"I'm one of those people who believes that if I'm very good in this life I'll go to France when I die."

......man vet att man är en badass när man blir reglerad från high school för att ha åkt motorcykel i korridorerna.


"The more sensitive you are, the more likely you are to be brutalised, develop scabs and never evolve. Never allow yourself to feel anything because you always feel too much."


foooogle fish

who will love you, who will fight? je ne sais pas håller upp händer och axlar i en uppgiven gest med lite tippat huvud

skinny love är fin den, justin vernon likaså. har haft kvar den på hjärnan under dagen eftersom malzimanzi sjöng den på stora fina scenen idag. hon var duktig (underdrift), det brukar hon! det spelades också lite artic monkeys på den fina scenen (ack så bra val vem det än var som valde den låten) och sen lite lisa nilsson och dyl (egenltigen inte alls likt men minns inte riktigt någe mer än lisa nilsson då hon var min idol när jag var liten. ja).
så det var en fin dag. med fina vänner som får mig att skratta varannan sekund, minst. alla dagar spetsas med sweeney todd musik aka johnny depp, helena bonham carter, alan rickman för övrigt, för att jag kan. heho, pus!

When two people love each other, they come together - WHAM - like two taxis on Broadway.

cyklade hem och lyssnade på La Valse Des Vieux Os, det var fint och jag blev lycklig. nu är jag trött/död och imorgon ärde fredag jajustttte, jag ska sova i helgen. jag har planerat in; SOVA. kanske gå på bio. för bio är bäst. (varsågod sf för er nya slogan). annars så var jag på teatersport denna fagra kväll, det var mysigt och ni borde också, sista torsdagen varje månad. skulle skriva nå mer, glömde. john travolta är fin för det mesta. PUSS OCH ETT HEJ

maybe i tried, just a little bit. a little bit

inatt. ska. jag. gå ut. och lägga mig på den lilla kullen vid lekparken. och titta på stjärnorna, och lyssna på fin musik i mina hörlurar. kanske säga "och" några gånger till, för det är ju ett så händigt ord. har jag bestämt att jag ska göra jag. efter helgen, när jag såg den fantastiska stjärnhimlen, är jag lite förföljd av tanken på stjärnor, så det känns bra.
glömde vad med jag skulle säga, har läppstift på händer och tangentbord. hej, då! krams

inatt

var på biblioteket idag. de sålde böcker, 10 för 40 kr. när jag inte hittade någon att köpa var ju det lite sorgligt eftersom det såg så fint ut och inte kostade något nästan. man borde gå på loppis. det skulle vara värt! men biblioteket är också värt, lånade tre fina filmer som verkar/är fina.

en som heter sabrina, den inkluderar humphrey bogart, audrey hepburn och william holden. det finns en remake med harrison ford och julia ormond som jag brukade se när jag var liten, så det var ju en lite nostalgisk och söt film
*jättelångt ansikte(?)*


en annan heter who's afraid of virginia woolf? och den har jag faktiskt redan sett med fantastiska elisabeth taylor och richard burton. george segal är också med, och han är söt så det är +! den filmen är också kopplad med fina saker, praoade på teatern här i vässis när de satte upp en version av pjäsen (är en teaterföreställning från början jaa, känn hur jag riktigt utbildar er) SOM VAR SÅ BRA ATT ORDEN FÖRSVANN och jag och stinan satt kvar i våra röda stolar långt efter föreställningens slut utan att göra något annat än försöka att komma ihåg att andas.


last but not least ryckte jag åt mig fönstret åt gården i ren extas när jag såg att den stod där. james stewart är en fin som nyligen klev in i mitt liv, grace kelly är en fin som borde kliva in i mitt liv mer, alfred hitchcock är en bäst som alltid går att lita på. sen har jag fått höra att man borde se den så det kändes som ett bra val.


så nu blev det här ett fett film med spegelvända bilder på filmer och mig, som håller i filmer. det kändes som ett viktigt inlägg i persikan, jag pratar ju så mycket om film utanför persikan! tack för mig, pussar pous poes pescado!

you called me precious / your face is uncalled for

vettefasikn' vad min rubrik är. HAHA näe. idag pratade jag och vikthor om humörsvägningar då jag försökte göra ledsna-ögon:


men misslyckades fatalt då jag började skratta hela tiden och det mest blev "tjej som skrattar och håller ett finger i pannan". då påminnde jag honom om denna:ja det var min dag summerad i en bild och en video. för att dagen har också kretsat runt bebisar. nu ärde snart wedding singer på 3an, ni borde kolla. HEJS OCH PUSS!

forcedance / dansa alltid ändå

"man ska tvivla också, det är viktigt."
"vi?"
"ja. eller alla, alltså."
"man ska inte tvivla utan att ha tillit."
"man ska inte ha tillit utan tvivel."
"varför?"
"man går sönder."
"inte permanent väl?"
"ibland."

