rebellisk at its best

tror bestämt att jag ätit praktiskt taget samma mat till middag i tre dagar nu. men fasiken vad gott det är!!! screw mångsidig kost osv.

i've got some troubles but they won't last, cause i'm in shu-shu-sugartown

åhe jag är så trött på wannabe-hispter playlist. saker som uppskattas på fel sätt och därav inte alls uppskattas i ordets rätta benämning utan mer utnyttjas. folk som inte vet vad de håller på med så de tänker HÖJTAHÖJTA JAG GÖR NÅGOT EXTREMT SOM JAG INTE KAN STÅ FÖR SEN HÖEKÖG;ÖEL. exakt så tänker de. haha med semikolon och allt. om jag ska skriva ut så tänker de såhär "semikolon (u)ö ie ell punkt". bara för att förtydliga vad som kan pågå i ett huvud.

gick och surade ur mig lite på pianot och blev genast av-surad (haha va?? varför av-surad, det är ju inget ord!) efter tidigare text. förut blev jag lite galen efter några kaotiska timmar som barnvakt (alltså. du förstår bara om du har småbröder som är 6 och 10 år.) och gick loss helt på det där fina pianot som står i vardagsrummet. det var nog det bästa jag kunde göra och jag upptäckte lite hur bra det är för att få ut lite känslor och sånt, det kan ju låta så mycket bättre än man själv och formulerar sig nästan aldrig dumt.
nu känner jag lite att jag ska gå och lägga mig och kanske äta nåt. det är bra å planera. hoppas ni mår bra, kramarkramar!

trött....


...men ändå glad! och helst underifrån precis som vanligt!

den där som är sådär

är sjuk i näsan och sjuk i halsen och huvudet och mest överallt. inte så mycket i kroppen? jo. det är tråkigt att inte ha någon energi alls och jag dras omedvetet mot kaffe överallt. det är gott men om jag ska vara ärlig genererar det inte mycket energi. annars klinkar och plinkar jag mest på mitt piano i diverse ackord som tillsammans låter som någon lasse låt fast inte alls särskilt fylligt, men ändå; det är ju ett piano + lasse. förutom att min kropp säger emot är livet bra! fint! gott! och allt såntdärnt som är bra + värt.
lever kvar i stulna ögonblick. ibland. speciellt på bussen. tror inte jag förstått uttrycket "stulna ögonblick" så mycket förut. HAHA har väl inte reflekterat över det, man brukar väl inte reflektera över random uttryck bara sådär särskilt ofta. mm det var typs det. nu får ni en rolig video! för den är rolig, den involverar alan rickman och den involverar family guy. min ghettoueen länkade den.
KRAMAR!

"...reminding you to move the pork chops from the freezer to the refrigerator so they defrost properly. do not disappoint me." "alan, it's me again. remember that turle-joke for the party. hehehe"


hahahah. haha. haha. rolig kommentar på videon. det är bra att folk orkar lägga ner tid på Alan Rickman skämt, då får jag skratta lite extra.

Hello. My name is Alan Rickman. Would you like me to spell that for you?

"A" for Alan Rickman. "L" for Look! Its Alan Rickman! "A" for Aaaaahhh! Its Alan Rickman! "N" for No way! Its Alan Rickman! "R" for Really? Its Alan Rickman? "I" for I don't believe it! Its Alan Rickman! "C" for Cor blimey! Its Alan Rickman! "K" for Krikey! Its Alan Rickman! "M" for Michael! Look! Its Alan Rickman! "A" for Alan Rickman. "N" for Never mind! Its Alan Rickman!


the old neighborhood just ain't the same

Dag 4 – Det här stör mig

det finns många saker som stör mig men få stör mig långvarit, det är mer "åhhhe öh" och sen stör det mig inte längre för man kan ju inte gå runt å störa sig på saker hela tiden. det skulle vara tråkigt. dock kan det vara kul/skönt å klaga lite ibland, men det är ju när det inte är särskilt seriöst, när man bara vill få ut lite aggressioner (jag och mina fina vänner i skolan är bra på att sysselsätta oss med detta. ändå skrattar vi mest hela dagarna, så det funkar ju). men alltså, vad stör jag mig på?
män som rakar av sig bra skägg
apelsiner/meloner/all frukt som ser asgod ut och sen inte smakar något. det är värt å störa sig på

alltså nej det känns för fånigt att prata om saker man stör sig på. don't worry be happy, känner jag lite.
The Band – Ophelia

