ville bara tillägga

Regina Spektor – Us - Remastered Album Version regina spektor gör en glad i matematikmoment!!!!!

umbrella (ella)

idag regnade det lite och det är snart april. typ nio dagar (?). wattaaafak. går och lägger mig.
skoja. ska sätta mig och plugga. som aldrig förr, ungefär. vill mest ligga i en säng och mysa.
kvittrar istället och känner mig ovärd (ang. kvittret, inte livet. bittert om det hade varit livet. och ja, alltså kvittra som i twittra).
annars krigar jag så himla hårt för att få ihop en värd playlist på mitt nya spotifykonto. inte lätt må jag säga. hoppas ni mår bra!!! det gör jag. pusshallå! jag tror jag gör det mesta på bloggen halvt i sömnen, tex skriver en håkantext under en bild där det är patrick the starfish som säger "let's get naked".


det är visst nån som är tillbaka

Bon Iver – Beach Baby den här är fin. matematik protesterar som aldrig förr och jag har börjat bli plågsamt medveten om skillnaden mellan var/vart = det skär i öronen varje gång någon säger fel. var kommer detta ifrån?? förut kunde jag knappt skillnaden. har skrivit två krönikor och lämnat in om att chilla med livet, själv gör jag no such thing, när ska jag kunna chilla med livet och sluta stissa runt? haha. men det återstår å se! när jag rycker upp mig själv från stissighet osv antagligen. hejdå!skyll dig själv, inget händer här. men det gör ingenting om dina händer är här
och skyll dig själv för folk vill gärna lära känna dig. men nej, för jag har inte sett nån som dig än
vi är förlorade, vi två, sen vi var sjutton år. dom säger "blablablabla" - du fattar ingenting, och svarar "tjatjatja, ni får mig vart ni vill"
och de säger "blablablabla" - du fattar ingenting. och du svarar "tjatjatja, dom får mig vart dom vill"
vi är förlorade (skyll dig själv) vi två, sen vi sjutton, sjutton år.
sen vi var sjutton år, vi är förlorade, vi två, sen vi var sjutton år.
men du sover ju du hör ju inte på, men du sover ju du hör ju inte på,men du sover ju du hör ju inte på,men du sover ju du hör ju inte på,men du sover ju du hör ju inte på,men du sover ju du hör ju inte på,men du sover ju du hör ju inte på,

dä ä bra gräjor dä

har, som sagt, haft världens fetaste sovmorgon och älskar livet. har börjat vakna med solen i ansiktet på morgonar, det är utan tvekan top 3 på bästa sätt att vakna på, och man blir så vardagslycklig av det.
har lyssnast på podcast som var bra och ätit god frukost, LIVET LEKER??! morgonar är det mest värda att göra bra för de kan definera resten av dagen så himla hårt haha.

MEN NU ska jag sluta uppdatera tråkigheter om mitt liv aka exakt vad jag gör. återkommer med väsentligheter sen, så länge är håkan en bra vän att ha i mobilen. han är fin.
The Animal Five – Demon Fire det här är också bra om man har en cool vän som kan visa en bra musik.

såg nyss hur slut och borta jag såg ut på föregående bilder, men här får ni iallafall hank von hell (<3) som cornelis. det är bra grejer det

nu ska jessica predika!

upprepningar är fina! utropstecken med!

bara för att du skriver fina ord fint överallt blir det inte fint. meningarna, sammanhanget, känslan. det träffar rätt ibland, jag tror det är när du släpper fram det, men så fort man försöker krysta fram något. så fort man blir medveten, då faller det. man är inte intressant bara för att man är svart och mörk och nedgången. man är intressant, på riktigt, när man är går på utan att tänka så värst på hur det uppfattas (=är sig själv). det är då det riktiga händer?!
du behöver inte säga att andra människor är på ett visst sätt, ett kallt och dumt sätt, samtidigt som du frågar en retorisk fråga som ska betona att det inte är fel på dig. det är okej. de får vara dumma, oorginella, tråkiga, medströmms och allt vad det vill när det bara påverkar dem? man borde inte störa sig så mycket.
de tänker, de drömmer, de lever. bara inte utåt mot och på alla. det tror jag på iallafall.
jag pendlar mellan att tro på att mitt halvnaiva förtroende i mänskligheten och alla människor är befogat, och att tro att jag bara har sett för lite för att sakna förtroendet.

det finaste med lasse är att hans texter aldrig handlar om människor som inte förstår/är dumma/dåliga. lasse fattar grejen, att alla människor har något värt något, kanske?