viska något i mitt öra, som jag aldrig hört förut

stanna hos mig hela livet, eller bara en minut.
när man får något man inte vill ha. eller inte får något man vill ha. att få reda på något som gör en så överlycklig (?) att man inte kan sluta le utan bara vill hoppa upp och kramas, trots att saken i frågan handlar om någon annan. att se ola salos ögon som ser helt svarta och fina ut. att se gröna ögon, som också de är fina. NÄR MAN tar ut sin hund på natten och det är mörkt/läskigt men ändå otroligt mysigt. när man har läppstift. NÄR man går in på spotify och minutgränsen är borta.

hm ja, då är livet livet och ofta fint. bra. lugnt. behagligt. guppigt. guppy. puss
(expose your secret little heart.)

Utkast: Sept. 25, 2011

varför äter man yohurtdoppade jordgubbar när man inte alls är sugen längre? det kanske låter GOTT. och det är det. det är också kul att skriva ut hela "yoghurtdoppade jordgubbar", men det finns väl inte heller någon förkortning. smärt där.
man vet att livet är bra när det går en film med världens finaste colin firth och rupert everett (som kvinna) på tv. då vet man. att livet. är bra. man vet att bloggbesökares liv är mindre bra när man tar ut all sin överskottssöndagsenergi på sin blogg. då vet man allt det.


parantes i livet

var på gamla jokern/nya javennehvaddetheter med min mor och såg en tidning. tove styrke var på framsidan och - inte helt otippat - fanns det ett repotage med henne i den, och jag fick ett infall att jag nästan ville köpa tidningen och läsa repotaget bara för att bli mer arg på henne. varför så hatisk? JAVENNEH, men alltså, hon lider ju inte av att jag ogillar henne så det kanske inte är så farligt trots allt.

det är läppstift på mina tangenter och yoghurtdoppade jordgubbar på min säng. tack och hej (ville att det skulle rimma men misslyckades. fej(l))

comptine d'un autre ete l'apres midip.s. vet inte var mitt liv ligger och chillar, men det kommer nog tillbaka snart när det behövs d.s.

gushy

om ni lägger märket till att mittenlistan inte kretsar runt att cykla eller the ark som respektive listor beror det på att jag, som vanligt, inte skrivit hela inlägget i sträck. ja. pousz

små lyckoämnen:
- att cykla på en cykel med nypumpade däck. känns som att man flyger fram
- att cykla med en lång, gul jacka på sig. känns ännu mer som att man flyger fram. plus gult = glad
- att gäspa när man cyklar, stänga munnen och precis då känna hur en fluga typ slår emot ens kind = blir glad över att man hann gäspa klart
- lars winnerbäck. the ark. inte nödvändigtvis tillsammans.
- hetsa över onödiga saker och skratta åt sin egen hets
- ola s alo s axelshake, höftskjut, hopp, "jag-diggar-med-musiken"-dans, golvstamp
- jepson med rött hår (länk nr2 visar rödare hår)

ämnen som är lite olyckliga och lite (egentligen typ bara) lyckliga:
- när ens lillebror är sjuk (dåligt) och vill gosa hela. tiden. (bra)
- bra filmer, stunder och böcker (bra) (dåligt: de tar slut)
- när man inte kan andas (dåligt) för att något asbäst händer/har hänt (bra)

små olyckoämnen som inte alls är lika starka som lyckoämnen:
- att få en fluga i munnen när man cyklar. mår lite dåligt nu bara av att jag just skrev det.
- att the ark inte existerar längre (enormt olyckoämne)

vamp lamp camp stamp mycket mycket mycket VÄMP

hej. hå ej ji! i helgen har jag varit (she)flash. en kvinnlig version av flash då, på en utklädnadsfest. det var kul och bra och jag var snabbsomenblixt! (vet inte vad det betyder men det är troligen sant då jag hade blixtar både på fötterna och på tröjan). såg ett stjärnfall gjorde jag också, frös hela natten pga att jag låg ute och såg stjärnfallet i frågan men fasiken vad det var värt det!
vad har jessica mer gjort???? köpt ett läppstift som är min nya kärlek i livet. som jag suttit och tagit bilder på nyss. har ätit jättegod lunch och varit ute på landet och mått bra i största allmänhet. jag och min fisk/snobbenhus/javenneh gosade igår tillsammans med andra gos och de slog på borden i ilska under intensiva kortspel som blev en del av natten. nu ska ni få se mitt vamp för jag måste slutta skivva! pussar och kramar och fint

"här sitter det"


"mmmmm läpparrshshs"


"neh två dagar senare och äcklig. hejrå"

your voice is like a combination of fergie and jesus!!!

hahah orkar inte!!!! så roligt. så bra. ville nästan skriva "you're" i rubriken bara för att jag blir så otroligt influerad av dåliga-skämt-som-är-asbäst på sexan. vad är grejen med bindestreck idag? juste vår lärare missbukade och missanvände bindestreck idag. det var frustrerande. ovanligt ovärt inlägg men jag ville mest bara citera John C. Reilly. HEJS!

