fascinerad av zuper-mega-übercoola hipsterbloggar av människor i diverse åldrar som har hipsterbloggar fulla av dr martens, skjortor och stjärnor. alltså okej nu lät jag otroligt nedlåtande men det är inte så jag menar, jag tikker också om dr martens, skjortor och stjärnor. men det är ändå kul, och lite komiskt. trots att jag bara fastnat för en blogg som jag varit inne på mer än en gång. ja akta så ni inte får alltför mycket livsviktig information från min blogg nu när ni läser, det kan bli intensivt.



p.s. skulle vara så himla värt att åka till göteborg bara för att. plus att det håller på att bli "jul-staden" vad jag förstått, vilket - även det - är så himla vääääääääärt. ååååååååh. pengar, var är ni? vill åka till stockholm och hälsa på min syster också men pengar? nej. why u no keep money mr.wallet? mer värt; har suttit och kikat på bones hela kvällen, även det är så. himla. värt. och fint för nostalgin över hela bones-grejen. ja nu ska jag ut på den där promenaden med the smiths som jag inte alls gick ut på för cirkus två timmar sen. krams.

lord knows, it would be the first time

alltså åh the smiths är så himla mysiga. och mina nya hörlurar är så himla snälla (läs; förstör inte låtar genom dåligt ljud utan motsatsen). så nu ska jag gå ut och promenera, har jag sagt att jag tycker om att vara ute på hösten? hela tiden? alltid? jättelänge? och tvingar ut alla som är i min närhet? ne men då vet ni nu.

27 november

"yoyoyoyo. "så fort jag slutar skriva kommer jag vilja skriva mer". NÄMEN! jaha. så det kickar in redan? tur att jag känner mig själv rå. tänkte skriva något som fastnade men villade bort mig i"
ovanstående tänkte jag skriva den 23 november. eller jag skrev det ju, men publicerade då inte för jag orkade inte skriva klart (som ni ser slutade jag mitt i en mening, asvärd).

idag har varit smygjul känns det som. familjemiddag med julmust och små presenter över en hemkomst och en födelsedag. första advent. första advent!! sen har jag druckit lite kaffe, ätit lite paj och suttit i höstmörkret (tror jag är den enda som älskar det tidiga höstmörkret som börjar vid tre, fyra) med en fin madeleine. det behövs ju också ibland.
kom på tanken att hösten är lite ett förspel till julen, ett asbra förspel då jag älskar hösten och julen så ja. det är ju asvärt att lyssna på mysigmusik då och därifrån kom höstens (aka julens förspel) bäst-ighet som jag haspade (nej det är inte ett riktigt ord) ihop hip som happ nu när jag kom hem. säger "as" framför allt, hela tiden för övrigt. men det är kul! orkar inte alls censurera bort det. allt är väl ösigt (logisk slutsats då as=ös). låtarna är inte alls särsklit juliga förresten, men himlans mysiga och brabrabra. vet inte logiken bakom vilka låtar som kom med. det var allt!! hoppas ni haft en fin första advent. puououszsz och så puss.



starry pearls

som sagt i förra inlägget - ja jag börjar referera till föregående inlägg hela tiden haha, noted - är mitt liv lite knäppt just nu. på många punkter, mycket händer men inte för mycket så det är ju bra. i vilket fall ska jag sluta skriva i min blogg ett litet tag nu kände jag.
och precis som allt annat (enligt alla normer, bestämmelser, erfarenheter och råd) kommer jag vilja skriva mer så fort jag bestämt att jag inte ska. men då får det vara så. för just nu vill jag inte att min persika ska bli en bittersur blogg som är bitterlame (bitterlame!) och det känns som den är påväg åt det hållet. å andra sidan har jag ingen självdistans alls vad gäller mig och min blogg så jag vet ju egentligen inte. men! nu får den vila lite.


idag har jag haft en väldigt fin dag. inte ovanlig på något hörn men fin. och full av stephen fry-läsning. och det är ju bara bäst och förbättrar allt. och sen lite cat power och feist på det, för det var en sån dag idag. sen blir jag sur över när man associerar fina saker till fula saker men som en klok arina i mitt liv sa "de fina sakerna vinner ju alltid, in the end". the end är bara inte riktigt här än, får njuta så gott det går ändå. just nu njuter jag gott av mitt täcke och min säng. awesome bed is awesome.
TACKS FÖR MIG! pussar. på. er.