wazzawazzawazzawazza MVH personen som inte kan sluta kötta med bilder he-ehe

nyss hemkommen från fin afternoon tea-teater med talangfulla män. det var andra gången jag såg denna fantastiska sak till föreställning och den handlar om tiden, livet, lite så och hade musikinslag strött lite här och där med (som sagt) otroligt talangfulla musiker. SÅ HIMLA BRA. kan det bli bättre? ja. ja det kan det. när man får jättegoda scones och te/kaffe under föreställningen. värt.
nu har jag gått runt här och halvskrikit små klagoljud över saker som; ackord jag inte kan på piano, ruffsiga kalufser, stämmor som försvinner, perfekt friserade kalufser, ovärda blickar och lite livet i största allmänhet. men det är bra! har ju scones och kaffe i magen och då är man glad. och nytt läppstift på läpparna och då är man glad. hehe hoppas ni mår bra! puss

(igår fick jag höra att jag var lättroad. ja det är jag, insåg jag då. det är inte så relevant men jag tänkte väl lite på det i samband med den roande bilden här under)


SERRI(öst) (asmycket ös. eller bahablahaz)

BAAAAAAAHjz. ibland behöver man inte vara så himla seriös. och jag som inte ens säger bajs. gjorde en poäng, okej

"i want YOU" skoja. undertexten är egentligen "hallå där! det är inte på liv och död!"


man kan ju göra lite vad man vill, hur man vill "?!"


så här kan man göra! (wazzaaaa jag har fingraaaar)


haha riktig wazzaaa-bild
undertext: hm måste sluta lägga upp bilder på mig själv, börjar bli för mycket för ofta. jantelagen niiiIvet. nämen. det känns faktiskt som så.
-slut på längsta undertext någonsin intryckt i en bild.

you have bewitched me body and soul

kan knappt klara av livet (för det är så himla bra) när will smith säger "oh please save us mr black man" i nån slags falsett i men in black 2. vad är den i jämförelse med ettan? inte mycket, men den har tommy lee jones, will smith och en gråtande alec baldwin-liknande man vid namn patrick warburton (som är ganska asbra och inte alls särskilt lik alec, varför tror jag det??).
nu känner ni som inte är lika filmgeekiga som jag "vad är dethär? vilka är det hon pratar om? VARFÖR skriver hon namn när man inte ens fattar vilka det är????" för ibland måste man få prata så också. för men in black är värt. och för att filmen har en pratande minihund som är assöt. (inte så mycket för det sista men lite, och det är så bra att jag ville säga det i vilket fall).

Simon & Garfunkel – Bookends
idag har jag känns mig lite överföldig och inte gjort så mycket fast ändå mer än vad det känns som (haha?). har iallafall hunnit besöka ett nytt fik (det är nytt för mig men inte.. i västerås. ja), brogården, jag tyckte det var mysigt trots konstigheter jag hört. pluggat lite monolog, sett några duktiga musikers slutprojekt och funderat över vad fasiken jag ska välja för låt att sjunga i en framtida händelse?? musikerna var iallafall jätteduktiga och jag blev glad av den lilla föreställningen. hoppas ni mår bra! jag ska nu dö åt mr darcy-klipp. ibland får man. kramar!


Time it was and what a time it was

Dag 3 - En rolig kväll

..kan spenderas...

...med denna man(s röst och musik)


...genom att roa mig själv med diverse roligheter (avatar-pic)


...med pyssel (är jag en gumma?)


...genom att spendera tid med fin familj alt på fin teater, bilden innehåller bägge

...med fina vänner


...med danszszsz


...på en fin balkong


...i paris (kommer inte sluta tjata förens jag åkt dit igen och antagligen inte ens då he-ehe)


ja nåt sånt! och på många mer sätt, roliga kvällar skapar man själv. PUSS

i'm in the sky

nu när jag har fått det traditionella måndagstipset ur vägen så kan jag äntligen skriva lite värda saker.
nej det var inte så mycket någonting alls rätt i den meningen. måndagstipset är ingen tradition. och jag tänker inte skriva något mer värt nu heller. fast det beror ju på hur man ser det, "allt är relativt" (bra uttryck när det inte missbrukas som jag just antagligen gjorde). men måndagstipset kanske ska bli en tradition rå. det är ju kul med tips å sånt.