DID WE JUST BECOME BEST FRIENDS??

riktigt kände nu hur detta blev ett snygga-och-allmänt-bra-kvinnor-tribute-inlägg bildmässigt men det funkar toppen tycker jag! speciellt när listan var tråkigare än förväntat, kvinnorna räddar!

Vad är den äckligaste mat du vet?
tycker om mat. mat är gott. är det inte gott är det inte mat, bra och sann filosofi.

Vad ångrar du i livet (om något)?
alltså jag tror ganska ordentligt på att man inte bör ångra något för att allt ändå händer för att det någonstans ska hända. jag och fisk diskuterade om att det är en osmidig och kantig sak att säga till någon och i samband med någon som förlorat närstående eller varit med om liknande saker men eftersom jag inte riktigt har det, så känner inte jag att jag kan sätta mig i den positionen och därför håller jag kvar vid att; ångra inget, det händer för att det händer. dessutom kan man inte ändra något som har hänt (nähä???) så det är väl bara att lära sig. av allt. även det man inte ångrar alltså. tror inte svaret behövde vara så pass utvecklat, blev det änrå.Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
åh hm! vet faktiskt inte, har jag förträngt måntro?

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
alltså. det som hamnar på min kropp? /tyvärr ingen utvecklad och invecklad modeblogg. nej men, mysigt och sånt. "låtsas-att-det-inte-är-kallt" kläder. that's how i roll /cool som tar igen att hon inte modebloggar genom att vara cool

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
bööööh vet ej. tänker tänker. med tanke på hur otroligt lite jag använt den skulle jag säga en vit, wannabe-gudinna-inspirerad klänning som är enaxlad och har typ. pärlor, lite. den är brutalt ful och har aldrig hört talas om ordet passform. det är synd.Har du någon oanad talang?
fladdrar med näsborrar när jag gråter och ibland annars också. bra på att vara uppe hela natten och alltid annars också. feta talanger.

Vad gjorde du i helgen?
i helgeeeeeeeen SÅG JAG THE ARK. och var på kulturnatten. åh. the ark.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
(den är praktiskt taget slut men)
italienska
läppstiftVad har du på dig just nu?
senapsgul klänning med minimala vita blommor här och var. militärgrön långkofta jag använder... hela tiden. det var typ det.

Senaste låt du lyssnade på?
det var någon med Sting som spelades i bilen!!! det var en mysig stund i nattmörkret.

Bästa skönhetsknep?
alltså, sov. ät bra. inte "ät bra" utan ät bra. tyck om dig själv.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
skägg

Och fulast?
otrevlig, högmodig, självisk. möjligen inte en klädstil så, men det klär ju inte en man.

Vem saknar du?
men det kan man ju icke räkna upp? saknar alla som saknas i min vardag.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
"fler önskningar!!!!!!!!!" *pillemarisk*
nej men. det skulle jag nog få komma på i stundens hetta.Vilka tre personer inspirerar dig mest?
men det går inte heller! många personer inspirerar mig, jag tycker om människor och ser oftast saker i andra som inspirerar mig lite överallt.

Bästa filmen nånsin?
men vad gör listan mot mig? le fabuleux destin d'amelie poulain, fight club, stolthet och fördom (darcy. darcy), león, love actually (heart), osv osv kan inte tänka mer. batman begins + dark knight. sista HP.
senaste filmen: skuggspel, den som spelas just nu med caine och law.

Bästa boken nånsin?
samma här. tycker om böcker för mycket för att urskilja på detta viset.
senaste boken: lilla stjärna.

Vilka tidningar läser du?
vi-el-ti. ja det är nog den enda.

Vad önskar du att du var bättre på?
mycket, så som många alltid är.

Är du religiös?
nej det skulle jag inte säga.

