musik.. å mer amelie

hallo. jag har inte skrivit på nån dag nu (blev nästan osäker, tappar tidsperspektivet helt på sommaren hehe..) men jag har inte riktigt haft lust. nu fick jag bara ett litet infall att jag måste skriva hur fin instrumental musik kan vara.
jag brukar inte gilla det, eller nja jag brukar inte lyssna på det så tycker väll inte nåt speciellt. men efter amelie från montmarte, seriöst den där filmen är.. så bra. iaf efter den så börja jag lyssna på soundtracket hela tiden som jag redan skrivit tidigare och instrumental musik kan vara så himla vacker och enkel men ändå säga så mycket att det är helt sjukt. jag är fast. trots att "vanlig" vocalmusik kan vara underbar (all musik kan vara underbar.) så är instrumental en helt annan grej. haha hej svamlande tjej. men ja jag ville bara skriva det..
nu ska jag duscha en snabbiiiis sen kommer några söta raringar och bor här över natten. puuss

klicka på amelie. (bilden, ja.)

natten

natten är min absoluta favorit tid på hela dygnet, eller ja nu ska vi väll inte överdriva men jag älskar natten. älskar att vara uppe hela natten och känna mig ensam på ett skönt sätt med fin musik på. så underbart. älskar att vara uppe hela natten med någon annan också såklart..
på natten kan man göra så mycket för det känns som man har all tid i världen, om man inte måste upp en orimlig tid dagen efter haha, men det är så.. bra. ja bra. natten är så tyst. och lugn
jag har blivit helt galen i amelie soundtracket för det är så fantastiskt, ljuvligt, sagolikt, hänförande, makalöst (vaddå?) ja.. you get the point, det är bra.
nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, känns ganska dummt när man inte har nån lust, ville mest säga att natten är väldigt fin. pusshejsvejslejs
(läste gamla nattinlägg, dom var fina.)
(såna här inlägg är också fina, man (jag) blir gladgladglad.)

stjärna som är din

godmorgen, höll jag på å skriva haha varför? finingarna har just lämnat mig, vi skulle ha umgåtts hela dagen men jag var tvungen å jobba (tjurig tjej kan jag berätta) så jag mötte upp dom sen. var helt dödstrött och borta men who knows varför. är piggare nu vilket inte är toppen eftersom jag måste sova (har en mkt tidig tandläkartid imorn som jag inte tror behövs längre? hallelujah!!).
men först ska jag fixa ihop lite fin musik på spot-i-fy. pousousousous!!

p.s. en annan cp grej är att mina inlägg inte syns på en gång? inte när jag kollar iaf. skitskummt. d.s.

p.s.

ja alltså.. mr darcy är typ.. no words. so dreamy, inte bra hahah men ja. va bara tvungen å påpeka det lite diskret sådär. d.s.
p.s.2. amelie från montmarte är en sån fin, underbar film med perfekt musik. tack för miiig. d.s.2.


mrs darcy mrs darcy mrs darcy mrs darcy



nu har min mansi just lämnat mig.. hon kom hit igår och visade mig chips dipp för första gången, sen såg vi en massa fina filmer (bla stolthet och fördom 8urjfsdmk3prkewp bäst) och åt godis ur söta små kartong-grejer. inte okej hur mycket jag tjockat mig på sistonde men så kan det va.
ikväll ska jag åka till mina små sweeties som jag inte sett på jätte längeeee, ska bli super mys. imorn ska jag träffa några andra små sweetisar som jag inte sett på jätte längeeee dom heller så det blir så bra så.
nuuu ska jag hoppa in i duschan jappjapp pusspuss

1, 2.. testing testing

what is going on? jag ser inte dom nya inläggen som jag publicerar och undrar lite om det är min data som knäppar eller typ.. blogg? tänkte testa genom att skriva ett nytt inlägg (det här) få se om man ser allt nudå.
p.s. idag har jag sett vilken shoppaholic jag verkligen är. sthlm är lite små farligt. d.s.

