jane austen for ever and alltid

tanken, och faktum, att denna filmen finns. och att jag inte sett den. dödar mig lite.kaffe is so good for and to me.

läste lite och hoppades att jag passerade dina tankar en sekund. för det hela var ju synd. och jag förstår inte varför. men ja, det finns inte alls så mycket mer att säga om det. mer än att jag hoppas att jag passerade dina tankar en stund? en kort, knapp stund. i alla fall. det kanske jag kan förtjäna. i alla fall.

jag orkar inte ens med mina texter längre? vet inte vad jag ska göra av dem. ?!??!oPDSKDPDS. de hör inte ens hemma på bloggen, ändå är de här och tränger sig på.

åh vad jag älskar steve carell. han är en av dem som jag faktiskt tror är fin på riktigt också. ja jag har den naiva illusionen om alla människor, ungefär, för jag tror jag på att alla är fina innerst inne (betyder det att jag inte har varit med om något?) och kom härom dagen fram till att jag bara skulle kunna hata någon blint om den gjort något mot någon i min familj (ja vänner är också familjen man själv väljer). men om jag verkligen ska tänka efter så känns det att han med största sannolikhet är bra!.........

KAFFE

baZZZZZinga

vill man ha något som är perfekt? utan några brister alls? idag blablabla:ade jag på svenskan. inte verbalt alltså utan mer mentalt. mindre överkonstigt skrivet; jag skrev en massa blablabla på svenskan idag. så som jag gjorde på bloggen igår, men ändå inte.
(derek är jättefin i avsnittet av Greys Anatomy som går på femman just nu. åh derek suddenly minns jag varför jag tycker om dig).
haha just nu trängs allt i mitt huvud så jag bör sluta skriva nu innan det går överstyr igen så som det brukar göra ibland.
(steve carell är jätte söt och liten (ung) i 40 year old virgin på trean nu. haha kul att jag skriver två paranteser om saker som går på tv. började inlägget för länge sen. kom tillbaka till datorn nu. fortsatte skriva. därav. seth rogen ser likadan ut som nu. typ)
tackåhej!ingen sa någonting. var det mitt fel? det spelar ingen roll i vilket fall, eller hur. det komiska är bara att jag vet att du själv alltid frågar dig själv det. var det mitt fel? ibland kanske.

kanske ett av dem mest plottriga, köttiga, måste-få-med-allt-på-en-gång, inläggen på min blogg.


edward. i want. to marry you. hur kan vi inte ha såna här män i sverige? fmjsdölmölsmrtpfes,md förstår inte ens.
har varit på stan och handlar nödvändigheter idag. två zvarta zuper z-enkla klänningar, en senapsgul, två skor som bildade ett par och fem strumpbyxor. ska starta "mission: testa vilka strumpbyxor som är bäst".
The Ark – No Uriel
her är skorna. älskar att mina fötter ser ut att vara lika stora som pippis. men det är ok. gjorde en asfin gif med mina skor men den var för stor och jag har ingen aning om hur man gör den mindre så den gif:ade inte på bloggen. rörde sig inte alltså. sorg.


sen låg jag på golvet och hade kul med min kamera
"fun fun fun think about fun" -rebecca black


lite klänningar. lite lat ihopklippning som failade men inte orkade ändras. en katt.

skaffade snelugg och blev distraherad mitt i ett kort.min dokumentering av kläder steg för steg, inklusive distraktioner och dyl. pussOCHHEJ!!!!
The Ark – No Uriel

what up universe?

du suger, du suger, du suger... och jo, även, du suger. vad säger man när man tycker att ett stort vokabulär är överskattat? du suger. "hata" är för starkt. "älska" är inte sant. "inte menat" är för sansat, och för klyschigt. så då får du nöja dig med följande. du suger. tänker jag rimma? nej. tänker jag vara fyndig? nej. du suger bara helt enkelt, inte bokstavligen talat men bildligt talat. efter vad "du suger" har fått för betydelse på senare tid. jag tänker inte på dig, men när du smyger dig på så där som jag inte borde låta dig göra så blir det hela så förvirrat. jag fick ju aldrig ett avslut.