Vad är din största rädsla?
att tappa mig själv i ett vakuum och aldrig hitta tillbaka. (edit: hahahah fast va?? okej. men alltså. att förlora mig som person är ett förtydligande av den meningen)

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
"du är inte bjuden på mitt kalas!". neh men jag vet inte

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
har en lista på min mobil med namn. den är det bästa av det bästa. that's all.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
någon gammal och fin så jag kan känna mig super classy (och i samband med det antagligen sluta använda det inte så classy ordet "super"). eller en minicooper. ingen bilexpert som sitter här och skriver, mina vänner.Tre fina sms du fått i år?
"Jessica, du inspirerar mig. Puss"
"du är så söt, min kära lilla ponny! du är så söt, min kära lilla häst, du säger ingenting, min kära lilla ponny; men du är den jag gillar meeeest!"
ett trejde fint som definitivt kvalar in här men är för långt och invecklat.

trekanter och andra ASCOOLA grejer

vad i hela världen är detta "4 stjärnors middag"? förstår inte grejen. accepterar ändå då lars-åke wilhelmsson AKA babsan är med och existerar. vem jenny alversjö sen är har jag ingen aning om, förutom att jag just fick reda på att hon jobbar på tv4 nyheterna (?). ville ta upp henne eftersom hon var otroligt jobbig och inte alls borde få äta midas med babsan, den platsen kan jag ta om det ska vara så. jag må inte vara en stjärna men det är inte hon heller. hon är mest fördomsfull gällande allt. fast vad ska jag säga, är inte direkt insatt, men. jag har ju praktiskt taget ätit middag med henne såatte.

på andra punkter har jag kört bil och gjort vägarna ovanligt säkra, ätit himmelsk banankaka, funderat på saker jag borde läsa på om, har funderat på pluras bok som jag faktiskt VILL läsa och har vid min sida just i detta nu och ser även på jude law och michael caine i bakgruden. de är ju ganska bäst, en film med bara dem två i 85 minuter är ganska bra gjort (oroa er inte för att den är i bakgrunden, har sett den förr!) så jag mår bra kan man säga med andra ord.
vet ni vad det är dags för mina kära kära kära käraste kärliga kärä och fina läsare? en lista. de är ju så kul iga!!!!! PUSCHoch juste; jag köpte en röd/orange kjol idag. den är fin och jag vill ha på mig den hela tiden.


when life gives you lemons. beard

you know it.
ska läsa italienska nu. när jag lyssnar klart på marshalls "you just got slapped". för den är ju ganska fin, speciellt då jason segal är fin och musikalisk. är så trött att ögonen vill stänga sig av sig själva så då tar jag ut det på bloggen min. tar ut allt på bloggen min. det känns okej det med. nu tappade jessica tråden, god natt i förskott!

varsågod malin (just for you):

"HEJ, jag är en förvirrad tjej som säger Hej!"

HAHA VAD GÖR JAG PÅ MIN BLOGG?? ingen vet. minst jag.
igår åt jag tacos hos fridas pappa. han bor i en trea fick jag omtalat för mig, för frida trodde icke att jag kunde räkna. sen åt vi en massa fett och socker och det var gott. julia och viktor var också där. jag och julia låg lite på frida. hon var en skön säng, tyckte vi. sen spelade jag och frida casino och jag vann men inte slutgiltigt då vi har en poängställning som alltid är öppen och aktiv och som vi fortsätter skriva på varje gång vi spelar. coola.
sen sov vi och jag drömde konstiga saker som jag alltid gör. sen vaknade vi och hon åkte till skolan. jag stannade inne och tittade på hennes läppstift och på smalville. den ligger under "dokumentär" på hennes tv. det var kul och jag skrattade i min ensamhet i trean som är fridas pappas.

utförlig beskrivning av den intressanta delen av min gårdag/dag. nedå. hela dagen/arna var/är intressant/a. men det blev såhär nu. ok? bra.

pussar och kramar och allt som är bra och sånt!

ARGHHHH

nerå

åh ägg på din vägg, Skägg.

ja såatte det här med bloggpaus grej gick ju mindre bra. vad ska jag säga? kallar du (bloggen) kommer jag, liksom, det är bara så det är.
läste för övrigt ut Lilla stjärna idag! det var bittersött. eller bitterlame, som man också kan uttrycka det. slutet var väl lite antiklimax kan jag tycka, om man jämför med hur resten av boken är. men alltså. boken var ändå asbäst och john ajvide lindqvist likaså. så läs den. läs den nu!! själv ska jag läsa ett manus och vara lite nyttig nu. tänkte jag. ni kan ju se på denna videon. har inte velat söka på the ark på youtube för 1. blir jobbigt förvirrad nog av att lyssna på deras låtar och 2. blev typ tårögd bara av att se detta såatte såatte såatte. tog den från en fisks blogg. ha det fint!!