tack för tacket

klassisk bildsamling som jag gör när jag gör det. ville skriva lite texter till idag, tycker bilderna brukar tala för sig själva och mycket bättre än jag kan uttrycka mig. började skriva text, insåg att min första instinkt var helt rätt. bilderna är bäst som de är. hahahah pusshejskram.







the hippopotamus

uppföljare till föregående inlägg om att slå i sin tå: min fot fick typ mindre men efter det och det gjorde ont att gå i två dagar. VARNING! GÅ INTE SÅ HÅRT!

mitt liv är lite tokigt just nu. det känns som att mycket fallerar men inte allt så det finns inte så mycket alls att göra åt det mer än att försöka släppa. vilket är svårt men möjligt. så, mycket fallerar men inte allt tex stephen frys bok, britter på tv, mycket musik i växkällaren och handklapps ramsor. de sakerna håller alltid måttet (liksom joy division alltid gör, kom jag och en främling fram till igår utanför väshuset när jag stod med ömmande händer för att jag och frida kört alltför många handklappsramsor, alltför många gånger och alltför hårt. kul att det där beskrev oss ganska bra i en mening).
nu vill min hund ut å promenera, hoppas ni har det brabra! pusssss.

for that, you need permission

förstår inte hur det kan vara så brutalt smärtsamt att slå i en tå. eller förstår gör jag kanske, att det gör ont osv, men att man slår sig så hårt när man gör något så simpelt som att gå? man måste gå jättehårt jämt. och sen är att gå inte jättesimpelt alls egentligen. men hårt tydligen.
oh blogg oh blogg why are you* so blogg? vet inte vad det betydde. fritt för tolkning. byt ut you* till thou om du vill vara sån som byter ut you till thou alt. om du tycker om Oh brother where art thou.

hade ett rött band i håret idag. det var kul men ville inte vara med på bild riktigt så jag fick använda tvång i ljuset av min blåa datorskärm. hade också ett svart sametstryck som var jättemjukt på min annars så gråa t-shirt. slutsats: hösten är kul.

blåögd? nä. men trött och längtande och annat. just nu iallafall.

no matter what you like, no matter what you do osv osv i alla bästa sångtexters oändlighet






du är ju som mig!

om man vill säga som så och använda smör-relaterade metaforer. saknar paris

sitter här i min asfeta skjorta (men inte alls bokstavligen talat då den är transparent och inte fet/tjock) och tittar på världens bästa hugh laurie. han är ganska bäst (ja bäst) och är med i någon ny såndär parfymreklam då personen alltid är jättesmörig och dryg. men han? icke! det är väl ett ganska bra sätt att döma karaktär? när man lyckas göra en smörreklam utan att tappa sin bästhet i ett smörfat. ja.
på tal om fett så finns det en smörreklam som bokstavligen talat är för smör och då de säger "fett lågt pris" eller något i den stilen. nej. världens sämsta ordvits. trodde aldrig jag skulle känna så för en ordvits men alltså, misshandla inte konsten som är ordvitsar. tack. ja ordvitsar är en konst i min värld.

haha åh har varit hemma med min tjockis till hund för länge, börjar tappa kopplingen med övriga världen. men det är ju alltid trevligt å bounda med sin hund, han är söt. och tjock. och mysigast.
beatles har också smugit sig in i mitt liv ovanligt mycket och finns överallt, men det är lika fint som min hund skulle man kunna säga. Jim Sturgess – Something (beatles finns ju fortfarande inte på spottan men jim finns)

älskar den här bilden på paul mccartney. för hans skägg.



varsågoda här är solen

-Akta så du inte tappar solen. (koncenterad ton)



-En sol. (menande ton)


little darling mr harrison, here comes the sun with nina simone (eftersom beatles inte heller finns på spot i fy)


håller i en sol etc

stunden när man önskar ett grammatiskt fel för att känna sig lite bättre. sen inser man att det inte behövs, du är mer vilsen än jag. det är synd, jag undrar hur det kommer gå. jag oroar mig för mycket för olika andra människor ibland tror jag. vet inte om det är på gott eller ont.
fortsatte i alla fall att kika efter insikten om vilsenhet (som återkommer men förglömms lika ofta), kikade på bakgrunden och själva grunden istället. blev lite suddigt för ögonen men jag bryr mig väl fortfarande om grunden också. det är ju den som jag var bekant med, inte fasaden.


kan man avsluta kort, också?!