måndagar är det bra å vara måndagsfin för då känns det ju inte lika tråkigt/trist/grått/måndagligt.
det är bra att promenera för att bli glad/friskig (det är så friskt och bra ute, alltså. vädermässigt) och så ärde fint ute
det är toppen att vara med finfina männisor som får en att skratta/le/bli varm i hjärtat/dansa/sjunga och äta bullar med dessa. vardagen till trots
ha en rosett i håret (se bild1)

det är mindre bra/kul/produktivt att

försöka vara nyttig, på en måndag, det klingar liksom fel
se two and a half men och tycka det är kul. rose är ju cool! idag.
tänka på alla hjärtans dag som är runt hörnet, nerå men det är kul med hjärtan och dagar och sånt. kul.måndagstips måndagsfint

hej le blogg!
jag blir hela tiden påmind om denna förjävligt (inte ett normalt ordval i the life of jessica men detta kräver starka grejer, eller nåt) bra film på facebook eftersom jag är med i filmens grupp (he-he-eh) och det är så himla värt för den filmen är, som sagt, så himlans bra. DÄRFÖR tänkte jag påminna om den även här. pous
"The corner of the mouth, the side of the neck, the eyelid."
‎"She doesn't relate to other people. She was always a lonely child."
‎"In a flash, it all came back--"

så himla bra fiiiilmmmmmm.


instagram, slumdog millionaire och BEN HOWARD och så. kul(t)

hej hejhejhej hejhej och yo. fast utan yo, det var inte så seriöst som hejen.
i helgen har jag haft kul. himlans massa super kul och lite spontan-mys vilket resulterade i att jag fick mitt mobilbatteri att räcka i tre dagar. detta, kanske inte låter som en särskilt stor prestation men med en tjockis htc så är det lite av en prestation skulle jag vilja påstå.
en bitter sak med helgen är att jag inte har instagram. what the cuss. då kan man ju inte ens följa folk som har det = :(. har aldrig förstått charmen med sånt förut men malin visade mig den lite omedvetet. vi såg också fantastic mr fox (därav ordet "cuss") som var en av dem bästa och finaste filmerna jag någonsin sett. så fantastiskt bra. sen såg vi beautiful mind och den var också så himlans BRAAA. åh. jarå. så sov vi till Feist – Comfort Me och Ben Howard – The Fear (upptäcker nu när jag lyssnar igen i vaket tillstånd att han är så sjuktsjukt bra) så det var med andra ord asbra. (lärde oss också hur feist egentligen uttalas. vi har båda sagt fel förut. men man får)

i fredags mös jag med frida och pratade i sömnen. asirriterande att jag säger saker när jag halvsover som jag inte är medveten om meneeeh vad ska man göra. vi såg på the voice sverige och skrev över ola för ja, han är ju ola. nu har jag på mig världens sötaste blus som jag lånat av henne. hoppas ni också haft en fin helg?!? nu ska jag försöka läsa mig igenom 380 sidor av dålig bok på engelska. wish me luck och styrka och så vidare. PUSS

no cars go

Dag 2 - Morgonrutiner

mina morgonar ser ut ungefär såhär om jag börjar, let's say 08.30;
06.22 alarm i form av "drive my car"
06.26 alarm i form av "bye bye baby"
06.30 alarm i from av något standardoljud som finns på mobilen
07.13 inser att jag har försovit mig, gör peace med tanken att jag inte hinner promenera till skolan
-äter frukost i badrummet samtidigt som jag kletar på smink
-springer ner och drar ut några kläder samtidigt som eyelinern torkar eftersom jag ändå inte kan göra nåt annat i ansiktet då = TIMESAVER
-har stressat så mycket att jag börjar bli klar långt innan jag behöver gå, tar det lugnt
-tog det för lugnt, springer allt vad jag har till bussen
-sitter på bussen. mission accomplished

eller så kan jag faktiskt vakna i tid och ta en fin promenad till skolan vilket är skönt. men i helhet är mina morgonar mest bara effektiva så jag hinner med allt fort och kan gå upp senare, funkar ganska bra här. funkar pritti goud

fluorescently blue

blir JÄTTEBITTER och arg av tillexempel dumheter och andra aftermaded saker. botar detta snabbt med feist och söta/fina bilder/historier/videosar på hundar. i helgen frågade jag människor om de var hund- eller kattmänniskor. helt oprovocerat jag var bara nyfiken men det är väl lite kul.
jag tycker så mycket om hundar men det kan bero på att jag har en egen hehe. meningen "var den människa din hund ser dig som" är fin tycker jag, för dem ser ju sina ägare som världens snällaste, mest fantastiska person. förutom min hund som är totalt ignorant vad gäller typ allt. men det är okej, älskar honom ändå. jag är väl hunden i vår relation. HAHHAHA vet ej om det framgick vad jag menade där, att jag ser honom som världens snällaste och finaste fast än han inte ens bryr sig. eheheh inlägget tog en konstig turn när jag blev en hund. slutar nog här. hoppas ni haft en fin kväll, det har jag, på världens finaste plats! KRAMS

tänkte lägga upp en bild på mig själv för ibland ska man väl se vem jag är också men sen blev de bara fail så de här är efter min hemkomst från nyårsfirande istället.

