lys så länge som du kan

kan inte släppa filmen. så nu ska jag berätta lite trött om den faktiskt. den heter candy och handlar om ett par. och dom älskar varandra väldigt passionerat. men på ett giftigt sätt, och dom är ganska beroende av varandra, men båda lika beroende (i början iaf) så det är ändå någon slags balans mellan dom. någonstans. jag tror inte någon av dom har större makt över den andre på något sätt, det är nog drogerna som har makt över dom båda två.

nu höll jag på att skriva hela handlingen men det är en bra film som ni borde se så därför gör jag inte det. den handlar i alla fall om kärlek. om beroende, för både varandra och drogerna. både och ger kickar, antar jag. men den var väldigt bra den filmen. och ja, jag vet inte, alla har så olika åsikter om missbrukare.
att missbruka någonting överhuvud taget är ju inte bra, "när du kan sluta vill du inte. och när du vill så kan du inte", men.. jag förstår mig inte riktigt på folk som alltid ser ner på andra som mår dåligt bara för att dom 'försatt sig i situationen själva', man kan inte hjälpa alla men man borde inte heller klandra alla. det var en väldigt bra film. se den tycker jag!
dessutom är heath ledger lika fantastisk som alltid. mitt hjärta brister lite när jag tänker på honom. 28 år gammal blev han

mondo bongo

egentligen hade jag stängt av datorn. men sen satte jag på den igen vilket kanske inte var det bästa med tanke på tiden men jag ville ändå. skriva lite i min blogg. ett sånt dära nattinlägg som jag inte skrivit på länge. funderar på vilket spotify lista jag ska lyssna på? vill lyssna på lasse eftersom min kärlek blossade upp som tunnan i mr & mrs smith när hon kastar sin drink i elden, men han är inte tillräckligt lättsmält för mitt halv-fem-på-morgonen-huvud. upptäckte en låt jag tycker om idag. när mr & mrs smith gick på ettan, den som spelas i början när dom är i, vad bolivia (?) och träffas för första gången, ja nivet, den.
jag skulle inte skriva om musiken eller om mr& mrs smith egentligen. inte om candy heller trots att jag fick lust till det nu. jag skulle skriva om pojken med dom fina smilgroparna. det var länge sen jag skrev om honom.. det var länge sen jag tänkte på honom, eller nej det var det inte alls. det är dåligt men så kan det vara. han får gå och vara fin med sina smilgropar, jag kan inte göra så mycket för eller åt det känner jag. han är väll ingen pojke kanske, fast jag tror han är det egentligen. jag vet inte så noga för han är vill inte så gärna visa, men man ser ändå, om man tittar utan att förblindas. man ser mycket. jag tycker inte om folk som ser allt så tydligt, eller jo det är klart att jag tycker om dom, men dom är läskiga. tänk så ser dom mig tydligt? vad ser dom då? det är väll lite läskigt. tycker jag. ibland, om jag ser någon tydligt, trots att det bara är en kort stund, känns det som jag gör intrång på deras, på något sätt. som om jag ser nåt det inte är meningen att jag ska se. tänk på den ni! när jag är såhär trött och det är såhär sent att jag bara skriver, vet jag inte exakt vad jag skriver, men det är kul å läsa sen och se om jag förstår. och om jag fortfarande tycker likadant när jag är klarvaken. borde sova nu. ska det strax.
puss

från candy av e.e.

Here is the deepest secret nobody knows. Here is the root of the root and the bud of the bud and the sky of the sky of a tree called life; which grows higher than soul can hope or mind can hide. And this is the wonder that's keeping the stars apart... I carry your heart, I carry it in my heart.


lite fort

ja alltså.. bloggen prioriteras inte i dessa fina juletider men snart så. har i vilket fall haft världens finaste dagar, finaste jul, allt är så fint som jag bara vågar hoppas på. var hos underbarigaste juliagulia härom dagen, vi såg candy med heath ledger och den var typ, galet underbart bra. och så åt vi toast, dööör. gott.
jag har fått fin fina klappar igår också, bla en kamera SÅ NU KOMMER JAG ÄNTLIGEN KUNNA HA EGNA BILDER PÅ BLOGGEN! oh happy day. min familj är världens finaste. verkligen. känner hur överröst detta inlägg blir med överdrivet fina ord men 1. mitt ordförråd är så pass litet att jag använder samma ord för att beskriva allt 2. allt är så fint så då får det föras över lite på inlägget. punkt!
hoppas ni också har haft en underbar jul, eller en underbar början på lovet om man vill säga det, eller ja.. bara puss!

