"..i'm afraid of clouds! are they happy? are they sad??? why are pockets so big?!!"


klickarååååååååå



och den här, som också bör klickas, är mest bara lite för att. "she got sunshine on her breath now, I inhaled just a little bit now I got no fear for death now."

Thou dissembling onion-eyed mumble-news!

good morning. sitter här och är branvakt. eller ja, samtigt som shakespeare in love går på tv. det är en fin film det. inte mycket mer å skriva, lite ångest över ett svenska repotage som inte gjorts men annars så!!!!! hoppas livet är bra och att ni står ut med att bloggen blir köttad med bilder. men det är ju kueeeeeeeeel. haha. ja. puss!

bästastigaste steven

"i didn't know kristen stewart was in spongebob"



ramlar ner från sängen av skratt. ramlar. ner. från. sängen.

att kyssa en smilgrop

och du sa att om vi tittar upp så ser vi varandra i varenda stjärnglans, jag var lite tankspridd skeptiskt fjärderlätt tänk så minns jag inte, din glimt fortsatte berätta om allt du inte upplevt, om allt mellan jorden och helvete, om alla guldkanter och ett par gnistrande drömmar, om rädslorna och hoppen från a till b.



kraftansträngning

nu kör vi och skriver ett riktigt inlägg med ord. men jag är trött och stressad så det känns som det kommer bli bittert. NEJDÅ. det blire inte. musik café var faktiskt jätte fint men det har jag redan betonat med bilden i föregående. dom var alla så bra så och speciellt min man. poängterar. igår träffade jag henne för första gången på riktigt på länge kändes det som, har saknar henne lite! kände att det blev konstigt nu hur jag skrev men ja min man är då malin. try to keep up. vi skulle på teatern men det fick vi inte. det blev fint iaf. vi var fett traditionella i vår benämning och såg också black swan. awesome. sen åkte vi lite bil, brainstormade smeknamn, drack lite kaffe, såg lite melodifestival. det var la trevligt!
kände för att updatera lite ordentligare eftersom jag inte skrivit på länge men ja. nu ärde lov. och nu ska jag ut med hunden. hoppas ni får ett braigt lovvvvvvvvv! PUSS

nejdå. nej men det är chill mr gubler. kör på. visst. k.

trötteriga trötter

orkar knappt skriva. var på musik café 138 ikv. det. var.


lovet har börjat. bloggen kommer bli mer bloggig. antagligen. hehoh. och även; If you say “beer can” in a British accent, you’re saying “bacon” in a Jamaican accent. mindbloooowjanivet. pussrådå

klockren.nu

livet rullar. plugget rullar inte. träningen kryper, sakta men säkert. kul kille på friskis idag. han var där med en biffig tjej. vågade inte chansa. söt mor har jag. köpt franska grejser till mig. plattat håret. första gången sen nian. typ. ja arina jag tänker prata om mitt hår. fredag snart. skol ångesten ♥. glass utbildning imorn. pusspuss.



everything about you is so... fucking addictive

älskar när man snubblar in på nån blogg som är så simpelt klockren att man undrar varför man inte kom på det själv. sen kommer man på att man är lat och glädjs åt folk som inte är det. plugg för övrigt. "whoop"


en sån daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

mina nyfunna kärlekar (kärlekar?). hoppas ni ska trivas i mitt hem. MVH Jessica

mums

nämen shenareeeeee. dans är väl för underbart. även om man skrattar bort hela lektionen. nej, SPECIELLT när man skrattar bort hela lektionen, och när läraren är fnittrigast av alla. fint. dans är så befriande så länge man inte känner sig klumpig. såna dagar är fett o-befriande. men annars är dans looooveeeeeee.
har blivit övertagga till träning, gym here i come, biff here i come, haidar watch out. forgot my text then. nu är jag för hög på dans och koffein och soppa för att skriva i bloggen. och på musik. nivet sån där så man undrar "Hur är du uppbyggt för att vara så musikalisk? har du en pingvin som viskar noter i ditt öra?" m. ni märker ju själva. pussepuss!