den här säger jag kommer nysa/gäspa/jag fattar ingenting


dem här bilden säger men jag är glad ändå och helst underifrån


you are very welcome för bildbeskrivningarna som undviker eventuell förvirring.


surprise surprise

Dag 1 – Lite om mig själv

tycker ni fick nog av mig själv i föregående inlägg hahahe. ja. och hela min blogg mest. men NU tänkte jag göra det jag gör så mycket för ofta att det nog är det jag gör mest för ofta på hela min blogg. (undrar om den där meningen var läsbar?). EN LISTA! lizzzzzzszssszt, whoopparty. det är kul! med listor. tog den här från någon väns bloggsh. då kan man busa och ha kul och ändå ha en röd tråd utan att anstränga sig (bra å se dem små glädjeämnena i livet såsom listor på bloggen. haha eh ok). let's do this!! och se hur långt jag kommer. man vet aldrig hur länge jag fortsätter med listorna innan jag glömmer dem.
p.s. det är ju meningen att man ska göra en punkt varje dag. never gonna do that eller som rick astley hade sagt "never gonna give you up, never gonna let you down.." osv, nivet. bilden är rolig. d.s.Dag 2 – Morgon rutiner
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Det här har jag i min väska
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30 år
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 19 – Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 20 – Det här får mig att gråta
Dag 21 – Någon jag ser upp till
Dag 22 – Något som får mig att må bra
Dag 23 – Mina produkter jag använder
Dag 24 – Min favorit bild
Dag 25 – Mitt/mina syskon
Dag 26 – En hemlighet
Dag 27 – Mina rädslor
Dag 28 – Mitt bästa köp
Dag 29 - Någonting du skrattar åt
Dag 30– Den här månaden

Dag 2 – Morgon rutiner
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Det här har jag i min väska
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30 år
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag har gjort
Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Mina produkter jag använder
Dag 25 – Min favorit bild
Dag 26 – Mitt/mina syskon
Dag 27 – En hemlighet
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Den här månaden

skriver brevet och vågar skicka det

alltså haha, det är många saker som jag tycker är löjliga i mitt liv (tex att jag börjar alla meningar med "alltså" eller "haha" eller någon kombination av de två orden) men det är saker som jag tycker mycket om. jag vet inte om det är för att jag tycker om att skratta/fnissa/le åt komiska saker i livet men löjliga saker är ju också komiska. allt kan vara roligt om man väljer att se det som så, och det är ju inget fel på det såvidare man inte använder det för att försvara sig från allvar. löjliga saker i livet är fina, de är bra och inte så nära att man inte kan se det roliga i dem. då måste man ju ta ett steg tillbaka för då står man antagligen för nära.
jag tror nog lite på att om man kan se det komiska i livet så kan man lättare se det vackra, fina, sårbara, dumma - med klarare ögon. det är nog därför jag är rädd att förlora det där som gör att man kan le åt det mesta, för då förlorar man en hel del mer med det. lite av synen, så att säga.
nu känns det som att jag gav mig själv någon slags oavsiktlig komplimang på något vänster men det måste man väl göra, det gör man ju aldrig utan tenderar kanske istället att säga "man" istället för "jag" för att distansera sig själv från det hela (he-he.). det är svårt såntdärnt.

livet är ju roligt för att man vet att man kommer dö.

går runt och irriterar mig litepytte på artister som heter morr-relaterade saker bara för att, det förvirrar mig. varför?? okejrå ni är fina ändå men haha förvirringen som uppstår när man har så himla mycket koll. demosterar; Morrissey – Everyday Is Like SundayThe Doors – People Are Strange(jim morrison. så mys/gosiga för övrigt), Van Morrison – Brown Eyed Girl, James Morrison – If The Rain Must Fall.
den gemensamma nämnaren här är alltså inte menat att vara något annat än deras namn, men ja hehe, lite komiskt är det ju.

har en del saker att läsa (en bok, två manus, hjärtahjärtahjärta) men ville skriva lite istället. för det är ju bra logik. orkar aldrig sätta på datorn längre för den är så jobbig, därav dum uppdatering. men annars rå, så ärde bra. är omgiven av så himlahimlahimla söta människor att jag dör (missbrukar uttrycket "jag dör" lite löjligt mycket) men det är fint. blir så himla glad varje gång jag blir påmind/påminner mig själv om vilka gosiga och bra människor jag har i min omgivning.
och sen lever jag lite på att jag startade ett nytt spotify konto = får lyssna på alla låtar hur mycket jag vill utan att de blir ljusblåa och oklickbara. ganska värt speciellt då man inte riktigt orkar hänge sig åt att ta initiativet att upptäcka en massa ny, bra musik för tillfället. den man kan är ju så bra den med. lever också på;
ansträngningar att sova mer och varje natt
mysstunder som blivit en vana här hemma på kvällarna inklusive te och scones/banankaka
citat som är bra
imperialismen från någon gång och fram till början på 1900-talet.
inte helt frivilligt men det är ju intressant att leva på sånt också
fula skratt och fina promenader
alltså. bra människor och vänner och sånt!

