fin tjej

om man går in på internet för att skicka ett skol-mail till sig själv lite snabbt innan man ska hoppa in i duschen, och sen 45 min senare tänker "nej nu räcker det med fb", kryssar ner allt och är påväg till duschen innan man kommer på att det man egentligen skulle göra var att skicka ett mail, då är något feeeeeeeeeeeeel

svenska<33333333333333333333333tretretretre

jag krigar vidare med dom stora svenska uppgifterna vi fått som ska vara klara imorgon. planerar man sämst i hela universum så får man ta det. så kan det gå. är snart back on track, och då kommer jag bomba med en massa "fina" bilder jag hittade på min gamla data och som är typ 3 år gamla eller äldre. bara så ni är lite förvarnade sådär.
hörs snart, fredag imorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puss
fett fin (ja) men å så gammal bild

sådärja

bloggen har inte updaterats sen mitt glada inlägg om min fina måndag eftersom min data har varit nere med virus. säääääääääämsssssssssst. äckel virus. världens bästa mats har fixat den nu så det är bra. nu ska jag skriva svenska och dö. men haha. jag är så himla trööött. pusshej!

hajpojken

inte bästa dagen, vaknade med äcklig hosta men det gjorde mig faktiskt inte så mycket alls. cyklade mot skolan men utanför pagga (en pizzeria) skulle jag svänga och då kom det en såndär stor maskin, typ sån som ströt ut grus fast den här gjorde väll något annat, och körde in i mig. jag flög åt sidan men cykeln fastnade fram i "tänderna" på maskinen och typ mosades sönder eftersom han inte kunde stanna på en gång. nu har jag hela benet uppskrapat, en cp armbåge och en krossad cykel.
jag har mysigt med "upp" och "hitta nemo" efter det och blivit en lite flicka igen, fast ne inte en liten flicka kanske. men dom är fina, upp har jag inte sett men den var typ världens sötaste. så nu vet ni det, hoppas ni mår bättre än jag gör just nu. puss

strö lite socker på mig som bara du kan

åh tagga till en ny skolvecka, börjar måndagen med konditionsidrott ute klockan åtta på morgonen<3333333333 och sen ska ett stort svenska arbete vara inne på fredag, som jag inte har börjat med<3333333333 i'm lovin' it!
nej men jag ska inte vara glädjespridare, jag ska gå å duscha och sen lägga mig å kolla på scrubs/how i met your mother. fint avslut på en fin helgen iaf. pusspåer

är faktiskt lite tvungen å visa hur långt mitt hår en gång varit. do you see?!?! nu har jag ett dilemma om att spara ut eller klippa av ännu mer än sist.... we får see

vi trotsade vädret!!


muffinsen, säg att dom är fina!!!


mallzi blev glad...............eller?


kortet+present+muffin

fin helg♥

ja vi skulle som sagt gå på bio i fredags, wall street som hade premiär! jag va fett taggad och där satt vi inne i biosalongen när reklamen plötsligt stannade. efter en stund kom en kvinna in och sa "vi är medvetna om problemet men vi fixar det och det är snart klart". 45 min senare; "tyvärr gick det inte att ordna, så ni får gå ut och kan få tillbaka pengarna där uppe". sämst. men men, vi promenerade hem och pratade om blabla och bla.

igår gick jag upp så tidigt som nio. herremin då. skulle fira min halvfaster som fyller 40 år så min kusin från småland var här också, det va mys.
var tvungen att åka hem tidigt för å fixa muffinsen jag bakade på fredagen, dom skulle nämligen tas med på min&malzins picknick, tänkte gratta henne lite (i en massa förskott) med muffins, saft å några små presenter. dom blev fett(fett!) bra, ingen trodde jag bakat dom själv hehe. vi satte oss på en filt med nyckelpigor i stadsparken och fikade och pratade, det va fint!!!!
hon fick biobiljetter i present bl.a., dom användes direkt till min stora glädje och vi gick och såg i rymden finns inga känslor som jag tyckte var fett (fett!!!) awesome. alltså ja, jag tyckte om den, den va fin! lite speciell sådär, men fin. dessutom var killens bror skitsnygg, dreggla.

