när ska jag få min wallenbergare!!!!

mitt liv är väldigt random just nu (gillar det ordet) och det är ganska underbart för det är ganska oförutsägbart. jag skulle skriva mer men nu försvann allt he-he, får komma igen om det kommer tillbaka min kära intresse-sida. i know you'll be waiting (för jag är den enda som har lösenordet). pussirå

ps jag vill ha choklad. typ choklad tårta med överdrivet mycket choklad i. åh. och även, en miniatyrdinosaurie (riktig alltså. jag inser att den är svårare att få tag på än choklad därav stod chokladen först. pussirå igen)
and don't you know we're like stars

hej. jag är trött. lite ont i huvet. glad ändå. planerat paris med louise. hyper lycka. underbart. men trött, still. helgen var trevlig. växhuset i fredags. mycket bra band. smått saknade vänner. ("smått"). lisas igår. trevligt. korttrick. feint. nej fint. så. nu har jag inget mer on my mind. förutom mitt hjärta stannar här musiken. alltså andreas kullbergs musik. alltså ja. gonatt. snart. men puss nu! (hardcore pussen ju)

bilden fångade oss fint igår tyckte jag. lisa: smile. dannis: ta inte kort på mig. jag: lost. puss♥

DIT SKA VI!!!!!!!!!!!! (fin detalj med att vår host är "gay-friendly")


det stannar mellan oss två, ok?

orka ta upp gamla agressioner nu? svar nej. egentligen skulle jag inte skriva i min blogg men sen ändrade jag mig, så kan det gå. spännande. nej men faktiskt så har jag varit duktig på att låta bli datorn, dock hamnar jag efter i något av det som händer men jag tror jag överlever. veckan har varit fin och hurtig och med lite sömn så därför borde jag sova nu men ja.. snart. imorgon ska jag och livia se mitt hjärta stannar här. ville bara skriva det lite eftersom jag blev upprymd när jag såg hennes meddelande från i måndags idag om att hon ville se. så ja. känn er updaterade mina vänner! nu ska jag sova. godnatt! bilden är från en fin kväll. och nej jag kan typ inte längre lägga upp en bild utan att den är en länk till någon låt. gonatt!p.s. ni är så tråkiga och jag skulle inte bry mig om jag inte var så trött men nu är jag så trött och ja, ni är så tråkiga. d.s.

tell me I'm the one

kan jag sluta dö någon gång eller? alltså haha känner mig så normal ibland. nej men seriöst. vissa personer bara har den inverkan på en, "hej, ursäkta jag måste bara gå och svimma nu", eller ja kanske bara är på mig. kanska bara jag som reagerar så men alltså. det är okej, det är lite komiskt. men fint. punktpunktklinklink.
jag har inte så mycket att skriva egentligen. kanske en del men jag orkar inte formulera det i ord som blir meningar, min hjärna börjar säga ifrån typ. och upprepar allting tusen gånger. som ni kanske märker. tänk om saker kunde vara lite som i dom romantiska komedierna? bara ibland, bara lite, bara sådär. när det klampar in någon i ens liv som känns sådär perfekt som dom verkar i romantiska komedier blir man liksom förvirrad. anledningen till förvirringen är ännu inte identifierad. hm. men det är ändå fint att veta att dom finns där ute, på något sätt, och inte bara i filmer. ja. jag riktigt känner hur jag verkligen inte låter logisk någonstans just nu men alltså, försök förstå ändå!
ska sluta babbla nu och borsta tänderna. och tänka på paris. och tänka på mitt livs man. och sova. hardcore, puss. (en hardcore puss alltså.)

en bråkdel av det jag har hållit på med den senaste tiden typtyptyp


punkter och små mamenchisaurusar on my mind

ja min blogg är så otroligt oaktiv just nu och jag ber om ursäkt om någon förväntat sig något annat men jag hinner knappt andas nu för tiden (jag googlade och det går visst att skriva nuförtiden också.. trorja). på ett bra sätt så länge allt hinns med men datan prioriteras knappast. nu ärden bara på för att jag ska skriva en uppsats till imorgon som jag inte börjat på. planering hej<3 annars dåå? PUNKTLISTA PLEASE

- imorgon ska jag äta världens godaste frukost har jag planerat, vi börjar 12 så ja, taggar redan.
- jag ska leva übersnålt från nu tills i sommar för dom fina planerna är;
- paris, jag, louise, fantastiskt
- venedig, mer en vilja än en plan men!!!
- peace&love, jaa
- jag blir lite fascinerad och lite avundsjuk på folk som är sådär jätte bra med ord att man kan bli mållös av en mening
- jag är nu säker. jag har funnit mannen i mitt liv!
- jag är en moshig person
- i förra inlägget taggade jag hela texten med en låt som blev "dance dance dance" men det skulle egentligen ha blivit denna låt, vad hände? vet inte. men it was on my mind
- it's the magical mistery kind. i think you forgot it. puss!