kramar!!

de här systrarna är här för att de är bäst och jag tikker ju så mikket om dem.

we like dancing and we look devine

David Bowie – Rebel Rebel
kom precis hem. ville säga Hej! till bloggen så som jag vill ibland.
ville inte skriva något värt, det var en fin kväll med hanna och micke som födelsedagsbarn. de fick fina presenter som matchade!! haha otroligt bra. sen rå? det var himlans bra, en massa fina människor som är fina och får en att må bra och sånt eftersom de är ju så himla fina. nu skrev jag fina typ tre gånger i en mening men klockan är mikket så jag tycker inte så mycket bättre förväntas av mig. men nu är jag astrött och ska däcka i min underbara säng.
däcka skiver jag för jag verkligen däckar. varje gång jag ska sova. ramlar ner i sängen och somnar innan jag hunnit somna höll jag på å skriva. men ja, så är det väl nästan. pussar och kramar å hoppas ni mår bra och blandar å - och - & som synonymer på samma ord. det är ju ganska värt som så mycket annat!


godnatt! sov jättemycket gott


kan man göra så? jarå. jadå. eller? menjo.

heeeej persikäääään. jag är fortfarande stressad, men lite mindre. diverse aktiviteter (haha fast va?) börjar inte förens nästa vecka fick jag reda på idag, lättnaden <3 känns bra att få skjuta upp något ett pytte tag iallafall. tror inte faktum att det känns så bra är så bra men men watcha gonna do.
idag träffade jag fina människor i en fin byggnad på kopparlunden så som det ska vara på måndagar men inte varit på några veckor under julen. ååååh vad jag har saknat dem. ååååh vad bra de är. men jag har också gått på någon slags tomgång och somnat överallt. haha får väl skylla sig själv, det var en bra dag ändå. snöade lite. så himla bra. glömmer hela tiden att jag är sjuk/förkyld och planerar att åka och träna, sen säger jag något och känner hur halsen känns inbäddad hundra mil under något tjockt. bara så att ni vet hur min hals känns! men annars är det ju bra med promenader, enorma månar (singular men nej) och fina tidningsuppslag. saknar kaffe men det får man ju fixa själv helt enkelt. POUS OCH KRAM.

såhär ser jag ut utan smink när jag saknar kaffe:


p.s. älskar mitt täcke och min säng är bäst, sviker aldrig är alltid bäst. d.s.

oh darling darling darling / bilmusik

sover inte (nehe?) MEN är nästan klar med romantiken! woho glädjehopp. jag har för vana att inte sova på söndagar för.. det bara blir så. men inatt tänkte jag sova, så himla mycket, och nu är klockan redan 00.02. och när klockan slagit en viss tid ger jag upp på sömnen och tänker "ähmen strunt samma rå" men det ville jag ju inte göra inatt! trots att småtimmspromenad med lite vin känns ack så lockande. vad är det för liv jag lever haha? promenad på småtimmarna? "okej".
dessutom har jag sovit så himla mycket och vanligtvis bra på lovet så det vore ju dumt att förstöra det nu. börja nya terminen med att inte sova utan att sitta och skriva på sin blogg istället. huehue. är det sämst för ens förkylning att inte sova? jag tror det. min näsa protesterar och min hals känns som om jag har sammetstyg på insidan. eller nåt. men det är okej, VI KÖR ÄNDÅ! så som man alltid gör. säger aldrig godnatt och glittrar hela natten.
hatar att känna mig oengagerad i skolrelaterade saker för jag tycker faktiskt att det mesta är intressant egentligen, jag vill veta mer och lära mig mer. men planeraren i mig säger NEJ! du ska inte göra värda saker. du ska leva bra med bra människor och mysa och andas och promenera. men jag vill ju veta saker ändå, kan inte bara sväva runt och andas, det blir tråkigt i längden. fast man lär sig väl ändå. ååååh haha nu räckte det med ord kände jag. hejs så länge får se om kvällen slutar! kramarrrrs

p.s. "romantiken" refererar till litteratureran som började i slutet av 1700-talet. barasåattenivet
p.s.2. min lillebror ser exakt (okej inte alls exakt men likt! jim har tjockare/fluffigare?) ut som jim morrison med sitt lockiga hår + lugg. toker han förstod ingenting när jag sa det åt honom.