det var det jag ville skriva just nu. puss. puss, pusss♥

muffins

nu sitter jag hemma igen efter en fika med vännen min och en taco middag. snart ska jag till stan igen för vi bestämde oss för å gå på bio (bio+jessica=o-v-a-n-l-i-g-t. fast ne) ikv. men innan det måste jag baka muffins!!!!!!!!!!!!!!!!!
och ja, jag trodde jag skulle dö idag, innan jag skulle åka blev min mage psyco och det kändes som den typ attackerade mig. visste inte vad jag skulle göra åt den så jag åkte till stan iaf och kände mig lite som en zoombie pga magen. det gick över efter några timmar haha. nej nu ska jag baka. pussheeeeeej

this is me, this is you

for when i hear your love songs
your bittersweet old ones
i keep thinking if he would just come with me
i would be as soft a s summer breeze
let your troubles go and rest with me
and i will mend the pieces that are left for me to find
here in these arms of mine


bilden har inget med.. nåt speciellt å göra haha, inget med texten å göra men jag tycker om deeen. jag blir glad. sen hur jag ser ut på den (eh ja) bryr jag mig inte så mycket om, jag tycker om den iaf. pusshej

det är dags nu

jag är förvirrad. är ganska oftad förvirrad nu för tiden? men ändå inte. makes sense? jag är förvirrad över småsaker, men inte över mig själv. makes more sense? allting flyer bara på och händer, så ibl måste man försöka stanna upp för att ta in allt man gör och uppleva det, ist för att bara göra det.
har hänt en massa, men inget som jag orkar skriva här. studiedag idag förresten!! det är underbart. igår var det inspark, men ja, det blev lite fail men ändå ganska trevligt mesta delen av tiden. jag har haft tränigsvärk som har varit efterbliven (förlåt.) i flera dagar nu, den i benen är borta men jag har så himla ont i armvecket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. kan man ha träningsvärk i armvecket? helt sjukt vad ont det gör.
är så inte-okej-shopping-sugen så den nya gallerian känns som en bra sak men dom har ju nyss öppnat så då kommer alla som har shoppat nu gå runt med typ exakt samma kläder. just saying..
idag ska jag baka muffins och träffa en fin vän senare, ha en bra fredag. PUSSSSSSSSSS

så kan det va

idag har varit en utmattande dag, men på ett bra sätt, som alla dagar då. undrar när jag kommer komma in i "rytmen" med allt? vet inte, men jag överlever, sova får man göra när man dör! jag är så himlahimla tacksam att vi inte har fått något att jobba hemma från skolan. det gör faktiskt stor skillnad! har märkt att jag bombar bloggen med bilder& videosar, men vaddå, jag gillar ju sånt. det är kul! det säger mer än text för det mesta (tycker jag).
imorn ska jag gymma med vilmis, det ska bli trevligt för henne har jag inte träffat på dagar å år känns det som.. överderv väll liite då. dessutom sitter det aldrig fel å gymma, skulle vara fint om jag kom tillbaka till som jag var för ca 1 år sen, 1,5? då menar jag konditionen mest, men gärna resten också. gärna.
det är också kul att min mama har blivit typ kändis med sin översocialhet+global då alla frågar mig om det är min mamma som jobbar där och hon hela tiden frågar "känner du den och den och den? ja jag också, dom brukar fika på global" haha! nej nu ska jag duscha sen sova. soooooooovaaaaaaaaaa<3<3<3<3
puss!

hahahah åh videon (och ett litet citat)

en annan sak jag läste om sd (dom är tydligen emot samkönade äktenskap);
Sjukliga beteenden som skulle få vilken normalt funtad människa som helst att känna avsky och få kväljningar är idag helt normala beteenden, enligt massmedierna och våra politiker” säger SDs Björn Söder om homosexualitet.

tänkte bara skriva det. och visa videon på när lars ohly inte vill sminka sig med jimmie åkesson vilket jag tyckte var lite kul. bradär lars

glatt inlägg

herregud jag kan inte med ord beskriva min huvudvärk just nu. vad hände? hur gick det till? vet inte, men jag vet att jag inte vågar röra mig igen förens typ.. aldrig. huvudvärk förstör allt. ååååååååååh.

orkar inte med politiken, valet i år har ju gått åt jag vet inte vad, suger. känner mig så maktlös. sd kom in i riksdagen. vilka är svenska folket? nåt måste ju var fel med tanke på att sd fick 5,8%. fattar ingenting, och ingen av dom som röstade "sverigedemokraterna" heller tydligen. jag har inte hört någon som kommit med ett rimligt argument för sd, okej ni tycker att vi måste sänka invandringen, men alla andra punkter dom står för då? nej jag orkar verkligen inte. jag blir rädd, och jag skäms för det som hänt.

nu låter jag jätte bitter men jag är bara arg, man får vara det, det är okej. dagen har varit jätte fin egentligen och jag har köpt en ny rosa skjorta på vila som är världens sötaste. dessutom var jag shopping-assistent åt linnsis som fick med sig en massa fint (stolt vän som fick henne å shoppa). dansat har jag också. love.

nu ska jag duscha sen svimma i min säng, huvudet gör ont bara av å vrida det en centimeter. sovmorgon imorn, tacktacktack!!!!!! puss på er.

en massa blandade bilder, mest gamla, för jag fick lust och för att jag inte orkar tänka på valet förens det är klart


a nice dress.


an awesome pic.


a birthday.


an undescribable trip.


a lovely hannis.


a spontaneous "bath".


a night long ago.


a beautiful artwork.


a group of great people.


a nice evening (varför gurkan i ansiktet?).


a flower-theif...........


a cosy weekend.


a walk with the dog.


a good looking match.


a good mansi. "way to glow"

orkar. inte. med. denna. man.



