GOSEBLOGGEN

    HEJ GOSEBLOGGEN! Long time no seen. Hamnade här inne och såg mina senaste inlägg när jag ack så heligt lovar att skriva mer men inte gör det. För jag hinner ju inte. Samma sak nu. Det händer saker, ojojoj, det händer saker, va går det? Kan saker bah hända i mitt liv? Alltså vet inte alls vad jag menade med den meningen. Är lite luddig idag, inte så stabil (men på ett nice sätt) pga diverse saker.
    Jobbar mycket! Massor. Det är kul för min chef är världens gulligaste och jobbet är kul. Pluggar mycket! MASSOR! För jag måste ju prestera topp alltid samt imponera på alla lärare jag avgudar samt uppehålla min tanke om att jag är duktig i skolan. Man måste ju vara duktig här i livet! Helst söt också (kirrat)(skoja)(alltså inte att jag inte är söt, ganska neutral i frågan om min söthet men hela uttalandet om att vara söt var ironiskt. Länge sen jag bloggade, måste liksom förklara vem jag är all over again). Hänger med vänner. Massor. De är finast och jag vet inte hur de orkar med mig när jag har dagar som idag då jag går runt och är allmänt dryg hela dagen och tycker att jag är den roligaste personen som någonsin vandrat på denna jord samt får mig själv att skratta konstant. Blir speciellt så här fnittrig/labil på tisdagar/torsdagar av okänd anledning.
    Vad gör jag mer då? Kollar på bra saker på tv. Det finns massa bra saker på tv. Tänker på hur jag ska rädda världen. Den behöver verkligen räddas (trots att den tydligen blivit bättre med tiden osv men hm jaha). På söndag händer något. VAD HÄNDER PÅ SÖNDAG JESSICA!!!???? Jag ska till London då :) För första gången. Åh vad jag har längtat till den staden. Hoppas den är lika fet som Paris (SAKNAR. Paris). Min engelskalärare berättade idag om platser jag borde besöka i London (jag bad om tips) (OBS HAN ÄR INTE ANLEDNINGEN TILL MIN FNITTRIGA LABILITET PÅ TISDAGAR OCH TORSDAGAR BARA KANSKE MED STOR SÄKERHET SÅ ÄR HAN DET OBS). Jag minns inte så mycket av vad han sa. Svårt att lyssna och dö samtidigt. Näe. Men jag ska faktiskt till London och jag är SÅ taggad för det kommer bli SÅ bra och det finns SÅ mycket britter åhåhåh.
   Har köpt nya byxor. De är det bästa jag någonsin haft på mina ben känns det som just nu. Ja. Det är väl mitt liv för tillfället. Jag mår bra. Livet är fint.

RSS 2.0