såhär:

(han vill inte klippa sig.)

we're just all one of those people

läser mitt senaste inlägg och undrar; vad fan hände där? ingen vet. alls. vad fasiken hände?
iallafaaaall. borde jag plugga jättejättemycket nu. blir rädd så som jag aldrig riktigt blir för jag brukar ju då inte ligga såhär brutalt efterblivet i det riktiga livet? riktiga livet = där måsten finns. brukar ha en ganska bra 80/20 balans mellan fluffmoln/verkligheten. inte nu tydligen. "okej". nu ärde något labilt tal som inte går att sätta fingret på. men men. har gjort något värt idag! nästan? läst allan edwall har jag.
allan edwall är en sån som inte görs längre, tvivlar lite på att såna som han fortfarande finns. fast antagligen inte egentligen eftersom jag har en tendens att vara ganska optimistisk, ganska länge, när det gäller om fina saker finns. han är iallafall fantastisk och jag dör lite. läser en föreställning som heter "Edit - Tummelisas mamma" nu. åååååååååh så himla braaaaaaaa. bara så nivet. allan edwall är en riktig man på alla sätt och bästheter.
idag var vi hos mormor + morfar och kikade runt i tatas (=gammelmormors) saker. första gången jag var i hennes rum sen hon gick bort ("gick bort" känns så kliniskt men det finns ingen bra fras ju!) så det var som det var. saknar den kvinnan jättemycket, känns fortfarande lite absurt att hon är borta. men det var fint. nu har jag med mig henne lite mer och lite materielt, och det funkar ju också - om man vill. ville bara säga det, nämna henne lite, världens bästa klokis.

pussar och kramar!Det finns inget som humor när man ska möta en svår, men inte omöjlig, situation. Att utan det skulle den till och med kunna komma att förvandlas till en outhärdlig.

hej! lika förvirrad som vanligt

ville mest säga Hej! Jag lever! och lite så. trivs i tillvaron jättejättemikket. för den är bra. mår bra gör jag och sover massa mest hela tiden när jag inte borde (alltså inte nu men hela morgondagen. duktig!). ville skriva en massa mer men allt har flugit iväg på andra platser nu så jag återkommer väl snart.
citat och citat och citat och sånt. citat är asbra! vet inte varför jag älskar citat, men alltså jo det gör jag bara. spelar ingen roll från vem. haha alltså bara text med andra ord. det älskar jag ju i och för sig också så jag vet inte alls var jag ville komma. ord är bra när de är bra. (logiken i bloggen är slående och slår till i varje inlägg)
Eldkvarn – Konfettiregn - texten är så så jag inte förstår hur den kan vara så enkelt fantastisk och jag älskar den. det var allt. pussar och kramar hoppas ni mår bra och överlevde ett osammanhängande inlägg!

Eldkvarn – Äntligen Min (Höstversion) den här var också fin, samma skiva.


p.s. vill bara säga att mary poppins är en så himlans fin film och bilden likaså. ååååh så himla fint och fina, dick van dyke & julie andrews. är julie andrews bäst med alla? eftersom hon själv är bäst? tror det. d.s.

i'm innocent / MARIA

den här listan gjorde jag typ på juldagen. det gör jag när jag har tråkigt och tycker att jag själv är asrolig. vilket jag inte är. men det inser jag mest senare. ville ändå lägga upp den, dels för att jag inte skrivit på 22 år och dels för att man ska väl se mina otroligt löjliga sidor här i bloggen också. OTROLIGT LÖJLIGA. godnatt!HAR DU NÅGONSIN


varit medvetslös? - nej
playat? - nej. hade kunnat göra en dålig ordvits i playa(=strand) stil men inte det heller.
hånglat med fler än 50 pers? - HAHA nej :-( (gubben due to frågan inte svaret rå)
gjort något riktigt dumt? - alltså, ja, antagligen.
gjort något du verkligen ångrar? - nje, eller, jag försöker leva efter "ångra ingenting" tanken.
åkt ambulans? - nej
gjort något olagligt? - haven't we all? /gömde cykelhjälmen i buskarna innan man hade åldern inne att cykla hjälmless
blivit polisanmäld? - nejs.
blivit stoppad av polisen? - ja säkert, men för kontroller och dyl, inte liksom.. något dumt. haha.
varit på polisförhör? - nej
slagit ner någon? - eh mina småbröder. skoja, vi är snälla.
skämts över dig själv? - ja men det känns också ganska allmängiltigt för någon gång. dock brukar jag inte skämmas för hur klumpig jag är! konstigt nog.
gråtit inför någon du tycker om? - ja. otroligt sällan och nästan alltid mot min vilja tyvärr.
misshandlat någon? - nej.
haft sex när du inte ville? - nej. "sex vadå? hähähö"