åh vad jag måste se filmen, om inte annat bara för att han är med.

val idag, ganska läskigt tycker jag. kommer sverige rösta rätt? jag har ingen aning

god morgon, god förmiddag? igår blev en riktigt bra kväll,kulturnatt! jag hade ganska höga förväntningar på allt först för det var min första gång på kulturnatten (åhå) men sen blev allt stressigt och jag gav upp på att det skulle bli en samanhängande kväll på nåt sätt, det blev toppen dock och jag är glad att jag sprang runt som en virrig kycklig på stan mellan allt jag ville se trots att ingen ville springa med mig hahah!
det är fint när det är så många nya intryck och händelser och fina människor på kort tid så man blir alldeles förvirrad och underbart utmattad samtidigt som men är helt full av överskottsenergi
, tycker jag. sen ärde lite sjukt hur bra alla västeråsband jag hörde igår är. hallååååå hur kan dom? så himla bra.
nu har jag glömt allt jag tänkte skriva men igår var en underbar kväll iaf! veckan kommer bli bra(brabra) och i helgen blire förhoppningsvis sthlm, whoopwhoop!! å juste, inspark på torsdag, det blir nog bra det med! måndag=dans=äntligen och tisdag=manuset=ä n t l i g e n. PUSS


tjockizzzz

and it hurts with every heartbeat

maybe we could make it all right, we could make it better sometime. maybe we could make it happen, baby. we could keep trying but things will never change.. so I don't look back. still I'm dying with every step I take, but I don't look back.
just a little, little bit better. good enough to waste some time. tell me would it make you happy, baby? we could keep trying but things will never change.. so I don't look back. still I'm dying with every step I take, but I don't look back.

l, p, f

har brunchat men gbl nu, fast vi brunchade inte så mycket som satt å drack kaffe haha. jag blev sen så han orkade inte vänta med frukost/lunch maten. nu sitter jag hemma igen iaf, fick med mig en lång gose-kjol från HM, lovely. sitter å mumsar på lite godis från igår eftersom jag inte orkar fixa mat (fett hälsosam!!) å taggar till ikv. för övrigt hittade ett par skor i min mothers garderob härom dagen som jag tyckte om himlans mycket. hörs senare, pussss


fast vi hade inte nassim al fakir



hahahahha jag dog lite. åh kommer ihåg när jag aldrig missade bolibompa, planerade typ allt runt det, bolibompa på ettan klockan sex. orka att det inte ens går på ettan längre??

god natt

orka vara vaken nu när jag ska upp tidigt imorn. duktig tjej. huvudvärk. gonatt

kloka ord.........

förresten träffade två av mina vänner martin stenmarck, andreas johnson å måns möller idag på stan. bara sådär. varför träffar jag aldrig nån känd?:( haha, poängen var iaf; sen när blev martin stenmarck så jävla snygg?
jag säger ju det, killarna blir snyggare när dom blir lite äldre. sådeså


ja, massa

idag har varit en fin dag, jag är lycklig. no more to that, jag är bara det, och det är fint.
jag har väll förvirrande tankar, bekymmer, jobbiga frågor. precis som alla andra. men jag är lycklig ändå, jag känner lite såhär; varför inte? "i figure life's a gift and i don't intend on waisting it", eller jag kanske inte direkt som jack (såg titanic på planet hem så är lite back in love med den filmen haha) men ni förståååår.
imorn ärde kulturnatten, kommer bli skit kul!! fast allt det bästa händer typ samtidigt, men äsch det löser sig. ska umgås med mina knäppisar och springa runt mellan spelningarna så gott det går! ska träffa en fin vän på förmiddagen också, har inte träffat honom på hela sommaren så det ska bli kul det meeed.

och juste, igår hade vi skolval, idag stog "resultaten" uppsatta lite överallt i skolan. älskar å diskutera politik fastän jag inte är så otroligt insatt, mer insatt än för en månad sen iaf. "politik" låter så tråkigt i allas öron, men varför, det är politikerna vi väljer som bestämmer hur vi har det här, så vi får väll välja rätt personer till det jobbet tycker jag. jag har så många tankar om det här valet, över vilka som kommer vinna. över sverigedemokraterna som håller på å ta sig in i riksdagen. det är, enligt mig, rent ut sagt pinsamt att dom får så pass många röster som dom får. är folk verkligen så främlighetsfientliga och trångsynta att dom väljer att lägga sin enda röst på sverigedemokraterna? verkligen?

ja nu blev det här inte ett kort inlägg som jag tänkt, men så kan det gå. ha det bra, puss.

blissfully painful and insanity

when my patience's wearing thin
when i'm ready to give in
will you pick me up again?
when you see me drift astray
outta touch and outta place
will you tell me to my face?
then i guess you can hang with me

alltsååååååååå. robyn.