HAHA random tjej som gör något konstigt med handen.


en outtryckt önskan. begärande. en omärkbar signal. förklarande. en utebliven blick. sökande. uppmärksamma öron. ljudlöshet. explosioner.

let's leave this place.

alltså hur fint ärde inte att alla mina senaste inlägg speglar ett visst nyblivet beroende, mh. imorgon har jag sovmorgon fick jag just reda på, helt ok känner jag då. vad som inte är ok: min dator har ett wannabe virus som blir galet och inte låter mig lägga upp en jätte fin bild på bloggen min. nuuuuuuuuu orkaaaaaaaaaaaar jag inte skriva mer ord. på bloggen. måste spara dom till ergonomi arbetet (precis så kul som det låter. eller om det låter kul, precis motsatsen!). PUSSI

how do you know wich person you love the most when you're confused by chemical messages traveling thruought you limbic system? /geekig tjej♥

'til the night falls over us, and I am over you

hej. upprymd och exhalterad tjej här. idagt är jag glad. idag struntar jag i pluggande och skola (för ovanlighetens skull, hm). varit på teatern för miljonte gången, försvarar mig med att jag tar med nya människor varje gång = jag sprider teaterns bra-het, på tal om det. se mitt hjärta stannar här. den är se värd. FETT se värd. och hör-värd också för den delen.
nu får jag inte sitta kvar vid datorn men hoppas ni mår bra osv osv, imorgon ska jag fika med min nytatuerade vän och stjäla hennes tatuerings-glans. kuljul att inte kunna tatuera sig. kul-jul. MASSA PUSSAR!

fin men ack så gammal bild. känner mig så attraktiv när jag hittar såna här gosemose bilder. what in the world is up.


ville bara påpeka att ordning och struktur är påväg tillbaka till bloggen, den kommer inte vara så här rörig 4 evaaah. pusshejsvejsosv

"This is a song about, ehm, waking up under a bush. In ýour ex girlfriends garden, this is a song about getting drunk and forgetting that you don't go out with her anymore. Forgetting that she doesn't loves you anymore. So hehe, ehm, so eh, this is about, ehm, this is about wanting to much.
Wanting to be close to someone to much. Wanting to know where they are all the time and when they're going out you're like 'where you going' or 'what time will you be back' or 'I'll come with you' haha. And it's about trying to do the right thing. Trying to withdraw so that you don't love so much. Trying to to go 'okey'. And, and in doing so something inside you just dies and you turn off.
And then, like all things in life, then she falls in love with you and you don't care. And it's a song of hope."


låten börjar 1:23, han pratar fram tills dess. en av sakerna jag älskar med glen hansard är hur mycket av hans hjärta som skiner igenom i sångerna.

rebel rebel

hej jag heter bengt och jag jobbar på en knappfabrik och nej jag vet inte varför jag börjat inleda ett flertal inlägg så fint men ja. idag = fin dag. var allmänt död och borta i skolan men mot slutet av skolisdagen blev det kuligare. som kulglass. borde städa mitt rum men det totalignoreras. borde plugga men avsaknaden av pluggande totalrationaliseras.
såg love actually igår och det måste vara en av dom finaste filmerna jag vet. gose! nu skall jag duscha, hoppas ni mår strålande, eminent, fantastiskt, briljant, fenomenalt, sagolikt och/eller lysande, sickan! puuuuuuuuuus

50 talsisssss



"vi tar kort på våra kjolar jaaaaaaa det blir kuL"



the crazy eyes<3<3♥♥



varma tjejer, men det finaste är joanna på hörnet. faktiskt


resten av bilderna känns för talande för att lägga upp här meneeh, dom här fina räcker ju! puss

kvällens/nattens dilemma; att äta eller inte äta en apelsin? jobbigt läge

himlans mycket text på min blogg idag? så kan det gå. imorgon blire mer bilder mindre ord.. antagligen.
ursäkta men ser ni hur långt hår jag har på bilden eller? m. fin min men håret. mm. pusse



kuljul med grafer och hp

hej. vill skriva något men vet inte vad. men det går ju också! ska strax klippa av ett par jeans till shorts såhär lagom till snöstormarna som tar västerås meneeeh, alla som känner mig vet kanske att jag inte är toppen på att klä mig efter väder så. nu skola jag städa dock. och sen kolla på bones. känner er super informerade för det är typ resten av min kväll! kanske lite engelska analys grejs också. mh. NU är ni super informerade och updaterade. för att detta inlägg ska få något som helst värde ska jag nu lägga upp några bilder som min humor tycker om. puss!


30 november 2010 var en fin dag

Berätta hur du har det, om du har längtat hem? Är det något du behöver? Klarar du dig bra? Är nån som ser dig, som ser dig som jag? Om någon nånsin gör dig illa, säg bara till.. om nån slår dig, trampar på dig. Ibland så blir det fel, sexton år och osårbar, och gud tittar bort. Det finns så mycket ändå.
Du kan väl skriva ett brev? Det var så länge sen.