(har skrivit det här inlägget sen kanske sju idag. glömde, kom tillbaka, skrev, glömde, kom tillbaka, skrev etc. fokuserad flicka.)i think, therefore i beard.

http://open.spotify.com/track/1YQTBoyls15FjpDxN2y6hM

är i något slags konstant rus av the ark, kan inte sluta? ödet vill att jag ska lyssna på dem då det hela tiden spelas the ark där jag inte har någon makt att påverka alltså inte på grund utav mig. jättekonstigt rus, njutningsfullt blandat med surrealistisk plåga. yeah i said it. men alltså på riktigt? va? skägg? ägg? åh? kyckling? kom för övrigt nyss fram till att fredag var en perfekt dag. ja jag tänker säga perfekt trots att det är ett absolut och jag principiellt är emot absolut, men fredagen är värd att tänka om allt för.
MVH tycker om att vara dramatisk, inte minst för arkens skull
och så åkte jag och elsa fritt fall i vårat lilla rus efter konserten. så ni hör ju. själva. läser.

kommer nog inte skriva på ett tag nu av diverse anledningar. 1. har inte så mycket tid eller ord å skriva. 2. orkar inte försöka formulera saker som inte går att formulera. jättefrustrerande.
men vem vet, jag kommer mycket troligen falla tillbaka hit ändå. ha det fint och bra och mysigt, puss!


sparkle sparkle teary/starry eyed

igår kände jag mig vacker. för första gången på länge kände jag som så på riktigt. är ju jätteskumt att säga/skriva kan man tycka, jag tycka (blir konstigare och konstigare ju mer jag läser och inser att jag just skrev det jag skrev), men man ska väl göra saker som känns konstiga ibland för att komma över konstighets-tröskeln. det var för övrigt säkert tack vare the ark adrenalinet som jag kände så, roten till allt gott (haha alltså. ja tänk inte de bara är det, det bara är så). finns inte något alls i världen å skriva ang the ark igår, orden kan ju inte täcka ett endaste dugg. förutom möjligen
"Tack för maten, den var god. Hälften spydde resten dog. Skoja bara.
Ni är världens festligaste och bästligaste band. Tack för allt. Vi ses i sängen"
det summerar väl det hela ganska bra.
hoppas ni mår bra, det gör jag. så otroligt mycket trots vad gårdagen ledde till. man kan väl inte få allt, i vilket fall känns det bara surrealistiskt hela grejen runt the ark så atte ja. vi ses i sängen!!!!!!!!!

persikaokej

kärlek och sånt där. lyssnar på lasse, alltid samma "svårt å sätta ord på känslorna. jag fattar alltihop fast inte alls och så utan skit i det, och lyssnar istället"-känslor. han är fin. jag borde plugga men tiden försvann och jag borde sova snart. eller jag vet inte. blir ju helt disorienterad av lasse gdmkösld,föls,m och av alla scenarion jag spelar upp i huvudet av diverse händelser. diverse är ett kul ord. disorientering är kul ibland. idag drack jag en massa kaffe och balanserade inte med tillräckligt med mat. blev skakig men lycklig.


annars då? känner att min blogg blir lite hård nu för tiden, tänker att jag ska anstränga mig för att inte göra den så, men den lyckas virvla sig tillbaka till det ändå. eller jag då. jag lyckas virvla mig tillbaka till det ändå. det kanske är okej ändå? vill mest sova nu för tiden. men känns som att man få ha sov-perioder också. om man känner för det, och jag gör väl det nu. gå och lägga mig med lasse och sova, vakna 10 album senare.

annars då nr2? saknar mitt långa hår och känner mig ytlig stundvis. korta stunder förvisso. imorgon är det rocklunda som gäller första lektionen. det blir nog bra. pussar och kramar

svar, se föregående inlägg för att förstå på vad.

man kanske tittar ner för att det är enklare och ser lite mer naturligt ut än att titta upp i himlen. konstaterande; man borde titta upp oftare!
för chandlers skull, mest och mycket.
vet ej. ska undersöka. svar: strösaker är roligare
för att man inte vågar och inte vill missuppfattas, kanske. missuppfattas var ett roligt ord, med dubbla s, p och t. heheho jätteroande. speciellt när man undviker pluggande, se föregående rad.
lägenheter är fina och har en massa plats för drömmar, iallafall nu. skriver isär i alla fall ibland och ibland inte. vad är rätt?????!?
man övar väl upp sin disciplin för lite och sällan, så enkelt!
de använder parfym. konstaterande jag + fisk konstaterade idag.
något att göra med psykologi och/eller karma.
inga svar nödvändiga. tage danielsson min vänner, tage.


världens finaste mormor

1. frågetecken 2. ilska 3. glädje

varför tittar man ner när man kan titta upp? varför ser man på Vänner repris som man redan sett ack så många gånger tidigare när man kan läsa Lilla stjärna? varför gör man strösaker när man nästan borde plugga? varför säger man inte sånt man vill säga? varför trånar man efter en lägenhet som man inte kan få? varför har man inte tillräckligt med disciplin? varför doftar vissa personer gott? varför går det inte å skriva när man har möjlighet, utan bara när man inte har det? varför är tage danielsson så bäst?