äntligen kollade jag på klippet med robyn som sjunger "be mine" på nobel-freds-pris grejen när mazarinen skickade det. jag dog. hallå, hur kan kvinnan va så bra? tänker inte ens skriva om det mycket för jag kan inte skriva hur bra jag tycker hon är.
och i mitten/slutet av klippet, när hon pratar lite innan sången börjar igen, blev jag helt. nej. alltså. allting. inlevelsen, blicken, minspelet, orden, sången, allt. ni lär ju faktiskt se. och hennes texter är så, alltså exakt beskrivande av hur det är, och jag har underskattat henne totalt insåg jag. ah det var allt.
jag är dödstrött och vet knappt vad jag skriver, så nu ska jag duscha sen sova. pusss!


i saw you at the station, you had your arm around, whats her name?
she had on that scarf i gave you and.. you got down to tie her laces
you looked happy and that's great

i just miss you, that's all

min säng är bäst<3

hur ärde? det är bra med mig, hemma igen. klarade mig hela vägen hel. det är ju bra. igår åkte jag till flygplatsen för tidigt på morgonen. med endast en del koffein och socker (frappe, so good) i kroppen satt jag där på bussen påväg till flyglatsen. vet inte om det var den fantastiska kombinationen av socker och koffein på tom mage eller hela rese-grejen med bästa lasse i hörlurarna men jag växlade mellan hyper (+ lyckokänslor) och jätte känslosam (+lyckokänslor) ganska mycket där på bussen. haha. det var fint ändå.
det krashade ganska hårt i slutet av bussresan när energikicken lagt sig eftersom, igen, det var det enda jag ätit sen jag gick upp. jag är inte en bara-kaffe-till-frukost-människa, jag är ju en frukost-är-dagens-viktigaste-mål-människa. att jag sen skulle vänta till boardingen i typ 3 timmar gjorde inte allt bättre, men jag ska inte klaga, det gick ju bra ändå!!
hade då typ film maraton på planet haha, men vad ska man göra i 11 timmar då?! och när det finns en massa bra filmer ett knapptryck bort, why not. resan var ganska smidig annars, skönt å komma hem.
idag var jag på soppteater, den va fett bra kan jag tala om. fett-bra. fett är ett himla fult ord haha. sen sjöng jag lite på växhuset.
nog köttat för ett inlägg, varför så himla mycket text jämnt? äsch. puss!

411 yen

idag har varit en ganska seg dag ändå. vandra runt lite på stan och köpte gose-grejer. haha jag och mitt "gosigt", men gosigt är bäst så det blir lätt så. sen åt jag på subway som jag inte upptäckt här tidigare och gud vad jag saknat subway. såååå goooooott :(
när jag betalat insåg jag att jag bara hade ca 411 yen (typ 40 kr) kvar, och två mynt som det inte stod hur mycket dom var värda på. way to go med tanke på att jag ska köpa middag för dom pengarna också. och nu är jag dö-hungrig, men har knappt råd med mat. mats är och jobbar fortfarande så han kan inte finansiera det heller. men men får göra det bästa av situationen.. är burger king eller mcdonalds billigast?! haha sämst. sen har jag typ 500 kronor i euro men det räcker ju inte långt här.
imorn åker jag härifrån 7 och kommer inte vara hemma förens ca 24 timmar senare, men det ska nog gå bra om jag lyckas sova nåt på planet. haha orkar inte att jag sitter å köttar cats musiken nu efter att vi var å såg den, men den är ju braaa. nu ska jag ut på jakt efter mat då, wish me luck. pusss


gose-tröjan jag köpte idag. prickig är den också!

moshimoshi

idag har jag flängt runt precis som dom andra dagarna, känns som allt bara händer här fast jag knappt hänger med vad som händer/när/vilken dag det är. haha fint. men det är kul, mycket å ta in.. kanske därför det känns som allt bara händer också.
imorn är min sista dag här, och då ska jag shoppa upp dom sista pengarna, som egentligen inte är så många ändå. på tisdag åker jag hem igen, själv! mats ska stanna å jobba nån dag till så det blev att jag åker hem själv, jag är lite rädd men det ska nog gå bra. bara jag hittar till rätt plan.
jag riktigt känner hur verkligheten hemma glider ifrån mig mer å mer, sakta men säkert, av att vara här medan det enda umgänget är mats& mig själv. så det ska bli skönt å komma hem också - reality check. ta tag i allt igen och fortsätta med livet. ja undefär så. nu har jag sett och upplevt, lärt mig en massa nytt och har börjat få lite hemlängtan, faktiskt!
vågar jag tro att jag åldrats lite under den här veckan? får se när jag kommer hem och har något å jämföra med. under polen-resan åldrades jag enormt (tror jag tycker jag). jag vet att det låter lite små skumt när jag skriver "åldras" men kan inte beskriva det på annat sätt?! så "åldras" it is. och det på ett underbart sätt