SENASTE PERSONEN SOM

sov i din säng? - jag <3 älskar min säng.
såg dig gråta? - jag. idag. pride & prejudice.
fick dig att gråta? - pride & prejudice. mr darcy & mr bennet.
du gick på bio med? - malin, vi såg så mycket som sherlock holmes 2. asbraaa!
du saknade? - många. saknar många.
sa att den älskade dig? - minns inte. så fint mycket kärlek på julafton så det är la en bra sak.
Fullständigt namn? - jessica (michelle) estigarribia. parantes = vid födseln, inte längre.
Vart bor du? - västerås vässan v-ås gurkstaden
Bor tillsammans med? - mamma, mats, småbröderna jonathan, alexander och hundisen pajaz.
Husdjur? - 1!! tjockiz
När är du född? - 2 september 1994
När ska du sova ikväll? - vet inteeäeäh
Duschat idag? - ja! skönt. haha givande kommentar
Pussat någon idag? - nej
Vad har du ätit? - julrester. ehehhe. och gröt. ehhehe
Dagens klädsel? - mörkamjukisbyxor, grå hoodie och håkan hällström tröja hiho.
Dagens bästa? - jag. skojsa. mr. darcy. dagens bästa varje dag.
Dagens sämsta? - mina skämt. hahahah osäker på om det var ett av dem.
Dagens roligaste? - allas dans i slutet av evan den allsmäktiga.
Har du många vänner? - ja, många fina som är bra!
Hur många har du kysst? - vänta måste räkna. detta kan ta ett tag, återkommer.
Hur många har du haft sex med? - läs föregående svar
Hur många har varit otrogna mot dig? - läs förrföregående svar. skoja. eh ingen.
Har du pojk-/flickvän? - vill skriva läs föregående men HAHA det är för roligt. nej är mitt svar.
Vem pratade du med i telefon senast? - rarara vet inte, mamma?
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - okej nu tänker jag skrive dem fyra senaste för det är jättekul. det står "kanon :D", "Så bra!:D", "Toppeeen:D" och "åsåm!!!!:D" i fyra sms från fyra olika personer. det ligger till som så att jag styrt upp en massa idag, därav smsen. sista är ju vad det är, men man ska ju älska sina vänner ändå. <3

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:

Saknat någon? - ja. nej. klart ja har. har saknat mig själv. och andra. inte mig själv så mycket.
Ångrat något? - nej.
Ljugit? - inte vad jag minns men jag vet inte hur ofta man i regel ljuger på en månad. finns statistik? blev nyfiken.
Svikit någon? - hoppas verkligen itne det.
Gråtit? - haha! idag ju.
Skrattat? - jahelatidenskrattarjag. se videon högst upp
slagits? - Nej.7 FRÅGOR OM DINA VÄNNER:

vem är den roligaste av dina vänner? - hahahaha alla <3
vem är snyggast av dina vänner? - alla!!!!
vem är den du helst har filmkväll med? - hehehe vet inte. alla då jag är den gemensamma nämnaren när det gäller film.
vem står dig närmast? - många.
vem har du känt allra längst och fortfarande är kompis med? - loizan och melajzan.
vad skulle du göra om någon av dina vänner dog? - situationen går inte att sätta sig in i.
vem är din senaste kompis? - miiin latest network är maria montazami.

KÄRLEK

Är du kär just nu? -JAAA
I vem? - livet.
Har du ett förhållande? - näh. no strings attached. nivet det där som män hanterar ack så väl.
Har du kysst någon idag? - nej.
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - nej.
Har du varit otrogen och om ja, varför? - nej, no. strings. attached. (edit: haha vad fan är det här för skämt?)
Är du romantisk? - jaaaråååå.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - mm jag är en sån. (edit: igen. otroligt bittert, torrt skämt?)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -förhållande. nu. var är min mr.darcy? inte är han här iallafall.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Ja jag hoppas det!
Hur många har du varit kär i iår? - bara tusen. gånger. i mr.darcy.
Vem sov du senast bredvid ? - vet inte! fridamajs?
När fick du din första kyss? - oj vet inte. i högstadiet någon gång? första riktiga riktiga så att säga.

världens bästa här nedan tror jag bestämt. älskar du djur, älskar jag dig.

