he he hej

FINA BLOGGEN!!! Har saknat min blogg så mycket. Köttat sönder min twitter ikv med ca 20 tweets eller nåt och det är mycket för mig. Glömde vad jag skulle säga förutom att jag är glad. Jätteglad. Tror det har något att göra med hur många jordgubbar jag åt när jag såg Carnage (!!!!! carnage !!!!!!). Hoppas ni mår bra. Återkommer.

(hörs när jag är med pepp igen)

Hej! Lever knappt för det är sommar och det är = sjuk för mig. Vet inte vart jag ska ta vägen för torrhosta är omöjligt på alla sätt så blir mest hypokondrisk och förlorar allt hyffs/beteende/sätt man ska vara mot andra människor och hostar i min halsduk. Jag har fått för mig att halsen ALLTID SKA VARA SKYDDAD så sover, äter å sjunger med halsduken på (sjunger som sommarjobb, gatumusikant, fint jobb men dålig hosta).

För övrigt är jag opepp på det mesta, mest för att jag är sjuk å därav energilös (PEPPBLOGGEN), men försöker leva ändå. Lever - förutom med de vänner som får upp humöret - med how i met your mother, scrubs, family guy å diverse tv1000-filmer just nu. Det känns ok. Anledningen till att jag skriver nu vet jag inte riktigt. Vill typ hela tiden. Orkar aldrig ta upp datorn dock för så mycket motivation finns inte riktigt å det är ju sämzzt tycker jag. Men imorgon börjar jag sent = skrev ändå. Åh. Nu borde jag sova, är alldeles för trött för å skriva känner jag å det blir inge bra text. hue. Hejdå!

(lyssna på chicagos soundtrack alt. något annat bra soundtrack så länge så blir man glad!)

Snabbt såder

Ska snart gå och lägga mig efter nattens bak-eskapader. Dvs bakade cupcakes och allting jag gör är ett äventyr för jag krigar alltid. Sitter å lyssnar på Kent – Gravitation nu, hinner inte med musik i vanliga fall längre men nu hanns det lite. Det är ju natt.

Har funderat på bloggen min!!! Saknat den lite men har ändå fått utlopp för uttryck på twitter haha twitter <3. Ja. Men vill tillbaka hit juuuu. Den står just nu och vacklar lite mellan att vara en blogg så som den ha varit och bli en efterbliven blogg som är efterbliven och folk kommer ta på för stort allvar. Vet ej vad den kommer bli, persikan. Kanske kan köra vartannat efterblivet inlägg, vartannat vanligt? Hahaha personlighetsklyvning, skulle folk säga då. Jag pratar för mycket. Får fundera vidare. Kramkramkramhejs


Saknar detta hår lite. Luggen var mysig men är ett helvete när den växer ut / när man har kort hårt alt uppklippt hår. Godnatt

RSS 2.0