och Du vet inte vad Du ska säga om det hela. om tillvaron som är min tillvaro. Du vet inte vad jag menar, så då är det svårt att veta vad man ska säga. eller göra. det är okej det med, tycker om Dig änrå. för jag vet vad Du menar. såatteee. vissa Du är dock mer vilsna än andra. tror en massa ignoranta saker som är relativt trångsynta. jag förstår Dig när Du tror sånt, jag förstår hur Du fungerar, men det betyder inte att jag måste stå ut med Dina ignoranta tankar. jag borde, för att göra något slags försök till att öppna Dina ögon lite mer, på något sätt. men jag orkar inte riktigt just nu. Dina teorier är så lätta att motbevisa att jag knappt förstår att de existerar, är det så det är?
jag skickade ett meddelande men det kom aldrig fram, det var väl för dimmigt där du stod.

sitter med "Hop" på tvn i bakgrunden och hög russel brands röst ibland, sörjer faktum att jag inte fick den brittiska engelska läraren utan engelska läraren som blandar alla dialekter möjliga att ha på engelska. och inte på ett bra sätt. vem blandar alla dialekter? håll dig till en???? förstör inte dialekter för mig???? de är ju så fina. åh britten. adieu. hoppas min italienska-lärare är fin i alla fall. TUMMARNA

Dagens tips: FLUGSVAMP

har snurrat runt och tagit kort på min klänning. upptäckte att den har en slagende likhet med en flugsvamp. rolig upptäckt, tycker om den änrååå. nu ska jag sova. för det är en bra idé, ett bra tips helt enkelt. fan vad jag vill döpa alla inlägg till "dagens tips". flykisses! (som i fluga som i flugsvamp. hahahah mina adjö-pussar börjar gå överstyr.)Fridas jacka Med skägg

oh mi god jag fick BÅDE choklad OCH kaffe. fram och baksida av min fina muminmugg på bilderna. batman begins är på tv nu. jag som tänkte sova i tid..... eh för det försöker jag ju inte alltid. fast; christian bale, liam neeson, gary oldman, michael caine och morgan freeman är väl ändå värda trötta ögon imorgon. faktiskt. batman kisses! (ej butterfly utan batman hehehhehe ordvits. nästan. skitsamma jag blir disorienterad av liam och christian, ok.)


om du åker flygplan, sätt dig inte brevid en elefant..........för det blir jobbigt

sitter å har ångest över framtiden och vill ha choklad. jag vill köpa en lägenhet, nu, och blir överfrustrerad av livet. måste ha ett riktigt jobb. måste ha pengar. alla sitter där med sina 10 000:- från sommarjobbet men tyvärr funkade ju inte riktigt mitt så. poasejåmfdpmkfö.
vad händer med livet efter att pluggandet är färdigt och allt bah släpperhhhhh? eh. tänk så kommer man inte ens in på högskolan man vill och failar sönder livet. ÅH SÅ PEPP TJEJ!!!!! grejen är att jag aldrig brukar vara så här, tänka så här, dampa så här. sjukdomen som förstör mig?? haha. men alltså. det löser sig. en sak i taget. ja. det känns bäst. en sak i taget. inte kvar här för alltid. jadå. det blir bra! sådärja, kanske bara behövde skriva ut lite för att må bättre. eller lyssna på Ah, Sunflower, jag vet inte riktigt vad som hjälpte i detta ögonblick av desperation.

nu ska jag övningsköra, det enda som ligger i framtiden men ändå känns som jag har kontroll över är körkortet, typ. NÅTT ÄRDE I ALLA FALL! ska dricka kaffe när jag kommer tillbaka, hehehhe längtar. pusåhejåkram

(dagens tips dagens tips lalalalala dagens tips)

"'cuz i can"

saknar fortfarande tiden när mina inlägg kunde vara korta och koncista. what happened? fast egentligen, sen när kan jag vara kortfattad i det jag säger? otroligt sällan. så. att. ee.
jag tycker om människor som heter christopher (går en film med christopher lee som är ack så fin, och sen finns det ju christoph waltz som bara är en annan version av namnet.....juH). jag har ju min lite medvetet ignoranta teori om att det finns vissa namn som sitter på personer som är lite extra fina och andra som sitter på folk som extra-mycket-passar-inte-alls-ihop-med-mig, det är ju en lite komisk tanke kan jag tycka. men det är kul också, att försöka hitta nåt mönster eller liknande i livet. trots att det inte alls är särskilt seriöst på något hörn.

nu ska jag göra nåt kul! kanske. beror på hur man ser det. som vanligt. PUSS

(filmen med christopher var förvånansvärt intressant fyi. starting out in the evening)