NOG MED TEXT OCH BLABLABLA NU KOMMER BILDER, lite huller om buller! PUSS
(tilläggas bör att alla turist bilder med mig awkward ståendes i mitten tvingades fram av mats för "du måste ju visa att du varit här")


från hotellet, ser ni fotbollsplanen mitt där uppe?


påväg till cats



sushi mannen ville va med på bild!


på ginza idag. det är gågatan där alla "fina" affärer ligger kan man väll säga. kände mig riktigt classy när jag gick in i köpcentrumet med dior, chanel, bvlgari, louis vuitton och ja.. allt ni kan tänka er egentligen, i dom här kläderna.


idag!


starbucks, så. himla. gott.


övergångsställe utanför hotellet. och det tog jag när det var lite
(betoning på lite) folk.

det var några bilder då. nu ska jag ta och sova.. puss

!

what? vänta, va? förstår inte att det inte gick in förens nu, att det inte slog mig (så hårt som det gjorde) förens nu. dum tjej. men det är okej, inget att älta i. blev lite så ganska besviken bara. så kan det va.

jag kunde inte sova inatt, vet inte alls varför men det bara gick inte. då tänkte jag ju en massa, onödigt som nödvändigt. kom fram till att det räcker nu, att det får gå som det går men jag orkar inte lägga ner mer extra-energi. först var det nästan en sån där "du gör inte nåt sånt, så då tänker inte jag heller göra en massa"-tanke men inte längre. det är bara dumt att lägga ner energi, så därför. får se hur allt påverkas av detta nya tankesätt haha. men dags å dra ner lite på naiviteten kanske.
just a reminder till mig själv

Mr Mistoffelees

vi var och såg cats idag, på japanska haha. det var speciellt, men jag tycker den är jättebra så det gjorde inte så mycket att den var på japanska faktiskt. en av dom som var med hade ett dans-solo och han var så himla galet duktig att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. helt sjukt, jag blev lite kär.
idag var jag tillbaka på zara (har varit på tre olika zara under min tid här. men vaddå, japan och jag har inte samma klädsmak:( ) för å köpa gosejackan, den såg dock jättekonstig ut i ryggen när jag provade den så den fick inte följa med mig. buhu. den var så fin ju. en tröja fick följa med ist, zaras flitigaste kund vid namn jessica estigarribia. om det är positivt eller negativt vet jag inte.
nu ska jag hoppa in i duschen och sen sovaaaaaaaa för imorn ska jag tvingas upp tidigt. eller ja, "tidigt" då. massa pussar/j

p.s. dom små glädjeämnena!! d.s.

riktigt mörka bilder men det verkar ha blivit lite av en vana. precis som webcam bilder då.



bild ett, jag+kjolen som (som sagt) är det skönaste plagget på jorden, om du uppskattar sköna kläder köp en sån.. på en gång!!
bild två, jag+plånboken jag köpte idag. stor så alla mina grejer får plats (vet inte riktigt vad det är jag har i plånboken förutom pengar men den är full iaf så.. hah.) och blommig, lovely. har dessutom haft min andra plånbok sen typ sexan så det var väll dags.

gonatt, pusspusspuss

örhänget som inte ville synas igår


lucy in the sky with diamonds

morgonen var inte den bästa men det gjorde inte så mycket eftersom jag gick å la mig igen efter frukosten (haha).
var på zara och skulle lämna tillbaka en tröja idag men det fick jag inte så det slutade med att jag köpte en plånbok och spanade in en gosejacka som jag måstemåstemåste ha till vintern. det är inte alla som kan gå in på en affär för att lämna tillbaka en sak och gå ut 300 kronor fattigare.. efter några timmar drog jag mig tillbaka till hotellrummet pga skavsår, blöhäh. vandrar fortfarande runt i den underbara kjolen jag köpte för nån dag sen ganska mycket, skönaste plagget jag äger just nu trorja nästan.
och idag kom det en jätte läskig gubbe och började gå efter mig och prata med mig. men när jag sa att jag var 15 (enda gången det är bra å vara liten) sa han att han inte borde följa efter mig isf, men om vi ändå kunde vara vännder. ischlopischlo haha.
nu ska vi iaf gå ut å äta sushi, har aldrig ätit det så det ska väll bli intressant. pusssss