TÖNTIGT

kom på att jag börjar 11.20 imorgon. känns dumt att jag varken utnyttjar mitt 30kmv (jag vet inte ens hur stort det är egentligen??? källa; pappa mats) stora rum eller min sovmorgon. haha alltså ja nu förstår ingen vad jag menar med det och jag vet inte om jag orkar förklara för jag kanske inte borde skriva i denna bloggen alls egentligen.
men jag är väl påväg tillbaka! med mitt blogg-krigande. hehe. det jag menade var att när man har en fin sovmorgon och ett mysigt rum borde man göra något fint/mysigt/trevligt/asvärt/pepp av livet. själv eller i sällskap av någon, men något värt! jag är väl halvvägs med podcast-lyssnande och "får vi följa med?"-kikande trorja. det är ju liksom värda saker att göra så att säga.

haha okej det är kväll och jag är pepp "nu ärde kväll och jag är så pe-epp" (jag kommer-melodin). så det det kommer väl komma mer ord och texter och persikoväsentligt snart. fast jag sa att jag inte skulle. have some pictures.jag växlade mellan att bli arg på min alldeles för långa lugg/leka hamster/vara för cool för webcam genom att göra det mest ocoola någonsin (se sista bilden, blir nästan irriterad på mig själv. med kärlek till töntighet)
. allt tillsammans med någon slags puckelryggshållning man får av att fota i sängen

som sagt, jag KAN INTE vara kortfattad/koncist/effektiv

JAG ÄR INGE BRA KORTFATTAT! Jag behöver ord för att få igenom min charm. Hallå. Ogenomtänkt #twitter. Hashtagar även allt i livet. nähmähndetärvärt.
SAKNAR PARIS SÅ JAG DÖR. Älskar lasse så jag dör. Dör hundra gånger om av diverse saker. Exempel; skägg och lakritslukt. Vissa har en konstig charm över sig.

Dekadens är ett så himla fint ord. Det är så vackert dekadent. (Mahahha you don't say?).LASSE TAR MITT HJÄRTA om och Om igen. Så pricksäker att jag inte förstår. Går det? Kan han vara så bra? Det måste vara en självdistans där som är fin om han kan pricka livet så rätt? Eller ett undermedvetet med IQ 198978794. FÖR DET ÄR FYSISKT MÖJLIGT OCH ÖVERSKRIDER INTE NÅGON SLAGS POÄNGGRÄNS PÅ IQ.

Lars Winnerbäck – Jag har väntat på ett regn

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i, jag hör ett hjärta som slår.
inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi, för en välkommen vår
vi gick långt här du och jag, kanske så långt vi kunde gå, kanske fanns ingen ärlig chans för oss.. men jag ser det inte så.
jag har spridit lite värme, jag har spridit lite frost, jag är varken hjälten eller boven. jag är bara lite lost
har du sett nån i ögonen? jag hittar inte dit, jag kan inte reglerna i spelet.. men du får gärna komma hit.
nu smakar jag försiktigt, skiljer varmt ifrån kallt. jag måste lära mig från grunden, jag måste omvärdera allt.
du är svår att leva utan
jag är svår att leva med

klagosång / inte tillbaka

KÄNSLAN NÄR MAN UPPTÄCKER ATT MAN RÅKAT FÅ NER BALLADEN OM HERR FREDRIK ÅKARE OCH FRÖKEN CECILIA LIND PÅ MOBILEN
jag måste lyssna på mobilmusiken då youtube och dyl inte går igenom varken högtalare eller hörlurar (??? så himla skumt) så det var en fin lycka. när jag inte lyssnar på cornelis vill jag mest lyssna på den här:


som tydligen spelas på p3 hela tiden men vad vet jag, lyssnar ju aldrig på p3. fastän det är typ en av dem mest värda sakerna i livet. lever och lär av fina mänskor rund omkring, så det är bra.

bitterheten börjar rinna av. jag vet inte. kanske bara har haft en fin dag så det känns så just nu, men jaaae. den fylldes iallafall av sovmorgon, amfora föreställning, kebabpizza special (kebabpizza med pommes på hahahaheh) och häng i stadsparken med kaffe. och lite piano. annars är jag lite gone, men ska rycka upp mig snart!

jag är inte tillbaka på persikan! känner mig inte tillräckligt stabil/ostressad än. men hälsar på lite ibland så länge.

cornelis gör mest mitt liv

Varför känns det som en så SJUKT bra idé att skriva på natten? "Är det såhär det kändes att upptäcka penicilin?" undrar jag då. Nej det gör jag inte. Oj är jätteformell och skriver versaler i alla meningar. Min lugg är krusad och jag ser ut som ett troll för jag ska vara en häxa, good times när man brukade krusa håret varje gång det var kalas och såg ut som Ronja Rövardotter. På riktigt. Det var coolt.

*så himla nöjd *tills allt gick ur kontroll och med allt menar jag, jag.
kan man säga "ur kontroll"? känner mig som en giraff. godnatt!!


my little harp tells me to make a choise and then be strong, it's ready to take care of me

"ohmajgod driiiver ni med mig alltså ohmåjgod"
- Nej man ska inte döma jessica.
- Nej juste glömde, tack för påminnelsen i lyriska tillståndet som uppstår av "fin-finare-finast-spelningslistan"-spellistan.
- Här får du lite hjälp att vara god;det här är alltså (en del) av mina finaste män som jag alltid kommer förbli trogen till och vara mentalt gift med tills jag dör. polygami for the win?

du doftar så gott och dansar så bra/dansen tog slut med vart skulle de gå/du dricker vin för njutningens skull, men jag gillar vin för då blir jag full

idag är det fyra år sen. snart är det april. det går fort, tiden är kort. men jag är egentligen fortfarande för tankspridd för att knyta ihop ett inlägg på min blogg, igår skrev jag ut halva mitt huvud på min blagg nambah two men det var bra! jag skulle göra det här om jag orkade censurera, fast jag inte borde censurera??? men den här bloggen är så himla officiell. och min persika <3
vi får se. än är jag någon annanstans osv. inspireras mest av fin musik för den kräver så lite om man inte vill. sånt som inte vill ha något i gengäld inspirerar mig. hoppas ni har det fint!!