(insåg just att jag missade the moniker som skulle hit. cry)

sitter och är sjuk och nyser gång på gång. tur att jag tycker det är kul å nysa rå! haha tjejen som alltid blir glad av så otroligt konstiga, obetydliga saker.
lyssnar på bo kaspers och mår ändå ganska bra (inte fysiskt men annars så) och ska till fridas egna lägenhet ikväll för kaffe och dyl. så alltså. livet är fortfarande snällt, trots sjukdom och sjukdom. haha orkar inte ens med min blogg ibland, den är så himla konstig. jag tycker väl om konstigt, och tycker om min blogg på ett sätt, men ändå. orkar inte heller med att jag skriver haha i varje mening men det är väl kul när man är sjuk! så sjuk är jag faktiskt inte, men ja. hoppas ni mår bra! på alla sätt å så

nu ska jag duscha.....fyi! pussarsh!

(blir faktiskt lite ledsen i hjärtat av dem här bilderna. heath-ie)

svåra steg i montmartre

har saknat mitt piano idag. 'cuzzzz i caaaan.

när man varken vet ut eller in eller kan läsa en enda bok! läsa möjligtvis, men inte förstå en enda bok. skriver man då? malplacerade ord. och bokstäver. och malplacerade skiljetecken. men ett bra slags malplacerat, inte så där farligt som det ibland talas om.
sitter och lyssnar på Under månen och känner varenda ljud in i hjärtat. låter dramatiskt men ibland får man vara dramatisk och mena det till skillnad från att vara dramatisk med en komisk undertext. önskar att man var den som älvorna höll fången under månen. att man var den som, om ett snedsteg av förlåt skedde, var värd att förlåtas. att man var den som inte kunde stå emot månens kraft. att man var den som vågade säga att, är man är trött på ensamhet så har ju faktiskt tystnaden mist sin dignitet.
tycker mycket om den låten. tycker mycket om lasse. han är fin på alla sätt och vis så långt jag har sett, jag är lite förtjust i tanken att man kan lära sig mycket om någon genom att lyssna på personens musiksamling eller läsa personens favoritböcker... ect. så då borde väl en helt egenkomponerad låt säga ganska mycket? eller? om man lyssnar då. lyssnar på riktigt. fast det måste man väl alltid göra, annars lär man sig ingenting. lyssna med öronen, ögonen. lyssna med kroppen och tankarna. lyssna helt enkelt.
överallt med allt. det är då man ser och hör och förstår, någonting alls i vimlet. det är inte det lättaste att se något i det febrilt dansande vimlet, annars.godnatt, nu ska jag sova. är alldeles för trött för att skriva, egentligen, och blir sur över att texten försvann och jag fick skriva en ny, urmjölkad version av orginalet för jag ville ju så gärna skriva om Under månen så som jag alltid velat. nu ska jag sova. godnatt!

jessica använder bilder för att spice:a up grötiga inlägg........

är snuuuuvig. vet inte varför. näsan är väl lite sur på mig. eh. men mår aszbra annars! fredag imorgon. JA. tack.


(hej världens vackraste kvinna.)

vi har verkligen ingenting att säga till om. ingenting alls. ibland inbillar man säg att man har det. man inbillar sig i en sekund eller i en månad. mer eller mindre. men under dem perioderna är det inte vi som bestämmer, så som vi tror, då är det vi som har tur. och det går så som vi vill, inte för att vi vill det utan för att vi har tur. det kanske låter........gott! nej det kanske låter negativt men det är inte alls så jag menar det. känner mig bara maktlös på ett skönt men uttråkat sätt. klart att jag egentligen tror att vi kan påverka våra liv en massa massa. men ibland känns det bara - de gångerna som man går runt å väntar och planerar och tänker men ingent händer och ett tag efter att man slutat händer det som man väntade, planerade och tänkte - som att vi inte bestämmer så mycket allt. det händer när det händer, och vi får väl ha tålamod och vänta. njuta av resan på vägen. vilket är skönt, men också uttråkande. uttråkandeeeeekjpfdkjpods när man vill att nåt skall häna nu. nivet. på en gång.