p.s. pride & prejudice med colin firth går på tv nu på dagarna. fint så man smälter. bara så nivet. d.s.
p.p.s. bilden är ganska så otroligt orelaterad till allt, fast ändå inte, eftersom jack är bäst så han är relaterad till allt. d.s

Day 07 - People you would like to marry

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you var det egentligen men den var lite för komplicerad för min trötta hjärna så jag väljer att göra om den till en som är mer passande för mig (med tanke på hur mycket jag missbrukade frasen "vill du gifta dig med mig" ett tag där), alltså "people you would like to marry" och ja, nej jag är inte seriös. okejdå. lite om leo kanske

först och främst, mr darcy (vänster) nr 1 & 2 (höger)


matthew gray gubler


salem al fakir


leonardo dicaprio (alltså bara namnet är awesome), johnny depp, joel kinnaman (connectiooon), glen hansard, jeffrey dean morgan för han verkar så go, joseph gordon-lewitt, brad pitt och alltså ja the list goes on and on..

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you

blev visst lite mer

jag är fortfarande lite för trött och lat för bloggen men skriver lite ändå för att jag är så glad det mesta känns fint. fast det är ganska farligt att låta sig själv verkligen tycka om någon och bry sig om någon, och nu pratar jag inte om åhååå jag är käääär, utan mer bry sig om någon som vän. vile bara säga det så.
men hallå! imorgon har vi två lektioner varav en är typ fika, på onsdag har vi avslutning och jag har hört talas om en överraskning?!?! sen ärde lov lov underbara lov och strax jul, älskar vintern. hur fint? allt kan vara fint, om man ser på det på rätt sätt (NEJ inte allt bokstavligen talat. det mesta) har kommit på att "säg aldrig aldrig" är lika sant som "säg aldrig alltid" för alltid passar typ aldrig in. hängde ni med? gillar paradoxer för övrigt, och själva ordet paradox (tänker på inception när jag hör det).
fina människor är bra, åh vad jag är glad att dom finns. finisar. nu ska jag dö lite mer på alla underbara soundtrack som jag obsessar över. alltså amelie är väll för underbar. pusshej!

hej fräknar när jag dygnade. min hud blir arg på mig (=dålig) när jag stressar


jarååååååå

mitt liv är nu fulländat för jag och arina är sams igen. trots att jag är osäker på om hon egentligen hatar mig så ville jag bara skriva det, bloggen är fortfarande ganska död. pusspuss!

Day 06- Favorite super hero and why

alltså detta var inte lätt. för det första vet jag inte så många men vill ändå välja en bra?! haha dilemma. nej men jag vill nästan säga jokern bara för att heath ledger gjorde honom så bra att jag inte ens orkar skriva om det men han är ju faktiskt skurk. skurkar är mycket roligare hjältar är ju tråkiga. super hjältar och skurkar är så mycket nostalgi att jag blir lite varm i hjärtat men jag kan faktiskt inte välja nån favorit superhjälte för att skurkar helt enkelt är bättre.

osvosvosv

ska vi kasta oss i snökullen? .....vi görde!!

nej jag är i ett jätte icke-blogga tillstånd just nu såatteee finns inte direkt någon anledning att blogga nu. bara så att ni vet alla mina hundratusen läsare varför jag inte uppdaterar så mycket. ska dock göra nästa punkt på listan jag aldrig fortsatte på, bara för att. för övrigt:
-500 days of summer är för fin
-jag får aldrig aldrig nog av himym
-despicable me är ganska söt den med. hehe
puss

bara

återkom aldrig efter dom desperata hemmafruarna hehe. skulle bara säga att jag lever, varit på julkonsert ikv vilket var fint! men nu ska jag fixa en massa, hörs i helgen.. ja. pusspuss
(p.s. har jätte sug efter att köpa nya skor. åh. skor♥)

återkommer snart

först och främst; desperate housewives säsongsfinalen är så !!!!!!!!!!!!!!utropstecken x 10000