idag såg vi ett klipp med hästkapplöpning på italienskan, ryttarna red utan sadel eller bygel eller dyl, alltså barbacka, och de red jätte snabbt. så snabbt och trångt att de ibland red in i väggarna runt om banan med respektive hästar. det såg ut att göra ont på hästarna, och det tror jag att det antagligen absolut måste ha gjort, så då blev jag ledsen i hjärtat. blir så arg och bitter på/mot människan när jag påminns om att vi gör sånt. behandlar djur så dumt offentligen och uppmuntras så mycket av det av en enorm publik som hejar på. tjurfäkting faller ju i samma kategori kan jag känna, ni förstår hur jag menar, förhoppningsvis. ville mest skriva ut det ur mitt hjärta! /djup och svår djurrättsaktivist
nej men. sådär! har haft en fin tisdag med fina saker däribland lägenhetsvisning med Fisk. och så. och har bytt bakgrund på min mobil till en lite halvt suddig gary oldman. glädjen!!!! hiho. hoppas ni mår bra för övrigt, pus!

tror jag är kär i jesper rönndahl. se videokan inte lägga upp roliga bilder från min mobil för den vill inte koppla till datorn. tänker på lyrik och dionysos och oedipus och penelope, odysseus och odyssen. och illiaden. håller anledningen för mig själv för att vara extra mystisk. varför tänker hon på dem här svåra, ack så svåra, orden? nej. jag är inte mystisk. jag har svenska prov på fredag om grekisk mytologi. kulturens vagga grekland, enligt mitt papper /tjejen som är så pass intresserad att hon minns allt från minnet.
det var allt. nu ska jag läsa lilla stjärna. för jag gjorde det aldrig tidigare (oops tabbe. haha va? vad gör jag ens?? "oops tabbe".) och sluta tänka på personen som jag känner för bra för mitt eget bästa. kanske. på vissa sätt gör jag nog det.

pussar och kramar och sov gott och glöm inte att "och" är ett bra ord som är kul att använda och speciellt om man skickar en hälsning till sin mamma och pappa OCH ha det fint!

rizzo 'n' frenchy

hej. jag luktar jordgubb. och det är väl bra kan jag tycka. tack vare en fin födelsedags present som var hudlotion som luktade jordgubb. kopplingen är relativt uppenbar. tycker inte om måndagar trots en fin måndag som inkluderade lunch med elton aka vild aka ack så många namn. känner mig konstig på måndagar, vet inte varför. ska sluta skriva nu å se på big bang theory istället. och läsa i min bok. som är asbäst. lilla stjärna läser jag. återkommer, puss!


ryan gossling. alltid. ord. inga. kvar.

din ämabla jävel!

1. Ämabel är nog ett av dem minst vackra orden i det svenska språket. Vilka ord tycker Du är ovackra?
det är faktiskt det dock. ämabel? det ser iallafall inte bra ut i text. kommer inte på några mer ord jag ogillar just nu. hahah jessica hjerta svenska språket. eller språk i största allmänhet.
nu ska jag kolla mer på SYTYCD. vill se grey's och gråta lite egentligen, blir lite rädd för mig själv när jag upptäcker faktum att jag kan gråta till praktiskt taget absolut vad som helst och allting i dem tidigare säsongerna av grey's. det är ju mest för att jag blev så insatt och när jag ser gamla avsnitt blir ledsen för hur allt senare kommer bli/inte kommer bli. ja jessica blir alltid onödigt överdrivet indragen i filmer/serier och ja, hon har börjat fatta tycke för att prata i tredje person.

idag har jag ätit mycket socker och inte druckit kaffe (förens efter skolan) vilket ledde till att konstiga personlighets drag hos mig trädde fram med största slagkraft. men det var roligt, och lite extremt, men fortfarande kult. har även lyckats bli galen på två kvinnliga perfektioner nu ikv. se videor nedan. PUSSAR OCH KRAMAR!!!!!!!! ha en undebarig helg! själv har jag skurit mig i fingret och är ÄNDÅ glad. så bra är livet.


om det fortfarande gjordes sådana filmer skulle jag bli lite lycklig. fred astair är för övrigt mycket söt och bra (bäst men vill inte säga det för jag använder ordet så mycket jö /cry) och heter astair i efternamn.