(woho det funka!!)

marit larsen är väll ganska bra jaa a, oroa er inte - det kommer mer

The fuel to write
To burn, to stay alive
To stand and wait
It takes fuel to light the tiniest star, and fuel to start a fire
The fuel to win
To dare to keep the rhythm
The courage to trust
It takes fuel to take the leap, to keep the pace, to start the engines
...I get it from you
It takes fuel to walk the line, to put one foot in front of the other
It takes fuel to turn the wheels, to keep the grace to still discover
..I get it from you

klicka på bilden

steal my heart

här ligger jag i min säng och tänker på att "you take my breath away" faktiskt finns i verkligheten, och inte bara i låtar. förstår ni hur jag menar nu? att det finns folk (en. han.) som gör att hjärtat bokstavligen talat slår snabbare. att benen blir mjuka och händerna darriga. inte helt okej alla gånger, men det är fint ändå.

min underbaring ligger på golvet och tittar på nån dålig film, vi är helt utmattade efter en händelserik dag så jag fick lite lust å skriva här i bloggen fast jag sagt att jag inte skulle. ojoj så det kan gå! nu ska jag tvinga upp henne så hon följer med mig och borstar tänderna. hahahehehihihoho.

pusspuss å gonatt!! (bilderna är från när jag låg i sängen och hade småtråkigt en gång för några minuter sen(nagellacket som jag visar upp på bild 1 har min snälla vän målat på))


ja..

(X), (X), bo-b(X−1)
Banana-fana fo-f(X−1)
Fee-fi-mo-m(X−1)
X!

if i could - sophie

idag blev jag och världens finaste mallzan mazariniz intervjuade om polen av stina till radion. det va.. spännande haha, det kändes himla ovant men ja. efter det gick stinisfinis till jobbet och jag + malin vandra runt på stan och stannade sen i skrapan och åt lite. sen kom två till darlings ner till stan och mötte oss, vi åt enorma glassar och ställde oss sen och lyssna på gatumusikanterna. dom va så jävla braaaa!
men ja, egentligen skrev jag bara för å säga att bloggen läggs åt sidan till typ söndag. så no updates. det va allt, pusspyss

jag. är. så. himla. trööööööööött

jag är stolt över mig och tildan, våra fina planer blev av och vi befann oss på framnäs halv 5 på morgonen. tilda plockade rosor på vägen tilbaka och sen försov vi oss så hon glömde en massa (3.) grejer. oroa er inte, hon fick tillbaka dom idag!
nu är jag helt död fast jag vet inte riktigt why. eller jo haha jag har knappt sovit på två nätter, och jobbat. mitt sommarjobb är bäst förresten, i kind of love it. och juste, jag saknar polen så himla mycket.
det var allt, pusspuss.

lillebror när han ska göra en pussmun. haha. SER HAN UT SOM MADICKENS LILLASYSTER ELLER SER HAN UT SOM MADICKENS LILLASYSTER?! han är så himla gosig, fast har kort hår nu. känn er updaterade!

dwarfmother



tilda är här, bildbevis ovan (den första bilden är...från hennes blogg typ, bara för att jag gilla den). hon sitter och läser igenom alla "mina ord" på mobilen högt.. fast nu har hon gått över till sina egna mobil-ord. dom va roligare :( nu ska vi strax baka en gräddtårta (sätta ihop egentligen, inte baka) för ett hemligt syfte. sen ska vi bada i gryningen (that's the plan).

nu blev det tråkigt att skriva. puss&hej

text

det är svårt, men jag går vidare, det blir bättre sen, ja juste, det gör ont men det kommer läka, det gör mer ont men det är för sent nu, alldeles alldeles för sent, jag hoppas det löser sig, jag försöker, jag anstränger mig, mycket, och det måste jag göra just nu. jag måste se framåt och inte titta bak, inte distraheras, bara njuta av det jag har och njuta av nuet, inte titta bak, fortsätta försöka, och det kommer bli bättre.. det kommer bli bättre och förhoppningsvis bra. jag tror det. snart så. jag saknar polen, där va det största problemet M:et haha, det är inte lika enkelt här hemma. jag ska vara positiv, jag ska vara glad, jag har anledning att vara glad. anledning att vara lite ledsen också men det skiter vi i. vet inte vart jag vill komma, men det är iallafall så det är. puss nu ska jag ut och cykla.

musik à la polen


Astronaut live i Hallå p3 - Salem Al Fakir (förlåt att jag klippte bort videon med dig salem)


Yellow - Coldplay (förlåt att alla youtube videos kvalité är sämst)


Hon är så söt - Bo Kaspers Orkester (Det är inte mig det är fel på, spelades också flitigt)


You and I - Ingrid Michaelson (den va ju så söt.)