"hej världens finaste lillebror. tycker fortfarande att du är för liten för facebook liksom alla dina vänner. blir lite ledsen. (nej egentligen blir jag inte ledsen men det var väl lite ironi och det förstår inte du. förlåt ville bara säga ett virtuellt hej!)"

ville jag skriva till min lillebror på facebook men det gick bara inte då jag hela tiden slog krokben för mig själv genom att skriva något ironiskt så som jag tydligen måste nuförtiden men som han inte skulle förstå, sedan förklara det men då lät det mest nedlåtande och avsluta med att säga "virtuellt" som han inte alls vet vad det betyder.
han och hans vänner är för övrigt för unga för facebook och måste skriva en falsk ålder för att kunna ha det, varför?! varför går allt så drastiskt ner i åldrarna? blir orolig och överbeskyddande och sen lite orolig igen över insikten att jag kommer inte ha någon aning om hur mina barns liv är då mitt kommer ha varit så annorlunda.
haha ja men det är helt normala tankar klockan tio på en söndag. tankar? på en söndag?! johan glans-style.


oj det blev visst lite om mig /coulda woulda shoulda

hejsan. jag är en tjej som är aboslut horribel när det gäller planering, det är löjligt hur dålig jag är på att planera, såvidare det inte involverar andra personer. då är jag förvånansvärt bra och lättförargad på personer som inte är det. vet inte om detta på något förlängt sätt betyder att jag inte respekterar mig själv så mycket som andra personer, smakade på tanken, den var sämst så jag struntade i den och gick vidare. klart jag respekterar mig själv.

jag är en person som oftast är bra på att reflektera (också bra på att alltid tappa ord, tog mig en stund innan jag kom på att jag ville skriva reflektera) och ibland lite för jobbig på att analysera.



jag är en sån som älskar språk trots att jag inte har något grepp om hur bra jag är på språk då de språk jag studerat är såna som ligger så pass nära spanskan (som jag alltid kunnat prata flytande men nu börjar tappa sakta men säkert, ska ta tag i det) att jag automatiskt haft lätt för dem (italienska, franska tex).

jag är en sån som skriver ovärda inlägg och berättigar den handlingen genom att tänka "det är alltid kul och lärorikt att kolla tillbaka på", och det är det ju.

jag är en som nyss har kikat igenom lite i quetzalas (klicka, den kan vara värd) blogg av ett flertal roliga anledningar och därför på något sätt känner att jag blivit jätteinfluerad av henne i det här inlägget. konstigt lättpåverkad. det kan vara kul!



jag är en sån som tycker det skulle vara fint med lite kärlek just nu.lite sådär pelle svanslös och maja gräddnos. nej tog faktiskt bara det exemplet för brasse brännströms skull men i vilket fall, något i den stilen. oh what, did she just? yes, yes i did. nu är jag officiellt någon som skriver på sin blogg att den vill falla. forever alone-vibbar? vill skriva fuck the police till det men upptäckte i samma sekund att jag är jätteskadad av 9gag.

jag har upptäckt att min hemliga snigel-blogg är mycket bättre än denna då den är helt ocensurerad, här censurerar jag typ mig själv innan jag skriver för vem veeeet vem som kan läsa detta ooOOoooo osv så då blir det inte lika kul och spontant. tycker om denna också för det är min persika men den hamnar liksom i skuggan av den andra bloggen.



det här var allt som ville ut, tror jag. känner mig barnslig idag, och under dem senaste inläggen, men det är väl kult på sitt sätt. tack för mig, ha en fin söndag!!!!! krams

(bilderna är helt irrelevanta men roliga därav alltid relevanta på något sätt. ok logik!)