sparkleeeeeee! smile. S

jag blir lite paranoid ibland när jag skrivit i min blogg. jag pratade om det med en vän idag men alltså, när jag skriver så skriver jag som om det vore min skriva-ut-allt-onödigt-och-mindre-onödigt-dagbok. och har på något vänster alltid i huvudet att ingen kommer läsa. men folk läser ju, och trots faktum att jag alltid skriver "hoppas ni mår bra" och dyl som liksom är riktat till eventuell läsare, så tänker jag inte att det faktiskt är någon som läser. förutom frida. som alltid lämnar spår i form av kommentarer (♥)
så att alla fina eventuella läsare, det jag ville komma fram till var, ta inte det jag skriver på för stort allvar. eller gör det, det är ju upp till dig. men. jag gör inte det, jag skriver mest det som blir när fingrarna trycker på tangenterna. och inte med så mycket medveten undertext, alltid, jag ba köööööööörhhhhhh med andra ord. nej men. på riktigt. SÅ! det var allt jag ville få fram här å nu.
puss! och krama varandra lite extra hårt och mycket, man blir glad då!!!


It was my understanding that.. everyone had heard.

lyssnar lite på beatles. blir lite glad i hjärtat. jobbar lite med att ta reda på diverse saker om koreologer. mindre glad i hjärtat. hade inte så mycket mer on my mind, förutom videon under. kaffe gör magen så glad. jag mår bra nu, trots endast fyra timmars sömn (däckade tillslut mot min vilja inatt). förstår inte alls hur min kropp fungerar??!? eh. italienskan gick bra också. mi chiamo jessica, e tu?
älskar för övrigt länkningarna mellan alla språk, i synnerlighet mellan franska, spanska och italienska. tycker också om att jag skriver "för övrigt", cituations tecken och paranteser hela. tiden. niZe. PUSS och hoppas ni mår bra.

varför tyckter jag aldrig att denna video slutar vara rolig? älskar momentet när han tar sig till att brian ska fråga "heard what?". så. bra.

inlägget som kom 80 min sent

hej. jag är på bättre, mindre bittert, humör nu. natten och fin musik och dusch har påverkat mig positivt. vem vet jag kanske blir agressiv när mitt hår är flottigt? tycker inte om det ordet för övrigt, flott?!
funderar starkt på att dygna. det är alltid rätt. nähä! men ja. klockan är redan halv ett. ska upp om sex timmar. och måste plugga innan dess. såatteee e e e E. dock brukar jag alltid somna vid fem och ändå sova lite vilket gör allt i huvet tokigt.
komiskt att jag vet att jag kan underhålla mig själv i sex timmar på natten utan problem. livjet! ska titta på stolthet och fördom kände jag nu. och sörja att mr darcy är fiktionell. sen kanske se the prestige och sörja över christian bale och hugh jackman och michael caine och scarlette johanson OCH DAVID BOWIE för att de är så... jag vill inte säga perfekta men. perfekta i mina ögon.HEJS HÖRS SNART ANTAGLIGEN FÖR nattinlägg fortsätter i oändligheten

Come back. Come back to me.

lalala idag har varit den konstigaste dagen på ett jobbigt sätt men helt oprovocerat. ingenting överdrivet jobbigt har hänt, förutom flygkrashen i ryssland, uppenbarligen. alla fina tankar och kärlek riktad till och med involverade. jättemycket. tycker det är jättejobbigt att skriva om såna stora, hemska händelser så jag ska sluta nu. och försöka att inte känna mig som en idiot som skriver om sitt lilla liv när andra stora saker händer i världen, det är ok att skriva läsarlösa bloggar ändå!!
dagen var konstig och jobbig på riktigt, så där som inte blir neutraliserat av små positiva händelser som det annars blir i Jessicas Värld utan det blir bara konstigt av små positiva händelser. har inte sovit så mycket i veckan heller. hinner inte ikv. men jag har ätit mat och sett på Bones iallafall, så det är ju fint. känns som detta inlägg blev lite jätte bittert? det är la okej ändå. nu ska jag plugga glosor iallafall!arrivederci å sånt! puss

rikoschett

BITTEÄEÄEÄRTHHHH! så som det kan bli ibland. ikl ä&h.
jag vill ha choklad. inte egentligen för jag har ingen aptit längre i livet (hur??? vad är fel när jessica inte har aptit??? på riktigt, finns det någon sjukdom?). men. choklad är alltid gott. i tankarna iallafall. minns inte vad jag skulle skriva längre? ovärd.
jag vill ha världens finaste lägenhet nu. fast. alla lägenheter ser väl ganska världs finast ut från min synvinkel. för övrigt motarbetas bitterheten, som nämndes i början, av Michael Vaine HAHAHA nej Caine ska det ju stå. han är inte alls vain. eller jo i Miss Secret Agent är han lite vain. poängen var iallafall att Michael Caine i Miss Secret Agent är underbar och motarbetar bitteäeäeäeäärhethhhh otroligt bra. otroligt. för han är ju helt underbar!

nu ska jag gå och lägga mig, utan matthew gray gubler. (vintern?) och läsa Lilla stjärna. för jag tror den är bra. pus

And before we knew.. it was too late for making circles and telling lies

So plant the thought and watch it grow.
Wind it up and let it go? Maybe if you slowed down for me.