4 O'Clock - Salem Al Fakir (hanna hanna hannaaa)

vi lyssna en del på regina också men.. inte nån speciell låt så det får va. dom här låtarna, DOM ÄR POLEN, punkt.

LIVE ?

jag vet inte vad denna kategori betyder eller är till för. LIVE haha, vafan? men jag gjorde ju dom allihopa på natten så det är väll att förvänta sig.

sing, let's sing a song

aaaaaaaaaah jag får deja vu hit och deja vu dit (och deja vu ner i diket) hela tiden, jag tror min hjärna har fått lite värmslag. alltså jag får också deja vu om det jag skriver, när jag läser det senare typ "det där har jag redan skrivit en gång" och ja det är ju sant, den gången jag skrev det. men nej, det är så förvirrande.
och klockan är ganska mycket. jag är lite ledsen att min morgonpigghet efter polen inte höll i sig, back on the nattuggla track. bra/dåligt/bra/dåligt?!?! haha jag orkar inte.
jag vill inte sova :( jag vill inte göra nåt, jag orkar inte göra nåt, det enda jag skulle orka är väll sova men då måste jag gå upp och borsta tänderna. jobbiiiiiiiigt. do you feel my pain? dygna är bäst, då kan man bara sitta uppe och göra absolut galet onödiga saker hela natten, och man har all tid liksom. att göra mindre galet onödiga saker också.

maja alderin är bra. brabrabra. ni kan ju lyssna på henne på myspace tycker jag lite. eller vilka ni, det är typ 4 som vet om den här bloggen...awkward.. äsch gå in på hennes sida bara. godnatt.

p.s. will smith är.. bäst. underbar. varför är mitt ordförråd så litet? d.s.

har fortfarande inte sett stolthet och fördom oijdlskwdmk

allting känns lite konstigt just nu, inte dåligt direkt, konstigt, men inte heller direkt bra.. fast jag vet inte, förvirrande. fast egentligen inte, ååh jag har inget bra beskrivande ord!!! det blir bättre sen, eller vad säker ni bko? nej nu slutar vi geeka oss.

idag har mina fina små bröder (ja, särskrivningen var med flit. små-bröder.) som jag inte sett på mer än 4 hela långa veckor kommit hem. det var mysigt å se dom igen, så ikväll har jag busat runt med dom, dom är bäst. puss.
IGÅR VAR JAG PÅ BIO, har saknat bio när vi va i polen (haha. vi såg förresten eclipse men den räknas fan inte). vi såg knight and day och jag har, till min stora förtvivlan, gått över till att gilla tom cruise. jag visste att det skulle hända, jag visste, ändå såg jag filmen!! det vare värt, den va skitbra. så kan det va :)

imorgon ska vi fira min lilla bebshi kusin som fyller 1 år, han är världens sötaste unge. kasper heter han (fast egentligen leo, enligt mig.) och sen ska jag (förhoppningsvis) bada för första gången i år i västerås.. m.m. vi får se - i'll keep you updated.

så nu vet ni en massa om allt det superväsentliga jag har för mig, kanonkul! haha gud vad bitter jag låter.. pusspuusssss

Ulanbator

polen abstinensen ba forstätter!
bilden passade fint tyckte jag, hannis och våra enorma Snowball Hell-glassar.