"it's called chillaxing"

fint community på tv nu. lite positiva saker har hänt, lista?!
-har fyndat sönder på dansen (rekvisita förrådet♥). fick bla med mig en klocka som ser ut som en toast.
-har sovmorgon till 12.10 imorgon
-lovet börjar nästa vecka
-arina var inte i skolan idag

okej det sista var ett skämt för att dölja min saknad när jag inte hade min kompanjon i skolan. idag har jag hunnit med en del känns det som, har återupptäckt lite hur otroligt fin lasse winnerbäck är. har hunnit släppa en viss, ångrat mig, och är nu någonstans mitt emellan. har nästan börjat gråta över någon jag inte känner. hittat ett helt nytt himym avsnitt. och typ, andra grejer. klagar inte iaf, det känns bra!!! puss å puss å puss


detta ska då föreställa klockan, men min mobilkamera (aka min enda kamera) slutade fungera så ja, detta symboliserar klockan! (klicka på den, ja, fortfarande)

alla blir kära nu, ingen har tålamod, det var allt (egentligen inte)

haha ja. hej. häromdagen träffade jag en vän på teatern (åh) och hon sa att det verkade som jag var lite kär när hon läst i min blogg så nu var jag tvungen att gå tillbaka lite för att läsa vad det egentligen är jag skriver. haha så. ungefär allt jag skriver här känns så internt så att jag kan inte tänka mig att någon förstår vad jag menar men det är kul.
igår kom världens finaste över efter att jag skrivit det där inlägget. jag gjorde tacos till oss och misslyckades med köttfärsen men hon sa att hon tyckte om mig ändå. tur. sen pratade vi om våra dom där och dog lite. pratade lite om det där också men jag orkade icke. aj. i vilket fall var det fint att hon kom över. mina vänner är fina dom. verkligen.
juste, sång grejen var kul. livia och anna är söta så ja det var väll mest därför. nu ska jag äta söndagsmiddag hos mormor å morfar. puss!

nej

dagarna har varit jätte fina. allt var fint och allt som hänt har varit trevligt - typ så. ville skriva en massa här så att jag skulle komma ihåg det sen man jag har icke orkat haha hinner som sagt aldrig sova längre.
nu är ingenting alls lika fint och när jag tänker tillbaka känns allt bara riktigt bad. cut. förlåt för att första updateringen på några dagar är sämst men nej. bara cut. känner mig så otroligt dålig just nu.

1, 2....

1. jag har värsta bra motivationen till att börja träna ordentligt. så nu måste jag komma i form till våren, tagga? lite.
2. skulle skriva nåt mer men det glömde jag vad det var.

couldn't possibly tell you how i mean

idag var jag lite elak och indiskret som jag är ibland, fick hemskt samvete men ja mitt samvete överdriver oftast allt. känns ändå bad. bad bad bad.
men idag har varit fin  förutom detdär lilla då. kom också till skolan och fick redan på att första lektionen var inställd men läraren glömt att berätta det. love. men när vi slutat gick jag till stan och träffade gabbi å fikade. det var mysigt och det var himla länge sen sist. julia kom lite senare och vi gick vidare till spicy haha. jag såg deras nya lägenhet en snabbis också innan jag sprang till culturen för att se ett genomdrag som var så jävla bra att jag nästan dog. och då såg jag bara första hälften. fina människor fick jag träffa där också, alltid fint. därifrån power-walkade jag (typ) till växhuset för rep. mycket idag, trött tjej nu så jag ska försöka sova snart.
imorgon har jag hål från 10.00 till 14.30 men det blir nog bra ändå. utvecklingssamtal också men det blir nog bra ändå. pusspuss

alla blir så otroligt fascinerande av den här lamp grejen jag har att det nästan är lite komiskt. om ni ville veta. jaja, klicka på den

sista p.s. klicka på bilden


p.s.

den där listan, blev inte riktigt av. hehe. ganska dumt av mig att tro att jag skulle fortsätta med den egentligen!! d.s.

17 dagar till julafton

sista repet ikv, lite sad och ganska juligt (läs; tjockt) med lussebullsgrejer, ballerinakakor, pepparkakor och julmust. i helgen har vi julgrej på växhuset och då ska jag sjunga halvsolo /dör. får se hur det går, hoppas rösten är på min sida då. trött som en galning är jag, ska sova I TID idag. självdisiplin ska jag önska mig i julklapp, förresten.
pratade nyss med min fina danny, han sa att han ska hjälpa mig fixa tatuering. mahahaha taggad tjej! nåt mer?! kanske att jag är den slarvigaste personen någonsin men, det vissta väll dom flesta redan. ja. ikv såg jag freddy amigo inne på culturen också, han skulle sjunga tydligen. och sist men inte minst; mina fina tjejer är riktigt riktigt fina, ronja må vara störd i huvudet, men tycker om dom så mycket ändå(just därför).
pussdå!