som en tomte utan skägg, som en höna utan ägg

skulle skriva tråkiga ord men såg en video med tom hanks och ångrade mig, klicka på länken klick iiit!
det jag ändå vill skriva är att svenska filmer, trots alla mina fördomar, faktiskt är asbra. säger tjejen som har sett två stycken på dem två senaste veckorna och tror hon är expert. nej men det är kul för man känner igen alla söta och fina skådespelare osv, på något sätt har man ju oftast sätt många trots allt. "gossip" gick på tv idag så därför den lilla hypen över det, den var fin och hade bla mikael persbrandt, peter haber, brasse brännström och många roliga med!!!!!
jaaa hoppas ni får en fin kväll puss puos!


Don Juan Moreno y Jederique Jiménez

argh som en ko eller gris. mobilen ville inte hjälpa när jag skulle samtals-sällskapa frida, jag blev trotsig och ringde hundratusen gången (ej överdrift). blir argh på allt som är fel men kanske ännu mer på det som är rätt för det egentligen är fel. HA ha p.s. argh=bitter, mest. h:et på slutet ändrar betydelsen något.
damn avsaknad av en jämn kurva, sämsta synonymer/ord som ej har synonymer, att inte kunna böja ett ord.
men gerard depardieu är på tv med sin bäst-het till existens och gör mig glad. så som coola fransmän gör. och jag har haft en fin fredagskväll, så som kvällar är. hoppas ni också haft en bra kväll! men just nu känner jag mig mest såhär (vilket ändå är acceptabelt med tanke på obefintlig sömn i veckan);



okej jag är väl lite väl konstig och komisk, tänker jag när jag tar en aftermade bildeserie med min webcam och börjar skratta åt mig själv. ibland måste man bara få ut frustrationen för att skratta till, eller le igenom den bara.


p.s. tikker om jean reno trots att han förfranskade sitt namn så pass. d.s.

ord som inte behöver skrivas men ändå skrivs av okänd anledning

alltså what?!? har typ slutat sova, är ganska dum i huvudet, vem fasiken struntar i att sova så ofta? planeringen går aldrig ihop haha. utan natten alltså-e.
å ena sidan tänker jag "sova gör man när man dör" å andra sidan tänker jag "man blir sjuk och går upp i vikt om man inte sover ordentligt". otroligt bra sak att argumentera med sig själv om, när man känner så.

när jag ändå ska vara "ytlig" (med betoning på citationstecknena) kan jag passa på att säga att jag blivit sur på sistonde över att mitt hår varit typ axel-kort sen förra vintern och växt typ en halv decimeter på ett år. WHAT?! sämst. nu insåg jag att jag klippte mig i somras och senast då hade såhär långt hår:

kult med hår insikter och djävulen bär prada-prat!!!!!!!!

såg djävulen bär prada på ARL idag, varje gång jag inte sett den på ett tag (oj det betyder att jag ser den ofta?) glömmer jag varför jag egentligen tycker om den då den inte är så bra, i mitt huvud iallafall. anledningar som uppenbarar sig när jag ser den:
1. kläderna. herre min gud. bryr mig inte alls om hur fjantigt det är utan blir himlans lycklig av att bara titta på kläderna, skoooooooooorna. ja fett. SKORNA (skorna)
2. meryl streep. herre min gud igen. är du världens coolaste kvinna? jag tror det. hon är fantastisk och förvånar mig alltid. åh
3. emily blunt. också kul, britt, bra! mikket bättre än anne, oh yes i said it.

godnatt (icke. ska läsa italienska. hoppas ni sover gott)

as the winter turned the meadow brown

Fleet Foxes – Mykonos

saknar barnfilmer. barnfilmer är ganska bäst. mykonos så länge rå. god natt!