(hej min ack så bästiga tysk.)


hope it gives you hell, darling. vi kommer falla. någon gång och så småningom. kanske inte för varandra, kanske inte samtidigt, men vi kommer att falla. för vi är såna personer som faller. trots att vi inte känner varandra så vet jag att vi är det. båda två. fallande.

say it sometimes, perhaps now. because i'm knockin' on the skipped beat's door, as a rebel rebel. imagine mr blue sky with the dancing shoes... well, the dark of the joy'll dance away with somebody and your spellcasting behaviour anyhow

har börjar lägga in praktiskt-taget-bara-bilder-inlägg på sistonde. antar att orden inte är så nära och tankarna ganska difusa men att jag ändå vill få ut något på ett sätt. då funkar bilder, synbarligen. pussar pussar nu skall jag strax sova för det är nog dax.chim chim cher-ee

jag kollade igenom min mobil-bilder-mapp och såg att jag tagit ett flertal kort på mina vänner när de äter. för det är kult å göra det. ska börja med att alltid ta kort på folk när de äter och få en liten samling. sen får någon ta en bild på mig då, så det blir lika så att säga.

idag överraskade jag, adamz och jesper viktor genom en mindre men mycket spännande kidnappning + bio. det var fint och sen åkte vi till viktor och drack kaffe och tittade på ovärda klipp och skrattade. imorgon ska vi fira viktor igen (vissa åldrar är helt enkelt lite bättre och bör firas lite mer, haha. ja. okej.) och jag ska baka tårta. eller. bygga ihop en tårta, snarare sagt? det blir nog bra. hoppas ni mår bra. livet är sött å snäll mot mig just nu och imorgon börjar jag 12.40 såatteeeeeee tack. heheho. fortsätter lyssna på beach boys genom livet, därför det blivit snällt, kanske? vem vet. PUSSARH

jag plus livia winnerbäck på hennes altan grejsimojs. mobil bilderna är äntligen på le dator därav denna på le blogg. mhmm!

we are the makers of music and the dreamers of dreams

pacman det kliar på min rygg och det skulle vara snällt om någon kliade mig. eller ännu hellre; gav mig lite massage. ja, det skulle nog funka också.
pacman jag tycker det är kul att avsluta alla ord med "is", specielltspeciellt om jag skriver. en gång skrev jag "vad gördu dudeis?" men det tyckte inte min vän var ok. med det är liksom, så mycket jag tycker om att avsluta ord med "is".
pacman jeff goldblum är med på vänner nu. ödet. livet ba leker, kanal5 läste säkert min blogg och kände för att förgylla min kväll.
pacman sheldon är fantastisk.

sånt som är fint et un peu amourinsåg just att jag inte har några bilder på böcker på datan. för uppenbarligen måste ju jag ha bilder på allt jag gillar på något sätt what so ever. i will införskaffa, mhmm.

de/dem MVH dom

hej bloggen förlåt att jag inte skrivit på några dagar :P
skolan är igång nu, känns bra än så länge, en dag in i terminen. hehehe. men jag är positiv, finns mycket å se fram emot mina vänner.
härom dagen slog jag på tven och ser att det är världens härligaste män på. tycker den serien är jätte söt och charmig haha!! "hoppas det är avsnittet med jeff goldblum... klart det inte är det avsnittet sån tur har jag ju icke" på tven: "nu ska jag snart träffa jeff goldblum" jag: "jpödsmjOJFSPOÖJM jaaaaaa. ja, ha. jaaaa.". å så blev jag glad för jeff är också söt och charmig och manlig och sånt. tyvärr hänger jag inte med såna män, västerås-motsvarighet-till-jeff, where are thou?

tycker väldigt mycket om betty white för övrigt nr.2, hon kan vara en av världens härligaste damer. hon är en dam. en ascool och otroligt rolig dam. är hon. nu skall jag äta tacos, Pussar och pustar!


From now on, you'll have to refer to me as "Sid, Lord of the Flame."

kände att jag behövde skriva något annat än ODJMSpIMJDOM CUPCAKES fdspomf igår. så jag skrev något annat än ODJMSpIMJDOM CUPCAKES fdspomf. det betydde ingenting, det var bara en historia om ett minne som inte spelar någon roll.
om man vill tycka att det inte spelar någon roll.

har börjat titta på barnfilmer. bäst. ice age nunu, upptäckte precis att det är ray romano som är mammuten manny (hjerta) och det var en kulig upptäckt. barn filmer is the shit. på riktigt
nu skall jag klä på mig anständiga kläder och cykla ner till stan, för där ska jag träffa min överbokade vän. hoppas ni mår! KRAMaR

(bara för att disney är livet)


Tu seras pour moi unique au monde. Je serai pour toi unique au monde.

jag tittade inte på dig, med flit
du tittade på henne, uppenbarligen,
hon var hela konversationen

när konversationen upphörde att konversera,
och blickarna tog vid, då började vårat riktiga samtal.
innan hade det mest varit intetsägande, anonyma rörelser och ljud

men då tittade jag på dig, så mycket med flit som det bara går
och du tittade på mig också, det vet jag.
kanske inte så mycket, öppet eller vågat i början
men sen släppte du taget. och jag såg på hela dig och hela du
hur du slutade vara den och blev du.

och du slutade tänka och började prata


men det är undantagsvis som det händer.
vanligtvis. så. tänker du mycket och låter mycket.
om man inte kikar riktigt noga, och ser hur du pratar.
men det är det ingen som orkar sysselsätta sig med

för de vet inte bättre än att tro, att anonymiteten är du

egentligen är du så mycket mer.