örhängeee

och ja, när vi satt på hard rock kom det några och satte sig vid bordet brevid. en av kvinnorna såg ut som en blandning av alessandria ambrosio och adriana lima, fast kortare. alltså är det ens okej? :( tänkte att ni ville veta.
webcam bild på ett av örhängena...tänkte jag lägga upp men internet är inte på min sida idag. tomorrow mabye. puss!

hard rock cafe... och en massa timmars sömn

har äntligen varit på ett hard rock cafe för första gången, det va ganska häftigt ändå. hittade ett halsband och ett par örgängen i "shopen" så det blev ju bara bättre och bättre. idag misslyckades jag ganska stort också, jag skäms lite.
på dagarna här går jag upp typ halv nio, äter frukost med mats. sen åker han till jobbet och jag går och sover en stund till (jaja, så lat är jag. sova är sköööönt.). ställer ett alarm så att jag ska vakna nån gång också. idag blev det så att jag gick och la mig igen, ställde alarmet på 11.00 och somnade om. plötsligt vaknar jag och har ingen aning om vad klockan är så jag tar upp mobilen och tittar, "alarm avstängt" står det då. okej så jag kanske försov mig lite, no big deal, vad är klockan? jag klickar bort texten och ser vad klockan är. 15.38. SÅ JÄVLA MISSLYCKAD. hur fan kan man vakna klockan 15.38 när man somnade strax efter tolv på natten?! så jag fick panik först men gav sen upp och läste lite historia som jag missar nu när jag är borta i väntat på att mats skulle komma hem från jobbet. haha orkar inte, helt seriöst, tjugo i fyra? tjugo i fyra? ja inatt har jag iaf sovit 14 och en halv timme så det är väll hälsosamt.. kanske? hope so.
imorn ska jag inte göra om detta fina misstag utan mats ska ringa mig från jobbet och väcka mig, ifall att haha. sen ska jag ut och leta skor, det blir nog bra. PUSS

hahahahah. ta vara på dom små glädjeämnena!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH DET ÄR DESPERATE HOUSEWIVES PÅ TV!!!!!!!!!! förstår ni min lycka?!?
jag har inte hört/sett annat än japanska och japanska tecken medans jag sörjer att jag inte får se himym, vänner, scurbs å alla serier där hemma och nu bah POFF: desperate housewives. HUR BRA?!?!?! glad jessica. pusspuss

en massa om idag

idag har jag vandrat runt och shoppat (själv, duktig tjej! självständig tjej haha) hela dagen. eller inte hela eftersom jag hade stora svårigheter med att ta mig upp ur sängen imorse men ja, ni förstår.
haha, jag har upptäckt en massa med expediterna här som tex att alla tjejer på zara har likadana kläder, att om man går i en galleria med en massa små affärer så ropar alla expediter på japanska till dig, att om du kollar på ett plagg mer än 5 sek kommer det fram någon och frågar på japanska om du vill prova, och gör fina handrörelser som betyder "prova", att i vissa affärer pratar expetiderna med helt galna, nassala, väldigt speciella röster. jag älskar tokyo, har ju inte varit här så länge än men allt är så annorlunda och speciellt. och alla är så himla gulliga, alltså jätte trevliga och hjälpsamma fast man knappt förstår varann! jätte söta.
idag tappade jag nästan bort mig i jakt på den enorma HM som jag såg från vårt hotellfönster, till sist kom jag fram men hade ingen aning om hur jag tagit mig dit. hittade tillbaka till hotellet ganska snabbt dock, blev så stolt haha.

jag hittade en massa fint på zara som fick följa med, bla världens skönaste kjol som jag antagligen kommer missbruka. på hm hittade jag bara ett linne vilket var tråkigt med tanke på att det var 4 våningar högt och så köpte jag en jätte söt mugg på nån affär annan hehe. nu ska vi ut å äta, pusssssssssssssssssssssssssssssss

3 par med strumpor



ibland får man faktiskt, dom var cp mysiga och billiga så jag kunde inte stå emot. på första bilden sticker mitt hår fram när jag försökte se vart jag tog kort med min lilla webb kamera haha. ja.

idag tänkte jag en massa saker, eller under hela resan hit egentligen, men just nu kommer jag inte på nån av mina tankar som jag ville skriva ner. way to go. annars såg jag en liten inspelar grej i en affär idag också, en såndär jätteliten som dom ibl har i fickan på filmer, tar upp den då och då och säger "note no self, blablablabla".
vet ni eller var det där för geekigt? iaf, det skulle ju vara fett smidigt å ha. och spela in om man har några tankar under dagen som man inte vill glömma, saker man måste komma ihåg å göra osv, eller? jodå lite kul tycker jag faktiskt. gonatt!