(gjorde världens fetaste inlägg igår som faktiskt måste upp här med. det var ju så länge sen! (man förstår nog mest vad jag refererar till med "det var så länge sen" när man sett inlägget)).Cornelis - Original Motion Picture Soundtrackbilderna är från en dag efter nyår i skåne, min hund som vinkar "hej." och en glad jessica på världens mysigaste föreställning med en blixt.

IDAG ÄR DET TORSDAG

redan? oj, känner jag.
hinner knappt andas i livet, stressar runt och gör asvärda alternativt mindre värda saker. tänker att allt kommer hinnas med och bli bra och lugnt, hoppas att livet ska anpassa sig efter detta. på helgerna hinner jag andas och dricka kaffe och njuta av solen lite mer, men det blir nog bra. bloggen får väl komma tillbaka när mitt liv har lugnat ner sig. lite. ha det fiiint och bra och bäst. KRAM

stress och fiskar

stackars lilla persika har helt fallit i glömska. har för mycket i mitt huvud för att fungera ordentligt. men lär mig! gör jag. men igår fick jag andas och kolla på mello och skratta med trevligt tjejer/kvinnor/brudar och äta ASGOD TACOPAJ ÅÅÅÅHGOTT (hehe.). idag fick jag andas hos fiski på hennes balkong med kaffe, strindberg och viktigtprat. det var mest bra för mig av allt jag gjort i helgen trorja.
alltså som alla vet har jag världens bästa fisk i livet. och om jag fick välja mellan alla fiskar i världen att få ha som min inkl. delfiner som antagligen inte ens räknas som fiskar* eftersom de är däggdjur som bor i vattnet jag vet inte men de är bäst och söta osv. DÅ skulle jag ändå välja min fisk. över delfiner. och över alla andra fiskar. för min fisk är bäst och jag vet inte hur hon kan existera men det gör hon.

annars lever jag med allan edwall och funderar på musik/duktiga musiker som är duktiga. hoppas ni mår bra och är o-stressade!! KRAM

"Det mesta blir väl inte som man tänkt sig och ingen annan kan man skylla på. Och baken har man bakåt fast man vänt sig, å knappast blir de nå bättre."*de var tydligen valar. alltså, tillhörde valfamiljen och inte något fiskigt.

motton åe sånt

livet e gött
världen e stor
här sitter vi, ja å min bror
fisken i sjön sover nog nu, den är nog trött
eller vad tror du?
det ska va gött å leva, annars kan det kvitta
fint å leva, annars kan det kvitta
lätt å leva, annars kan det kvitta
spring inte runt å vela! det sabbar ju det hela
spring inte runt å veva! det ska va götegötegöööött å leva


jag tror den här sången av finfina galenskaparna & after shave är mitt livs motto. inte med flit, de bah blev så. nej men seriöst, den är ganska värd. och livet är gött. det kanske inte alltid ska vara "lätt å leva" men i stora helheten är den här låten mitt motto!! ja. (varför skriver jessica låten som en tok? för de sjunger som tokar).

den och "smile" av charlie chaplin. fast den anammade jag som motto i självömkan MEN den är never the less så himla fin. och trots att chaplin ej skrev texten skrev han ju den fina melodin. ja. det var det jag ville säga!! blev nog lite inspirerad att gilla livet av att sitta å kolla på hasse&tage-klipp hehe..

diverse

hej! jag har varit för upptagen/stressad/övrigt för att orka minnas min blogg. idag tänkte jag en massa skriv-värda saker jag tänkte skriva (ha-ha) men det hann/orkade jag inte. så, så länge! tills jag vaknar, lägger jag upp ett utkast som bara hann bli ett utkast. ja. puss!

hallå. HALLÅ! imorgon ska jag ha min jeansjacka. bestämde jag nu. fan vad fett. FAN VAD FETT.
det är vår. då blir jag lycklig. otroligt oprovocerat (men ändå provocerat, av våren) lycklig så jag trallar och skrattar och dansar och kikar in i folks ögon extra intensivt utan att tänka på det. fint som snus (har aldrig förstått det uttrycket, är snus så himla fint eller är det ironiskt med tanke på att snus ser ut som jord?).
det är värt å vara extra intensiv som jag varit idag, dock inte bara pga våren utan också efter ett stort intag kaffe utan mat på hela dagen. man känns bara så mycket bättre. kramar blir finare, doftpustar blir godare (när de är goda, när de är ogoda blir de inte godare..), skratten blir närmare och självnöjet blir mer tillfredsställande.

livet e gött


RSS 2.0