Blinka lilla stjärna där, lys så länge som du kan. Jag vet inte vad jag är för jag har just drivit i land, marken gungar än för mig. Gör den likadant för dig? För dig?
Nu kan du få mig om du vill, ikväll. Du kan få rummet att stå still ikväll. Jag tycker om att stå intill dig.
Viska något i mitt öra som jag aldrig hört förut, stanna hos mig hela livet eller bara en minut. Marken gungar än för mig, gör den likadant för dig? Nu kan du önska dig nånting.

En centimeter över stolen lyfter jag ett tag och hamnar lite närmare solen, jag vill må bra idag. Gör det något om jag stjäl av dig en timma, eller två? Med tiden har jag lärt mig när det börjar att bli dags att gå. Bara för din skull kommer jag hem, kommer jag halvfull, jag gör det igen. Bara för din skull.
För att hänga med dig eller för att räcka till, måste tiden nångång stanna, måste världen få stå still. Gör det något om jag dansar några valser med en vän? Det vad länge sen vi träffades, vi har en hel del tid att ta igen.
En centimeter över stolen, det blir nog inte fler, för med tiden har jag lärt mig när det börjar bli dags att komma ner. Bara för din skull kommer jag hem, kommer jag halvfull, jag gör det igen. Bara för din skull kommer jag hem.


Bo kaspers är väl för sötiga och rara.

du kan väl skriva ett brev? det var så länge sen.

hej mamma och pappa. sitter här och äter frukost ska snart go to nightvisionmode. jag vet att jag är en rolig tjej, tacktack. för övrigt trött och stressad men glad ändå. fina vänner väger liksom upp det dåliga ganska överdrivet ordentligt! ville mest säga att jag har fina vänner och lägga upp lite bilder men kameran är inte här så bilderna kommer la imorgon! jag har börjat säga liksom för ofta förresten, jag säger det aldrig seriöst men ändå för ofta. imorgon ärde alla hjärtans dag. "whoop"

(och nej jag är faktiskt en glad och posivit tjej trots att det inte känns som det kommer fram i inläggen?)

blåöga

jag faller. över dig. faller framför dig. faller under dig. faller på dig. faller bakom dig. faller brevid dig. faller ovanpå dig. faller inuti dig. prepositioner är la bra. jag borde plugga en massa lite men jag försöker skjuta upp det genom att skriva ett blogg inlägg istället. bra taktik tack jag vet. imorgon blir nog fint men lite stressigt. som allt just nu alltså. nej men det är kul på sitt sätt, bara allt löser upp sig tillslut liksom haha. hoppas ni mår bra och så. bilden under är en sån bild så man undrar vad det är liksom men man frågar inte man klickar bara på den och lyssnar på någon random låt jag lyssnar på at the moment. mh. puss

jejejeje

fin musik och sånt. ikväll var en ytterst behövd kväll. på vissa/många sätt. och så. jag ska inte skriva något så oförståeligt som det blev igår utan idag nöjer vi oss med detta. pussopussepussa!


this is not a logical text

i virrvarret skulle du kunna få vara min stabila punkt, jag skulle kunna vara din för jag vet att ditt liv är ett virrvarr också, men det funkar väl inte riktigt så min vän. det är okej men vi borde väl inte vara så tätt inpå då. och du borde inte fylla mitt liv med din doft då. tycker jag. då. och inte med dina leenden, eller kramar, eller blickar eller ord eller närvaro. och ja det låter otroligt mycket nu, när jag skriver det såhär, det kanske är lite överväldigande. ja så är det nog. men det är inte mycket! makes sence? i vilket fall ärde ändå att få skriva ut allting, trots att det låter mycket och inte är detså kan man få skriva.
poängen är i alla fall; det räcker nu. och även; kan du sluta fylla allt med din doft? försöka ändå. tack för mig / Jessi

ersätter ett beroende med ett annat

idag har jag skrivit det första facebook inlägget på jag vet inte hur länge. det var så stort att jag var tvungen å skriva det i min blogg också. jag har varit och sett en jätte mysig föreställnig och sen haft en fin danslektion. dancydance. kul också att jag är så trött att jag lägger mig på datan varannan sekund = massa dumma tangenter blir tryckta på. lite så? men det är fint annars och så, enda anledningen till att jag hann skriva idag var att jag har sovmorgon imorgon (kärlek) men nu ska jag duscha. pusso! (samanhängande inlägg hahah)

and i smile at your smiling face and i know there's no place i'd rather be



the sun is coming up and i belive each single word you say

det blev inte mycket mer skrivande. jag är stressad lite (så stressad att jag inte märkte hur konstig den meningen blev?). men ändå lite sådär glad på livet. puss

tell

trött tjej. varit på första medel/station passet i mitt liv på friskis. dog lite och så men det var la kul ändå. tänkte skriva lite strax men nu ska jag kolla på bones. pusse

RSS 2.0