softspot

facebook har ju sina moments. nu vet jag varför jag aldrig updaterar min status eller så, det slutar inte bra?!?! äsch så farligt var det inte, men en liten varning till framtiden sådär.. haha.
nu ska jag äta lite och kolla på community, imorgon börjar jag 10 vilket är lovely. ikv såg jag en viss person spela på ensemblekonserten så jag dog lite (arina med!!!!!!!!!), inte okej med min softspot för musiker... inte ok!! annars är jag otroligt trött. hörs lite senare. pusspuss!

oh boy

i kind of sort of miss you men det är kind of sort of dumt för att jag kommer ändå kind of sort of miss you ännu mer snart men du är kind of sort of dum och ändå saknar jag dig kind of sort of inte mindre alls

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to


mobilbilder i allas våra hjärtan

Day 04- A habit that you wish you didn’t have

jag önskar att jag inte hade för vana att skjuta upp så mycket. det är tråkigt att vara så!!! fast jag har faktiskt blivit lite bättre på vissa områden att inte skjuta upp saker, men gör det fortfarande för mycket. so thereee

Day 03- A recent picture of you and your friendsupptäckte precis att jag typ aldrig tar bilder längre. sad

kaffekaffekaffekaffe

alltså jag måste ta tag i saker så jävla nu!!!!! men först ska jag kolla på himym och andas och äta en pirog, ikv vill jag sova för det har jag inte gjort denna helg. juste jag skulle ta tag i saker, men det kör vi på imorgon!!!!!!!! kanske. utropstecken much? nej hejdå nu. puss!

(upptäckte precis en sak som ps är initsialer för. coincidence? i think not!)


sen en tid tillbaka

jag är onormalt pigg med tanke på obefintliga sömnen känner jag. scary? ikv ska jag vara hemmahemmahemma och mysa och sova. imorgon ska jag på bio med min galna lillebror. spelade in ett klipp idag när han skakar loss till joy som antagligen kommer upp här senare, det var så fint. han gjorde hela tiden michael jackson-moves. sötisen.
och sen ska jag träffa min fina vän som är här och hälsar på. om jag har saknat henne? nja. saknat ihjäl mig lite sådär bara. det blir fint iaf!! idag var också helt ok (okokok), jag och julia planerar på vi. ha-ha.
annars tycker jag att folk borde ta allt lite mindre seriöst, ta det lugnt för allt är inte liv eller död, skrivet i sten osvosv. typ så. det blir lite 'enklare' om man inte tar allt för seriöst. "det som inte tål att skämtas med, det förtjänar sällan att tas på allvar" är ett av dom bästa citaten för att det är så sant men så få tänker så. just a thouggggggght. pusspusspuss

alltså, ahhaahahahahahha

1:31 snälla du. kan du snälla ta på dig. varför du är så jobbig med mig JÄAHNI


några himym avsnitt senare...

har aldrig tyckt om Liv så mycket men dog på detta fotot. varför envisas jag med att vända på dygnet så fort det är påväg tillbaka rätt?!

klockan 02:26:29

chillar med livet, rynkorna och fräknarna.

ack så dum tjej

okej, nu kände jag såhär; om klockan är så mycket redan kan jag lika gärna dygna inatt. why not. det jobbigaste på hela dagen är att gå upp, dygna=eliminerar hela "gå upp"-biten. planen känns stabil! till en viss del. hörs snart. puss

acceptera och gå vidare

lite irriterad, blev jag allt. du verkar så bra och det har jag alltid tyckt. för jag har alltid haft en stor respekt för dig och allt som är du. jag trodde du hade respekt för mig också, men kanske inte. kanske inte så mycket iaf. jag tror att du ser mig som liten, alltså också liten som i "litet barn". men jag blir ganska liten med dig. det vågade jag också bli, lite barnslig sådär, eftersom jag trodde du såg förbi det lilla, men kanske inte. det är ingen stor grej egentligen, men ändå. det känns som om det bevisade något. jag överreagerar säkert.
grejen är att jag tycker ju om dig, du är en fin vän. men varje gång jag vill kommentera, eller skriva (vi ses ju sällan så att 'säga' är inte så mycket till val) så stoppar den där lilla spärren i hjärnan som nuförtiden säger "hon respekterar inte dig, om du skriver kommer hon bara muttra lite roat åt det/dig och känna hur liten du är". det är säkert inte så, det förstår jag faktiskt. men den irrationella, överanalytiska delen av mig håller ändå fast vid tanken och stoppar mig från att skriva. det kommer snart gå över, jag kommer snart släppa det och spärren kommer mest bli en påminnelse och vad som kan vara men är osanolikt att vara. jag blev nog lite överrumplad, bara.