HEJS i stugan

var inne på någon mack idag och köpte kaffe+äpple innan ett möte. de spelade lars winnerbäck och switchade sen över till beatles. då blev jag glad, är även glad för min mobils musikförråd som alltid levererar, det är som om den kände mig. eller så kan det bero på att jag valt all musik som spelas och spolar förbi om det är något jag inte vill lyssna på = ger mig ett intryck av att det är konstant bra musik. vem vet??? har börjat gå runt å säga "is this the real life, is it just fantasy???" till allt (inklusive tre frågetecken MINST) som händer, damn you queen.

fleet foxes igår var så apbra att det inte går å förklara, så som det brukar vara med bra band live, så jag ska inte försöka. skägget tog över hela annexet (fleet foxes skägg + alla i pubilken, typ). jag trivdes. förband var: Alela Diane som också var mycket bra. tyckte She & Him hade passat som förband också, men antar att rävarna inte lyssnade på mig.

sist men inte minst sitter jag och funderar på om denna kvinnans perfektion har något slut. jag skulle gifta mig med mig själv om jag var hon. just sayin'




it's rubbing elbows with the moon

loveable laughing lovely lonely local. laundry?
män som är asbra på ett eller annat sätt och ändå inte brukar synas på bloggen min. iallafall inte såhär. inget speciellt, bara bäst.
blev en lite otippad blandning men så skare va


förbrukad piruett, gör en till gör en ny

tjarååå. vad ska ni göra imorgon? vanlig tisdag? göra nåt kul? jaha. vad jag ska göra? näh jag ska bara gå på fleet foxes och leva lite och så. tackar som frågar. är jag taggad? näh inte mer än att jag skriver frågetecken överallt, struntar i att sova och frågar mig själv frågor ganska oprovocerat när jag egentligen skulle kunna skriva en helt vanlig text här på bloggen.
hoppas ni får en fin tisdag rå, på tal om tisdagar! nu ska jag ta å hoppa in i duschen. puss!

jag+fin kasper



länge sen vi pratade och sågs osv. länge sen jag kikade. för din del vet jag ju ej om det var länge sen du kikade då vi inte pratat på länge. logiskt. och det är ju bra. att i varje fall jag inte kikar. p.s. du är lite fyrkantig och platt ibland. hoppas det löser sig med det, ibland måste man våga vara ett fluffigt och löjligt moln! d.s.

tror den finaste texten brukar vara den som är skriven med en komisk syn på det hela.....

jean reno på trean i ack för små speedos på. VARFÖR KAN INTE ALLA BJUDA PÅ SIG SJÄLVA? livsmotto för världen: var lite mer som jean reno. just do it, fråga inte ens.
"vem är jea.." NEJ! får inte fråga. gör det bara. gå på känsla! så som människor brukar göra.
tycker om "couples retreat" som går på trean just nu (som är filmen jag just skrev om med jean reno) trots att den bara fick ett "mindre bra" av tv.nu. den har sina roliga stunder, men det är väl mest tackvare specifika personer så den kanske är mindre bra, men på ett bra sätt.




.....eller läst med en komisk syn på det hela,

mest bara gott

dokumentation av persikans liv sen 6 september. det är komiskt roligt att dokumentera sin existens.

hittade en bild på noomi rapace och shanti roney i någon bok, definitivt coolt och värt att dokumenteras. MEN blev arg på boken brevid. nej zombier hör inte hemma med mr darcyyyyy. åååååååååh (=jag arg)


spillde kaffe överallt för fisk+fisk=2klantar


lagade mat, succé


mer mat följande dag med little marbles och fridafisk, GOTT


de mest misslyckade macaronsen jag någonsin varit med om. någonsin


åt mer mat, med tilda (mat verkar vara det enda värt att dokumentera)


var nummer 122 på the arks konsert


med:


frida och claes tolkade en tavla


firade en cool tjej som fyllde år å tog diffusa bilder


den coola tjejen:


har hundramiljoner till men nu orkar jag inte lägga upp fler så det här var litelite av mitt liv, mest mat och goda människor. livet e gött (klick the link now)

ett öga och inget paris

sitter och försöker lägga över bilder från mobilen till datorn. det går otroligt super segt. ni får se några när det är klart.
i veckan ska jag dö då skolan återigen börjar och sen dö av lycka till fleet foxes. då ska jag lägga upp ett lat "tänker ej skriva men dreggla, ni får också dreggla varsågoda om ni vill annars får ni vänta"-inlägg. med bra män. för jag vill men det känns så himla töntigt att alltid lägga upp snyggbilder på män. sen inser jag att livet är lite töntigt ibland och snyggbilder på män är trevliga så länge de inte blir uttjatade.