"The dance is tomorrow. She's a cheerleader, you've seen Star Wars 27 times. You do the math. "

vill ni se bilder från när jag bakade? klart ni villlllllllllllll. jag kunde ju inte ta kort på när jag faktiskt bakade men jag tog kort på annat väsentligt. NATTBAKPEPP

utvärdering: lyckades helt ok med själva muffinsen. glasyren blev dödsGOD och det är inte skryt eftersom inte jag skrev receptet, jö.
slutsats: nästa gång gör jag bara glasyren. och glaserar, ingenting. luften. för den räckte så väl till att fylla mumshets-kvoten.

ugn.


förkläde.


fit for fight. (cupcakesen blev goda hihihiho)

i may not always love you.. but as long as there are stars above you, you never need to doubt it.

sitter å gör ingenting. kom hem för en stund sen efter en promenad från min mormor och morfi. morfar min ska åka till argentina i tre månader därav en liten avskeds middag, mycket mysigt mhmm.
sen fick jag för mig att översätta en jättesötfin till svenska. för det är sånt jag kan få för mig. nej men den är ju så fin och kärleksfull att jag bara ville ha lite mer av den. får se vad som händer av kvällen som är kvar, så länge kan jag ju underhålla mig med att översätta något mer, det var förvånansvärt kult. om man är på sånt humör. å om det är en fin låt dvs. hah. ja. PUSS!
bezzszt

is my timing that flawed? (let's dance though)

eh jag har för många bilder på min data. men de är för fina för att radera. och jag kan inte låta bli att spara alla fina jag upptäcker. trots att jag har absolut noll nytta av dem? eller vadå noll nytta, lite ögongodis i alla dess former är väl ok. så det är väl därför jag lägger upp så många här jämnt. nåt måste jag ju göra av dem.

det blev, för ovanlighetens skull, lite bilder på kvinnor. astuffa och inspirerande kvinnor, lite random tagna från någon mapp.

fu steffe. hahahhah inte ens värt å skriva ut hela "fuck you"et därav förkortningen. såattteeeee fu.

näääämen trodde ni att jag inte skulle blogga idag? fysiskt. omöjligt. för. sommarjessica. uppenbarligen. (oroande.). (ja det förtjänade punkt före OCH efter parantesen i "inkorrekt grammatik"-anda). (jag har alltid ett behov av att påpeka min egna trötta jag-bryr-mig-inte-ens grammatik. ok?).
ikväll träffade jag en icke filmnördig vän och såg gökboet och åt fett i olika former och drack vatten. JACK NICHOLSON?!?O!#?O" den mannen i gökboet är så briljant.

det är Celebrity rehab with Dr Drew på femman. som vanligt. och jag stödjer inte den serien på något sätt för att 1. dr drew är inte särskilt sympatisk, han känns bara. alltså fel helt enkelt. 2. det känns lite sådär att ha en tv-serie om människor som kämpar med att komma igen efter och hantera ett drogberoende bara för att de är eller har varit milt kända.
men alltså. människorna som är med, "kändisarna" så att säga, är fina. eftersom de tvingas bli sårbara för att kunna inse och hantera sitt beroende så kommer det ibland fram fina och ärliga sidor som man sällan ser hos människor eftersom det inte brukar vara omständigheter då någon behöver visa dem. ville bara påpeka det!

nu ska jag på en matlös impuls natt picknick. typ. butterflykissessss

de är lite småcoola i mad men. ibland. inte alltid. bara typ 100% av tiden.

nej. men gif:en är så värd.