trött tjej

moshi moshi!!!!!! jag är i japan nu. äntligen efter hundra timmars flygresa (okej, men 11 timmar från köpenhamn hit så det va nära iaf).
vi kom fram imorse runt klockan 03.00 svensk tid och 10.00 japansk tid, jag sov inte under hela flygresan så jag var hyffsat trött när vi kom fram. klockan 13.00 (japansk tid) var vi framme vid hotellet och jag gick och la mig. haha sov till klockan sju på kvällen (fortfarande japansk tid) men när mats kom hem efter att varit å jobbat lite och tvingade upp mig för att gå ut och äta. nu sitter jag här å håller på å somna igen, det är sju timmars tidsskillnad vilket är väldigt väldigt förvirrande :(
jag köpte förresten världens sötaste små strumpor när vi var påväg hem efter att ha ätit.. hörs imorn antagligen, kanske. PUSSSS

ovärt, men så kan det va!!

packat lite, trött tjej men väldigt taggad för imorn åker jaaaaaaag. ska bli underbart!! jag har höga förväntningar på shoppingen hehe så håller tummarna för å inte bli besviken.. datan ska iaf med så jag updaterar väll lite därifrån.. mats ska ju dit å jobba så jag kommer vara helt själv hela dagarna tills han slutar, det låter lite tråkigt men jag tycker det ska bli skönt. faktiskt!
nä jag är inte så skriv sugen nu, känner mig lite småstressad eftersom typ inget av det jag tänkte göra idag är gjort. men det löser siiiiiiiiig. pusssssss

inte ok. inte ok. inte ok!!!!

(fast inte bittert, utan med ett leende hihi.. inte ok!)
(alla (nästan!!) vettiga, ärliga konversationer sker runt tolv på natten)

detta är vad kategorin "blablabla a a . (och sånt.)" är till för

jag sitter å läser lite gamla inlägg, det är fan intressant (för mig alltså, menar inte att min blogg är värsta spännande..). det blev ingen promenad haha, väljer å kurera mig hemma!!
men iaf, jag satt å läste ett äldre inlägg jag skrev om att jag måste se framåt och vara glad för jag har anledning att vara glad osvosv. men det är så skönt, för när jag läser det nu, känner jag absolut ingenting. ingenting negativt, alltså. jag är bara så glad att jag inte behöver tänka så, för det bara är. jag bryr mig inte om det förflutna i meningen att jag önskar att det fortfarande var så. inte ens lite. jag är glad för hur det är nu, otroligt tacksam, hur bitarna fallit på plats alldeles jätte bra, nu.
läste lite inlägg från min gamla blogg också, typ ett år gamla inlägg(!!). och då blir jag också lite glad innanför revbenen. när jag ser hur jag förändrats, ser vad som inte förändrats så mycket. det är fint å se att man inte står på samma plats, man står inte still utan man lär sig för varje sak som händer.
en stor sak som hände är polen resan. jag blir väldigt glad, tacksam och ödmjuk när jag tänker på den resan. jag lärde mig så mycket då, om mig själv och ja.. bara allmänt. jag förstår ju uppenbarligen att jag inte alls vet nånstans i närheten, eller förstår, allt (haha. jag kände mig tvungen å skriva det!!). men jag tror inte det är meningen heller. fast jag förstår saker och ser saker på ett annat sätt en förut. å jag är så nyfiken, på ett helt nytt sätt, och på allt. men nyfiken är inget dåligt tycker jag, det är bara en synonym för intresserad som inte känns lika formell.

something's gotta give

du får mig alltid att börja tänka så mycket, och jag vet inte.. jag gillar det inte så mycket för jag känner mig så dum eftersom anledningen till allt jag tänker är du. och det är inte helt okej om inte jag får dig å tänka lika mycket liksom, för igen, då blir ju jag bara dum. så kan det va!! inte hela världen tycker jag men ibl vill man ändå få skriva.

jag är död, har som sagt inte sovit och min förkylning som smygt sig på blir bara värre å värre. men jag är lika glad ändå!! längtar sönder till japan, det kliar i mina fingrar efter att få shoppa hehe. jag är jätte sugen på å gå ut på promenad nu, hmhmhm, får se.
ha en fin kväll, jag ska försöka kurera mig jag. PUSS

detta gosiga hade jag på mig idag. stickat rocks.