"I can't wait forever", is all that you said before you stood up. And you won't disappoint me.. but I'm glad that you've come, now if you don't mind; leave. I don't understand, you've already gone, what took you so long?
And the truth has a habit of falling out of your mouth. Well now that it's come, if you don't mind, leave. And please yourself at the same time. Leave. Let go of my hand, you said what you have to now. Leave, leave. Leave.(det luktar blåbär i min säng)
Glen Hansard
Leave Lyrics


Download RingtoneSend “Leave” Ringtone to Your CellDownload Ringtone

I can't wait forever is all that you said
Before you stood up
And you won't disappoint me
I can do that myself
But I'm glad that you've come
Now if you don't mind

Leave, leave,
And free yourself at the same time
Leave, leave,
I don't understand, you've already gone

I hope you feel better
Now that it's out
What took you so long
And the truth has a habit
Of falling outta your mouth
Well now that it's come
If you don't mind

Leave, leave,
And please yourself at the same time
Leave, leave,
Let go of my hand
You said what you have to now
Leave, leave,
Let go of my hand
You said what you came to now
Leave, leave,
Leave, leave,
Let go of my hand
You said what you have to now
Leave, leave...

[Thanks to Tracy Britton, Chris Watkins for corrections]


Download RingtoneSend “Leave” Ringtone to Your CellDownload Ringtone


Back to Once soundtrack lyrics page
Related for Movie:
sheet music Buy Movie Sheet Music
cd Buy Soundtrack CD
dvd Buy Movie DVD
Links:
Broadway Musicals
Guitar Tabs, Popular Lyrics, Country Lyrics
DMCA Policy
att ha intresse och ointresse. är ointresse ett ord? ointressant fråga.

(egentligen var det inte nödvändigtvis en ointressant fråga men jag var ju lite tvungen jö)
vill ni se lite bilder på min skäggbok? mmhm jag tror det.
klicka på dem små bilderna, de är värda det. mycket fina! (nu inklusive skägg)


hade nog inte överdrivet mycket å skriva. ville mest ha med skäggbilderna på skäggboken på min blogg. i höst ska jag åka till london. with or without company. för jag måste dit. snarast möjligt. och bort från lilla västerås som jag älskar så hjärtligt i vanliga fall men är irriterad på just nu. orsaken är inte helt klar. inte helt oklar heller. men det blir fint!!

för övrigt förstår jag mig inte alls på min förkärlek till tyska, tyskar och skägg. varför och varifrån kom detta??? ingen aning. men kärlek är ju alltid bra! fast jag förstår ju kärleken lite, eftersom jag har den, men den är ändå lite otippad sådär. hoppas ni mår bra! PUSZSSSAR (versaler hjärta)

när man blir förundrad över människors omtanke

heeeeeej bloggeeeeeen! igår fyllde jag år. det kan vara den finaste födelsedagen någonsin. jag träffade mina underbara vänner som gjorde det dom är bäst på; vara underbara. jag fick lite söta asbäst presenter.
av mina två buzar melina och loiz fick jag en massa ballonger. de skulle smällas. haha fasan av tanken att smälla ballonger. men jag gjorde det! och ut trillade små godisar och även små lappar med kärleksfulla meddelanden på. hur fina vänner? väldigt fantasifullt hehe.

jag spenderade inte min födelsedag hemma utan hos en viss hanna som hade inflyttningsfest. det tyckte jag var ett fint sätt att spendera sin födelsedag, och lägenheten var typ.. den mysigaste finaste ni kan tänka. väl där fick jag lite fler gratulationer och presenter av söta filurer. viktor kom och gav mig "SKÄGG - en hårresande guide" å sina och adams vägnar. det är då en bok. om skägg. HUR BRA???!?!
sist men inte minst kommer frida min fiskapa med en gigantisk claes ohlsson kasse. där i finns det massa smått och gott och underbart och inte nog med det, presenterna hade rim till.!!!!!!!

"För nästa år du på krogen skall ränna, alla pengar du ej på kläderna bränna.
En ful sak som underlättar för dig i det framtida livet. För vet du vad min sköna?
- att pojkar bjuder är inte alltid givet!"

rim till en liten sparbössa som var en gubbe med skylten "till systemet"

"När du ensam är, fyll något i den här"
rim till en kaffekopp då jag har blivit komplett galen kaffe.

jag vet inte hur de kan finnas i mitt liv eller riktigt vad jag gjort rätt för att förtjäna dem, men jag har nog världens absolut finaste vänner.

RSS 2.0