för övrigt har jag ju haffat roliga grejer på solo på sistonde. och med haffa menar jag köpt. det är ju ett kul ord och man får använda det lite hur man vill i min värld. nedan är en bild när jag försöker sträcka på mig för att visa skjortan lite snabbt, en webcam kan icke ge rättvisa åt denna kärleken i mitt liv men det är någon idé på hur den är i alla fall. det ville jag ha med på min persika!! hoppas ni mår bra å har en fin söndag, puss!


hej livet, paris paris paris¨

nyduschad och glad. snart mätt. snart sittandes skrikandes i en biosalong med en fisk som upptar ca 50% av bilderna på min mobil. men ja, jag har skrivit en himlans massa inlägg idag, så blev det baH, ville antagligen mest påpeka att jag är medveten om detta med den meningen.
jag har ett dokument på openoffice som heter "så som det kan bli när världen ruskas om relativt stabild.odt" där jag skriver av mig ibland när jag känner mig värd. men idag hade ni inte sån pass tur att jag öppnade det dokumentet istället för bloggen.




just nu blir jag blir glad av/över:
- folk som är lika geekiga som jag över nåt (alltid.)
- beatles (hör cover på nämnda i videon ovan)
- zooey deschanel och hennes perfektion till lugg (hör röst i videon ovan)
- personer som förstår varför jag säger "remember remember the 5th of november"
- sång
- mina vänner
- is this the real life, is this just fanta-sea? (blir alltid lika förstummad)

just nu blir jag argghh (pirat-arg) av/pga:
- folk som har på sig beatles tröjor och dyl men inte vet vilka the beatles är
- min dåliga diciplin
- att jag inte har någon film med edward norton tillgänglig


remember remember the 5th of november

det är konstigt hur trick i livet har fungerat, det är konstigt hur vissa tänker iallafall minst tre steg fram, andra tänker knappt på vad de gör just nu, det är konstigt hur vissa planerar och det är konstigt hur man kan associera vissa saker med vissa saker.det är konstigt när man ska vara på ett sätt man inte är, det är konstigt när man ska göra saker man inte gör, det är konstigt att absolut inte finns.
det finns saker som är konstiga på ett fantastiskt bäst sätt, och sen såna som är konstiga på ett dumt sätt, men eftersom jag inte bestämde vilken definition jag använde på "konstigt" här så blandades det lite. ni får väl avgöra själva vad som faller i vilken kategori, bra/dåligt. ville mest skriva lite kände jag.


-ÅÅÅÅH jag tänker inte lyssna mer på mina uttjatade spotifylistor, sa Jessica frustrerat och satte trotsigt på 500 days of summer soundtracket på inget annat än Windows Media Player.

sensmoral: man ska inte vara trotsig, då kan det backlasha på dig i form av konstiga känslor relaterade till A Story Of Boy Meats Girl som självfallet var första låten på sondtracket. (ingen fara på taket, musiken är så bra att en enda konstig känsla med en låt inte kan påverka bra-igheten alls).

EDITEDITASKULEDIT: "A Story Of Boy Meats Girl". JAHA. så det här är en ny låt eller? handlar den om kött eller... eller hur är den? undrar ni då. den handlar då om en pojke som kötter en flicka. och med köttar menas det älskar. eller. nej. det var ju jättedåligt. jag skrev fel helt enkelt, jobbigt jobbigt. det ska väl egentligen stå "A Story Of Boy Meets Girl" (alltid dessa versaler?). så då har vi det uppklarat, men lite roligt var det ändå tyckte jag. hejdå, meatmeat!

låtar som spelas om och om igen nuförtin'

Jim Sturgess – I've Just Seen A Face - den är fin och det finns många fina minnen med filmen (across the universe. se den). man blir så enkelt glad av den och den får med mycket braaaa på sina ynka 1.49 minuter.