step brothers

HAHAHHAHA jag dör, det är step brothers på tv, och ja. den är så jävla sjuk. hahah jag skojar inte, den är helt störd men jag skrattar så himla mycket varje gång jag ser den.
idag hade vi team-building med alla musikal-grupperna hela dagen haha, det var en kul lite konstig dag. men nej det va jätte roligt faktiskt!! fast nu är jag trööött, jag sov ca 4 timmar inatt eftersom vi var hos madde igår och team-buildingen började 10 imorse. jaja det har varit en bra dag iaf, och cp kul kväll,natt igår! nu ska jag ut med paji och sen ska vi grilla. mumsmums. puuuss



klippen som är typ i mitten är bäst, hehe.

för det känns skönt å skriva av sig!:)

jag tänkte säga något till dig när jag var påväg därifrån, men jag orkade inte lägga energi på det när det inte ens känns som du registrerar det någonstans. tänkte att du antaglien inte hade sagt nåt heller, om det var du som gick. men sen kom jag på mig själv och insåg att jag inte behöver göra precis som du, du vet inte alltid bäst och gör allt rätt, trots vad alla verkar tro. du har väll brister precis som alla, men det är få som vågar se dom hos dig. varför det är så vet jag inte, tror det är för att du är så svår att komma nära. du är så svår å tyda ibland, typ alltid. precis när jag tror att jag vet hur du fungerar visar du att jag inte har en aning. du är en intressant och helt underbar person, men det räcker nu känner jag. så, enough

jaaaaaaaaa

har blivit firad lite av målargatan-familjen. trevligt trevligt. men nu är det dags å åka till madde!! FYI liksom. puss

You make my dreams

idag fick jag ett infall att jag ville ta kort på mina favoritskor eftersom jag blivit smått beroende av killklack på sistonde. och av skor över huvud taget, vet ej vad som hänt? jaja skor är underbara så (hehe). tänkte iaf lägga upp nåra bilder nudå, dom blev lite mörka och blablabla men så kan det ju också bli! försöker inte vara någon wannabe modeblogg därav krävs inte bra kvalitet på bilderna tycker jag!!

dessutom undrar jag varför färgen lila inte syns på bild?!? alltid, alltid, när nåt lila fastnar på bild; skor, nagellack, vadsomhelst, ser det blått ut. eller ja. aldrig lila iaf. why? skummt ju.
men jaja okej, här är några av mina favoritisar!
:)



upside down, inside out, and round and round

Sånt som gör en negativ ska man göra sig av med! ENEERGI NU ALLIHOPA!
ja, jag kunde inte sagt det smidigare/bättre själv. energiiiiiiiiiiii nuuuuuuuu

och ja. ibland händer saker, eller man kommer ihåg saker, som gör en ledsen, arg, besviken, trött osvosvosv men man måste se framåt. vara med folk som får en att må bra, må bra alltid och inte "ibland, för det mesta..typ". göra saker som får en att känna sig bra, för det är inte värt nånstans att göra saker som får en att känna sig sämre än vad man är. vilken ursäkt man än hittar på för sig själv. man är värd att må bra, tycker jag faktiskt. PUSS

inte 100 på vad jag gör på bilden. men den är ju upp o ner, försöker change it up a bit??

2 september

idag har varit en fin födelsedag, inte så födelsedag-aktig, men ändå lite! den va fin iaf. blev helt glad efter skolan när jag å annapannabannana cykla till stan och det kändes alldeles höstigt och så. jag gillar hösten! den är så mysig. skolan va också helt okej, vi har fortfarande inte fått nåt å ta hem som alla andra verkar (hehe) eller så så jag är tacksam för det..
träffade min älskade vän som var brun och så (orättvist) och det va underbart för jag har inte träffat henne på för länge. ikv har jag ätit middag med vår lilla familj och morbror kom hit också med karro och deras bebis som är så söt att jag bokstavligen talat inte vet vad jag ska ta mig till.
det har iaf varit kul och jag fortsätter vara glad, för allt, för inget, för nåt, ja så ärde ungefär. helgen kommer bli underbarig och på måndag åker jag till japan! JADÅ.
puss!!!!!

(och ja, imorn fyller jag år).

då blir jag först såhär innan jag kommit på vilken dag det är....


och när jag kommer på...... SÅHÄR


jag vet, rolig tjej, hehe, pusshej.

!

haha jag vet inte om min blogg har verkat sur på sistonde när jag tjatar om att jag är trött jämnt osv men alltså. jag är inte sur. jag är så jävla glad, 90% of the time nu för tiden. så ska man inte säga egentligen för då kanske det vänder (?) "peppar peppar ta i trä". och jag vet inte om folk som jag träffar märker det alltid (eftersom jag ibland är för trött för å visa det, haha.) men man borde ju, egentligen, se att den där personen jessica är glad innerst inne. fast ändå inte så långt in utan precis under tröttheten. (jag bara fortsätter å tjata om tröttheten jag).
och fast tiden knappt räcker, så jo det går bra nu. "peppar peppar ta i trä"
puss!

RSS 2.0