krrr krrrr

hej hej hej och hej. livet är så jävla on just nu så jag kände att jag ville skriva lite. fick biopresent kort idag och dom som känner mig vet hur mitt behov av bio är. vad var då presentkorten på? 460 kronor. made my day så hårt.
28 dagar kvar till paris. tjugoåtta. inte ens trettio. går inte ens att expressa den glädjen.
3 dagars fantastisk helg. kände mig fett nytttig som funktionär på RUM-festivalen. nyttig och nyttig, jag gjorde ju något bra i alla fall hohooooo.
kommer hem efter dansen nu på kvällen, the imaginarium of doctor parnasuss på tv. fantastiskt. fantastiskt!!!
louise fyllde 17 fina år idag, grattis till den fina flickan!
humöret är på typ. stjärnstopp. JARÅÅÅÅ. underbart. länge sen jag skrev. saknat min lilla blogg. känner mig orutinerad på blogg-området, det blir nog bra snart. livet kör och är on och bra och så. så det känns ju fett! (fett.) grymt. haha åh.
ja, hoppas ni har det fint! pussarrrrrr

två fina filmer. taggar med presentkorten YE


and the angels cheered like snowflakes in the sky

fett. fan vad fett. fett fett fett. fet med fett. ordförråd? grammatiskt korrekt? nej nej sånt hittas inte på bloggen min. livet är fett. den kaotiska röran jag kallar mitt liv, den är fet och fin. alla är inte fina och feta, men alltså, ät lite kakor och bli glada. och feta. och fina. dårå. bon iver då? hallå var har jag varit? hemma hos glen hansard, men alltså, ja. vet inte vad jag skriver. mycket "alltså" och "fett" och "då" här men det är så himla okej säger jag då.
idag har varit en fin dag med mycket skratt. accelererande skratt, haha. och fett. alltså riktigt fett. mmmmm. haha men man måste ju leva lite också. i kaoset, likzpikz. nu ska jag plugga psykologi, ha det så finfint! pusseeii

(att ha en till svart bild på en oerhörd man eller att vara lite mer varierande? alt 1.)

sometimes and also

totally... totes McGotes. haha alltså. hej igen rå. mår ni bra? ville bara meddela att jag sitter och chillar med en ganska så trevlig spotify lista som nyligen anlänt till min användare, fett. ska försöka sova snarast, men ville också lämna lite spår av denna mannen på min blogg. jag kan inte ens. alltså. han är ju. ja. alltid. puss å kram!

(för övrigt; njut av livet njut av livet njut av livet, speciellt som små sakerna.)

in the morning i'll be with you, but it will be a different kind.

åhå hej. det finns en massa jag vill skriva, för det var en himlans tid sen jag skrev känns det som, och jag saknar att skriva ner onödiga saker på persikan men det har bara känns som om det kommer bli så himla ingenting om jag skriver något nu. alltså på senaste tiden. jag vill fortfarande skrika lite. skrika på dumma människor att "du är lite dum men inte egentligen vet jag ju, men jag blir ändå irriterad kan du sluta vara dum och bara köra istället". lite så. åhå vad jag har mycket känslor i mina fingrar just nu kände jag. och även; igår såg jag i love you man igen. den är så fantastisk på sina bitar att man nästan går i bitar. igår lyssnade jag på skinny love, har fortfarande inte slutat, även den framkallar bitfallning.
mitt huvud har dunkat idag, på sämsta möjliga sätt, imorgon är det nationella, vi kör på ändå. i helgen har jag sprungit lite med livia inne i staden, jag har cyklat lite med två finisar, jag har gjort mackor och fått en fantastisk överraskning, spelat piano lite. LYSSNAT EN MASSA PÅ BEATLIS OCKSÅ. bästa beatles, kan inte sluta. dom kör så jävla hårt. allt bah kör och jag ba kör med det och så kör vi på. tack och hej puss puss puss

bitch osv.

hej. det var länge sen nu. hinner inte med något alls, men ändå lite. vill skrika lite. aaah:a lite (=skrik). inte nödvändigtvis ett dåligt frustrerat skrik så som skrik ofta döms att vara utan bara ett enkelt skrik. över många saker, bra som dåliga. lyssna lite på lykke li, håkan, veronica (bara för att alla säger att yhennes nya album är så fett men jag själv inte hunnit lyssna), promenera lite till hamnen, skoggshuggare (ja.). men hörni, min blogg har blivit jätte mycket mer tråkig än förut, deeeeeeeeet kommer den vara ett tag känner jag, tills jag fått lite ordning på.. ja.. skolan huvudsakligen. men alltså, så länge hoppas jag ni mår fett, jag mår fett, under stressen. vännerna är liksom där och är bra.
prestationsångesten är liksom där och är dålig. så kan det vara. nu är det vår och jag är trött som ett as. JUSTE! mina vänner, jag är ju sjuk, däför jag är trött. bra att vi fick klarhet i det. intresse hjärtat bah slåååår. för övrigt såg jag ett avsnitt av The Office igår. det var fantastiskt. puss och hej!!!


RSS 2.0