Cat Power – The Greatest - även denna finns det fina minnen med. den var med i min älskade favoritserie bones förut (totalt galen i den serien var jag, ni kan ej föreställa er) men jag kopplade aldrig att det var cat power förens i veckan när jag cyklade med mina misslyckade hörlurar och blev chockad över denna asbra upptäckten.

Cat Power – The Moon - bra, fin, introducerade mig för cat power (trodde jag va. introducerades egentligen för många år sen omedvetet med föregående låten rå).

Håkan Hellström – Shelley - spelade han på skansen i somras när jag var på allsång för första gången med livian. vi fick asbra platser och närkontakt med både håkan, the moniker och måns. åh fin dag!!!

Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din - världens bästa historia till varför jag börjat lyssna på denna så mycket. jag och mina tokiga vänner elin och arina är ute och går och pratar om absolut ingenting värt så som vi alltid gör.
arina: ååååh vem är jag ens?? jag vet inte vem jag ääär (inser att det är en del ur håkan text samtidigt som jag inser det så vi skriker i kör med någon slags underliggande förvåning och lycka över att vi tänkte samma sak) MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIIIINAHAHHAHAHHA.
så himla konstiga men så himla bra ögonblick, sen praktiskt taget bröt vi ihop av skratt eftersom det faktiskt var ett otroligt konstigt men bra ögonblick. ja de är fina mina skolisar.

(brukar sällan lägga upp såhär tydligt om musik egentligen för jag vet inte, musik är lite blottande och talande på ett sätt - trots att det inte ens är man själv som har gjort musiken i frågan. men det har blivit en massa musik på sistonde här känns det som..... så det är väl bra änrå).

snobben och ordblah

sitter i min säng och är glad med community i bakgrunden på tvn. gårdagen blev ännu mer sällskapad än vad jag först trodde, men det var desto trevligare. kulkult. upptäckte att min skjorta luktade jättegott (man får säga så om den verkligen luktade gott) vilket är skönt att ha i bakhuvudet när man nu sitter med inga konstanta timmars sömn och ingen fräsch-het what so ever. "jag doftade iallafall riktigt gott igår!".
3 Gymnopedies: Gymnopedie No. 1 den här låten spelades på mitt piano igår, då blev jag glad och tänkte på "Hjälp! Jag är en fisk" eftersom den är med i den filmen. den låten är med lite överallt och den är himlans fin. ville mest säga det så ni ska lyssna, puss å krams!


lever loppan i byxor

sitter och funderar på mat.
kvällsmat igår: tacos
lunch idag: tacos
middag idag: tacos
känner mig lika rebellisk som mr bean på bilden under. fuck the police



för övrigt är det mörkt och mysigt ute och jag är själv hemma med min hund som är världens kanske lataste hund. tikker om honom ändå. får trevligare sällskap senare å har kopplat in vinyl spelaren så det är fint! allt är fint när man lever loppan i byxor. hoppas ni mår braaaa, puuus!!!

vad som komma skall / GBG-regn

sitter en man vid mitt piano och spelar på det som jag kan tänka mig att det inte spelats på på länge. det var fint att se å höra så jag ville inte gå därifrån men det kändes dumt att stå och glo på en främling som ska stämma mitt piano så jag gick ändå (hör dock lite från mitt rum då det ligger precis under pianot). mannen hette för övrigt laban. min kusin kasper är också här, så vi har laban och kasper på besök /fyndig.



om ett tag ska jag dra mig mot stan för att köpa den finaste kappan jag någonsin haft på mig för ett för högt pris och sen se på bio (det var så länge sen sist!!!!!!!) med min igelkott. införskaffade mig också den absolut bästa skjortan jag någonsin haft på mig och ett par byxor igår, oj vad det går undan!
rubriken på det här inlägget är lite missvisande då det låter som att jag ska åka till göteborg och stå i regnet, det ska jag inte. vill åka till paris över nyår men vem vet, jag kanske får nöja mig med göteborg (kändes konstigt att skriva frasen "nöja mig med göteborg"... men. i jämförelse med paris måste man). hoppas ni mår bra!! nuuu jag ska drömma mig bort till ett snötäckt paris i kappan som snart tillkommer till min jacksamling som börjat skapa sig själv. KRAMS!

RSS 2.0