jag brukar säga att jag hatar när folk behandlar mig som att jag är ett litet barn, dumt att säga så egentligen när det är ganska stereotypat att prata med barn överförklarande, prata "ner" till barn osvosv. jag hatar inte att bli behandlad som ett litet barn, jag tycker bara inte om när folk antar innan dom lyssnar eftersom att dom inte lyssnar alls. vi lyssnar för lite på barn, alltså verkligen lyssnar, vi antar alltid. därför blir det nog att jag drar den parallellen. så.

BioBrudarna/CharliesÄnglar

studiedag, fint, ja!!!! det var skönt. jag sov. sen gick jag ut med min voffsing (haha. okej, hund). det är så vacker ute. kallt, men men man kan inte få allt här i livet. åkte till stan och fikade med min bb/cä, hon tog tre timmar (bokstavligen) på sig att äta en muffin, men hon hann inte ens äta upp den. fyi....
sen vet jag inte vad som hände med kvällen, criminal minds! är skönt trött ist för stress trött som jag brukar vara. skön studiedag iaf! imorgon ärde helger och andrea kommer till västerås. i have faith att helgen kommer bli bra! snart ärde jul, nyår, 2011. oj. tiden går fort. puss!

min fina tjockiz låg när han sov imorse... hahhahaha, ja. ♥

Day 02- The meaning behind your blog name

meningen är inte så komplicerad, jessica och persika rimmar på ett ologiskt sätt. jag brukade bli kallad jessicapersika när jag var liten och därav det. för dom som tänkt på det heter ju min blogg jessicas persika, men det är bara för att jessicapersika.blogg.se redan var upptaget hehe. så det var det!

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting/less interesting facts about yourself


1. jag älskar frukt. alla sorters frukt i alla former. skulle kunna leva bara på frukt om det vore möjligt.
2. jag tycker inte om när folk är nedlåtande mot andra, det visar mest bara på att personen är igorant och respektlös, tycker jag.
3. jag vill fylla 116 år, alltså leva minst hundra år till, för då har jag levt på 1900-talet, 2000-talet & 2100-talet
4. jag tycker sårbarhet är fint, för det betyder oftast att personen litar på dig som vågar visa sig så.
5. jag vill åka till frankrike och dricka vin och lära mig franska
6. jag älskar att diskutera olika saker med personer
7. jag älskar smeknamn
8. det skulle vara kul att vara med i en serie/film, om inte annat bara för att vara med på bloopers. dom verkar alltid ha så kul på dom klippen, he-he
9. jag känner mig alltid kort när jag har på mig uggs
10. jag hatar uggs för dom är så sköna men ack så fula, dödläge liksom - att ha på sig eller inte ha på sig?!?!
11. jag har börjat använda "i regel" mycket, för det är sällan något som passa in på alla och då är det en väldigt användbar fras!!!
12. alla som kommer hit tycker det är roligt att döpa om min hund pajaz
13. jag har en fin natt med en fin vän, klockan ca 02.00, suttit samman en tårta av sylt, grädde, hallon/blåbär, cyklat till framnäs med den på styret, headbangat ner i tårtan till "someday - the strokes", hoppat i sjön å badat och cyklat hem igen, runt 07.00.
14. jag faller alltid för fel, vid fel tillfälle
15. jag blir oftast hyper-gladast för relativt små saker

(vi låtsas att det är den första fortfarande)

i changed my mind. (1 december)

alltså jag har inte mycket att skriva. imorgon ärde studiedag!!!!!!!!!!!!!!! underbart.
sen också att mor min skämt ut mig till världens mest attraktiva människa (typ. sveriges iaf... västerås!!!) idag. när jag inte ens var där. och att andrea kommer på fredag!!!!!!! x 10000
lite så. och att kuhi provet gick helt okej, trots att jag bara hann läsa igenom texten 1,5 gånger. känns bra! nu ska jag faktiskt göra första punkten på listan. listan var förresten en kalender grej (typ) som man skulle göra varje dag i en månad därav "day 01, day 02.."osv meneeh det kom jag inte på förens nyss. bra då att det är den första idag tycker jag. puspuss

RSS 2.0