dinosaurus

satt och skrev lite om min huvudvärk, ovärda dagen Idag och så och då tappar jag min dator och skärmen slocknade. mitt hjärta hoppade över ett slag, typ. ville bara meddela denna världsomvälvande händelse istället för att skriva ett vanligt inlägg liksom. nu ska jag duscha och sen SOVA!!!!!!!!! sömn. tänk om man hade en sån där grej som hermione har i harry potter så man kan hoppa i tiden lite hur man vill? tänk vad man skulle hinna med. hej lättare liv. äsch nu ärde ju faktiskt inte så och nu hinner man med sånt man hinner med när man planerar dåligt. makes sense? haha puss!!kvällen då jag updaterar bloggen istället för att plugga/stolt tjej som har fått vykort. om man klickar på bilden ser man hur fyndig jag kan vara ibland också!!!!! (för många utropstecken = svag ironi)

dum dum dumdumdum dum chakachakachakachak

idag har varit en sån dag som det kan bli ibland när man sover ovanligt lite och så. men när jag kom hem hade jag fått ett vykort och allt kändes genast mycket bättre! nattiskattis hade skickat ett requested (kom inte på det svenska ordet) vykort från florida med parrots på. ja ni förstår ju hur fint det är. nu ska jag äta soppa. mumsimums. puss!

he's got sunshine on his breath, I inhaled just a little bit, now I got no fear of death

igår var en fin kväll i en mysig lägenhet med söta människor. lovet har gått snabbt men ändå inte, som lov ibland gör kanske. imorgon börjar rutinerna vilket skulle kännas lite lättare om dom inte började med idrott 08.10 på morgonen men det är okej ändå. inatt sov jag ungefär fyra timmar och tänkte därför hinna sova den här natten men så var det Kate & Leopold på tv och ja, vad ska man göra? det är en sån film som gör att man vill ha en brittisk man från 1800-talet hemma. eller bara hugh jackman, båda funkar.
ja nu har jag updaterat lite om mitt, how about yours? puss!


on a saturday night

det är väll ganska svårt att skriva något på sin blogg utan att det låter jätte fånigt tycker jag men vi kör iaf. idag när jag satte på min data såg jag att min bakgrundsbild var ändrar efter finbesöktet jag fick igår haha, söt överraskning!!
nu sitter jag och tittar på på andra sidan häcken, jag och barnfilmer. har ju två småbröder så vi införskaffar ungefär alla filmer dom vill se = massamassamassa söta barnfilmer.
innan jag avslutar mitt intressanta inlägg måste jag skriva att mannen matthew gray gubler är. hm. perfekt. såatte, ja. om ni går in på hans hemsida (finaste hemsidan jag nånsin sett), klickar på "movies" och tittar på  "The unauthorized documentary" så ärde lite kul. eller nej, klicka vart som helst så blirde kul. pusspussyou're lovely (loveliiiiiii)

jag har krigat så med långa texter i dom senaste inlägg så nu blir det en massa bilder med julklapps-kameran istället. annandagen - nyårsafton

mellandagsrean, inte så fyndigt men fint ändå. så såg jag och julia easy a (SE DEN!!!!!!!!!)


malin kom och hälsade på en dag, vi var nyttiga, snygga och julklappade. resten av bilderna var tyväääärr så snygga att dom ska säljas till en modellagentur så jag kan inte lägga upp som här.


fikade och hade oss med vårt lilla järngäng, dock är dom bilderna också, alldeles för attraktiva.


jag och louise var i sthlm och mellandagsreade ut en massa pengar, åt subway, tog kort på tåget och tog även turist bilder som ni ser nedan (till tåget köpte jag smoothie och hon hade vatten vilket var så typiskt att bilden ville upp den med)


hemma kokade louise pasta (jag kan inte laga mat) och jag dukade fint


sen åt vi melon och bj's och såg på finfina filmer. denna dag dokumenterades väldigt utförligt upptäckte jag precis haha


jessica goes skogshuggare inför en promenad med pajas, överdragsbyxor är ju bara för bra


kameran åkte fram på promenaden, av någon anledning?


nyårsafton på kvällen, på teatern. middag med fina mor och fina mats
efter det sprang jag in till stan för att fira in det nya året lite med mina vänner, hej å hå vilket blött väder det var i väntan på bussen.
och det var sista bilden på kameran. ber väll lite om ursäkt i förväg för hur bombad min blogg antagligen kommer bli av bilder nu när jag (äntligen) fått en egen kamera. men, puss!!

well, such is life

alltså man måste ju faktiskt skriva lite om det gångna året efter nyår. det hinner ju hända så mycket på ett år! 2010. åh vilket år det har varit. alltså verkligen, ett rejält år kan man säga. om jag tänker tillbaka idag till 1 januari 2010 kommer jag bra ihåg hur jag mådde och ganska bra hur jag var överhuvud taget. det är skönt å se det, att se hur man var då och hur man är nu. hur allt var då och är nu, runt omkring liksom. lite så.. jag är inte så bra med ord men 2010 har iaf varit ett väldigt händelserikt år, ett väldigt förändrande år med många saker som jag har förstått på ett annat sätt, ett väldigt fint år. ja ett väldigt väldigt fint år på så många sätt.
i april var jag väldigt rädd, av många anledningar kanske men mestadels av en tror jag väll, jag är glad att jag inte behöver vara det längre. inte rädd för just det och inte på samma sätt. hela mitt sätt att se på saker har förändrats. jag kan inte samanfatta mitt år med ett ord, men jag kan säga att jag växt en massa och upptäckt men massa. jag har lärt mig och är väldigt medveten om att jag fortfarande gör det. jag är glad över 2010 och allt som det året har innehållit (oj stavar man innehålligt eller innehållit????!). jag är glad att det slutade på ett sånt fint sätt.
hoppas ni mår bra (ja, trots att det är nyårsdagen, bigger picture!). puss!

jag älskar min mamma, trots att hon sällan förstår mig eller vad jag menar (haha) så är hon den finaste jag har.
RSS 2.0