idag gick jag upp skit tidigt, 15 över 8 faktiskt. så det var duktigt tycker jag.
jag skulle ju hinna jobba innan jag skulle träffa melina (klockan 1) så jag var tvungen å börja tidigt. jag stressa och stressa och blev klar 5 i 1, men melina var två timmar sen hon (dom bygger om å det blev krångel) så jag gjorde inget speciellt i två timmar på stan.
eller jo, synundersökning för övningskörning och lite prat med kalle som står och säljer glass på global just nu. han lär ju ha tyckt att jag var ganska dryg när jag stog där så länge haha.. jag å melajnan hittade iaf en del på stan, så det är ju alltid kul!
nu ser det ut som det ska börja regna ute så måste hinna ut med hunden innan..  pusspuss

nån gång ska jag skriva ett helt inlägg i rubrik-spacet

hallå hejsan hello halihalå tjena. hej.
jag smälter fortfarande allt efter polen men jaja snart börjar grejer hända igen, måste bara få ta igen mig lite haha.
jag ska till london snart, med min syster (eller halv syster men ja). ÅH VAD GLAD JAG ÄR FÖR DET, hon är så söt hon. men inte än, imorgon ska jag jobba dock! money is needed känner jag. very needed. sen ska jag shoppa, mindre smart med tanke på pengar grejen men det glömmer vi.
jag har suttit och kollat lite på mina och malins videobloggar, dom är fina. den sista är helt svart för vi hade ingen lampa tänd och så men det är ju också genomtänkt. haha saknar min mansi jag, det känns konstigt att inte vakna varje morgon av att hon ska springa på toa.

bilden är tagen i polen och har en fin historia bakom men.. den tar vi inte nu. puss.

you have bewitched me body and soul and i love.. i love.. i love you

åh. alltså åh. fick värsta galna suget efter att se Pride and Prejudice, fyfan vilken underbar film.
ja, jag ska se den snart.  jag tror.. jo jag hade en Stolthet och Fördom mapp på min gamla data. haha så geekig är den här tjejen. jag älskar kärlekshistorier, det är bara så jag är, men just den här.. very perfect. och ni måste se länken som inte gick att få in som klipp, more perfectness.



"You must know... surely, you must know it was all for you. You are too generous to trifle with me. I believe you spoke with my aunt last night, and it has taught me to hope as I had scarcely allowed myself before. If your feelings are still what they were last April, tell me so at once. My affections and wishes have not changed, but one word from you will silence me forever. If, however, your feelings have changed, I will have to tell you: you have bewitched me, body and soul, and I love.. I love.. I love you. I never wish to be parted from you from this day on."



iufesfoksddoödodis jag typ dör så jävla mycket just nu. kfdkedkjdmmkwe. bäääst.

precis som vanligt

för att följa min trend med att praktiskt taget bara skriva meningslösa ströinlägg så måste jag skriva detta:
min ipod som jag fixade så galet mycket med dagarna innan vi åkte - jag ville ha bra musik med mig så satt uppe några nätter där och samlade ihop all musik jag ville ha med på ett ställe, den ipoden gick sönder på morgonen när vi skulle åka. den fick ryck och spolade bara förbi alla låtar så man inte hörde nåt. jag blev glad när jag insåg att alla nätterna varit i onödan. jag ringde mats och skällde på honom fastän det inte var hans fel haha, snäll tjej.
va bara det jag ville säga. ja. jo. hejhej.

Astonaut¨ live i Hallå p3

rubriken behöver ni inte försöka förstå varför den är så. så

tillbaka..

okej. puh. nu är jag hemma och ska börja skriva i bloggen igen. så gott det går, är ju faktiskt sommar ute. orkar inte skriva något om resan till polenlandet (förutom ett antal guuuuud vad jag saknar poleeeeeen säkert) för det blir bara jobbigt och det går inte att skriva om det för det var så mycket! men vi skrev en blogg under den tiden, på engelska, så ni kan läsa där om det verkar intressant på något sätt sådär.
imorse vaknade jag åtta och kände mig stolt för att jag inte somnade om. mindre stolt för att jag inte orkade gå upp ur mitt svala rum eftersom värmen ute typ dödar. bilder från polen kommer mycket mycket snart, men lite utspritt blire nog. och inte bara mina eftersom jag bara hade mobilkamera. haha. men det är bra.

nu ska jag lägga mig ute i gräset, lyssna på min fina nya spellista på spotify (har inte haft spotify på tre veckor, jag typ dog ahmajgad) och hålla på med min nyfixade data. puss.
p.s. bilderna är axels d.s.

malin kramar världens sötaste flicka Sabita

världens vackraste Anju som är syster till världens söstaste Sabita

Kusum dirty-fellow-buffalo-monkey.

RSS 2.0