HAR DU NÅGONSIN

varit medvetslös? - Ja typ, men inte länge.

playat? - Nej. 
hånglat med fler än 50 pers? - Absolut! INTE
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej.
gjort något riktigt dumt? - Ja.
gjort något du verkligen ångrar? - Ja!

åkt ambulans? - Ja.
gjort något olagligt? - Vet inte. Har tyvärr inte hela lagboken i huvudet.
blivit polisanmäld? - Nej.
blivit stoppad av polisen? - Nej.
varit på polisförhör? - 1 gång fast då kom dom hem hit.
slagit ner någon? - Nej.
skämts över dig själv? - Haha ja.
tagit droger? - Nej.
blivit "utnyttjad"? - Ja, inte sexuellt eller liknande men ni vet av kompisar osv!
gråtit inför någon du tycker om? - Ja.
misshandlat någon? - Nej.
umgåts med folk som sysslat med droger? - Inte så vitt jag vet.
haft sex när du inte ville? - Nej.

 

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? - Mamma.
såg dig gråta? - Oj, haha. Det var längesen, så jag vet inte!
fick dig att gråta? - Minns inte.
du delade en cigg med? - Aldrig rökt.
du gick på bio med? - Minns inte.
du var tillsammans med? - Har aldrig haft ett seriöst förhållande.
du saknade? - Skriver inte ut några namn. Men min gammelmormor och sen en tiiiiiiiiill.
sa att den älskade dig? - Mamma.

 

Fullständigt namn? - E-M-E-L-I-E.
Vart bor du? - Västerås.
Bor tillsammans med? - Mami och papi.
Husdjur? - 0
När är du född? - 13 december 1995.
När ska du sova ikväll? - När jag känner för det.
Duschat idag? - Ja.
Pussat någon idag? - Nej.
Vad har du ätit? - 2rätters på skolan och pannkisar hemma.
Dagens klädsel? - Jeans, spetströja och grå kavaj.
Dagens bästa? - Julavslutningen och alla i min fina klass!!!! +världens snyggaste tvåa på vår skola.
Dagens sämsta? - Kommer inte träffa tjejerna i min klass förrän nästa år (ha-ha)
Dagens roligaste? - Julavslutningen!!!!

Har du många vänner? - Ja.
Hur många har du kysst? - Tyvärr så räknar jag inte.
Hur många har du haft sex med? - Skriver inte ut personliga saker på min blogg.

Hur många har varit otrogna mot dig? - Ingen eftersom har inte direkt haft ett seriöst förhållande.
Har du pojk-/flickvän? - Nej.
Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Vem är du och vad har du gjort med Emelie?" från Viktor. Folk blir chockade när jag helt plötsligt börjar skicka smileys. Hatar ju smileys egentligen.

 

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Saknat någon? - Ja.
Ångrat något? - Ja.
Ljugit? - Ja, men inte om nått stort direkt.
Svikit någon? - Vet inte. Hoppas inte.
Gråtit? - Förmodligen.
Skrattat? - JA.
slagits? - Nej.

 

9 FRÅGOR OM DINA VÄNNER:
vem vet allt om dig? - Ingen vet allt.
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla!
vem är snyggast av dina vänner? - Alla!
vem är den du helst har filmkväll med? - Alva!
vem står dig närmast? - Alva och Emma.
vem har du känt allra längst och fortfarande är kompis med? - Alva och Nike!
vad skulle du göra om någon av dina vänner dog? - Leva för dem.
vem är din senaste kompis? - Senaste kompis????

 

KÄRLEK
Är du kär just nu? -Nej. 
I vem? - Ingen.
Har du ett förhållande? - Nej.
Har du kysst någon idag? - Nej.
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej.
Har du varit otrogen och om ja, varför? -
Är du romantisk? - Ingen aning.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej, jag är inte en sån.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Anton/Jonathan på dagis.
Hur länge höll det? - 1 timme max.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Just nu vill jag inte vara nått alls.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej.
Är du en bra pojk/flickvän? - Ja det är jag nog.
Hur många har du varit kär i iår? - En, vill ni veta vad han hette???? Den som vill veta kan fråga vem som helst i Västerås.
Vem sov du senast bredvid ? - Mamma.
När fick du din första kyss? - Dagis.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 18.


gott. nytt. år!

GOTT NYTT ÅR KERA VENNER. eller kära vänner. eller bara gott nytt år om det duger och räcker. hoppas ni haft ett fint nyårsfirande vad ni än gjorde! krams


vad passar bättre i denna stund än; Abba – Happy New Year??
klockan är sex på morgonen!

RSS 2.0