minns på den gamla goda tiden när jag, ifall jag inte bloggat på ett tag, kom med "förlååååt att jag inte bloggat. ska bli bättre. blablabla det här kommer nog motivera mig att bli bättre blablabla" lite så. men alltså. inte längre

nu chillar jag mest med livet.
(och så insåg att det inte är livsviktigt att be om ursäkt till sina miljarder läsare om man inte skriver i sin enformiga blogg)
och krigar på bloggen varenda sekund av det livet. varför??!?!? för vissa nätter gör man så. mina cupcakes blev asbäst för övrigt. whoop. nu;sova. imorgon;barnvakt. i sömnen;bläckvard-dansa.

http://open.spotify.com/track/4sctxAh32A56LnI1r59cuc

allting blir lite mer allvarligt när man har yann tiersen i bakgrunden. just nu i varje fall. och just hans amelie-sånger i varje fall. sanningar:
min kloka vän madeleine har rätt ofta.
det låter allvarligare när jag skriver "madeleine" men egentligen kallar jag henne alltid maddsis hihiho bus
jag vill åka på popaganda, det skulle vara kul och pepp och allt sånt där
jag vill LEVA I mr tiersens musik. det känns som att det skulle vara ett vackert liv
insåg just att listan jag trodde hade försvunnit med vinden egentligen publicerats så nu har jag typ 4 asfeta listor på min blogg som cirkulerar. jobbigt.

jag tycker om alan rickman mycket för han är bra men blir ledsen för många av dem bra är äldre så det blir lite tabu att hajpa (hajpa.) över dem men jag bryr mig icke så micke.
skall baka cupcakes nu.
jag hoppas ni mår bra!

haha get it???

pusssssh

NEW AGE FUN with a VINTAGE FEEL!!! lol

kul att jag får "fest hos mange"-låten på hjärnan av att läsa förra inlägget. har inget speciellt å skriva allt förutom att jag sitter å tar ego-cam-bilder på mig å mitt nya halsband. för jag tikker så mikket om dit.

"tycker asmycket om det"


"blir sur när det ser ut som jag har side-cut fast jag inte har det. sluta ljug, cam."


"blir glad igen tackvare halsband"


gäspar SOM FAN. bästa bilden. hest. föreställ er hästljud till bilden. bättre; klicka på bilden. ljudet ni hör betyder "ha det bra, pouss å kraom"

mhmm

som ni kanske vet (kanske inte, men kanske) så är jag mitt i en liten barbra streisand period just nu. varför, undrar ni? för hon är ganska så bäst. såatteeee ja. idag kände jag att jag skulle vara barbra och tog på mig fetaste klackskorna, finaste byxorna och var fett awesome. SÅ HIMLA NÖRD. det är okej när man känner sig som barbra streisand, det är okej.

minns inte längre vad jag skulle skriva så. hejdå. å kram

jag måste se den här filmen igen. nu. damn you vhs

det är fest nu, hos mange mange mangeeee

alltså. varför. har. jag. den. låten. på. hjärnan. "fest hos mange fest hos mange"
tankar tankar tankar.
jag har tagit en paus. bara så nivet. inte från tankar (haha "för det är ju möjligt") utan från annat. det är skönt. tycker om mcdolands reklamen när den söta tjejen går fram till killen som tycker om henne (?) och säger typ
"kan jag få en pommes frites"
och han får värsta chockade, förstörda uttrycket för han har inga pommes. hahahah mat kärleken i den reklamen.


nu sitter jag å lyssnar på jose gonzalez "hand on your heart" cover som är så bra så bra. "well it's one thing to fall in love but another thing to make it last, i thought that we were just beginning and now you say we're in the past" lalala osv. den är väldigt fin tycker jag. jose med. mhmmm.

förut en kväll hade jag sådär tråkigt som jag får i vissa fall när klockan blivit mycket och jag är utan sällskap och dååå gjorde jag ännu en lista. det var roligt. tänkte publicera den nu, för det är lite komiskt med mig och mina listor tycker jag. men det kommer iaf nu snart. så n i v e t l i k s z s z o m. (haha kul att den aldrig kom upp och även försvann från utkast. blöhöpp)
puss och kram och hoppas ni mår bra!

your face is uncalled for

alltså hahahahahha kan inte sluta älska detta. charlie the unicorn gone wrong. så jävla bra. så jävla mycket bättre om man sett charlie the unicorn innan.

"man, shut the heeeeeell up"
"I'm not talking to you, charly.
rainbow BLEH"
"yeah yeah, should be nice... except for the DRAGON"
kan citera for evaaaah. but i won't. kolla bara.


var inte rädd för att jorden ska gå under inatt. det är ju redan imorgon i australien

hej. hatar macs tangentbord lite. dlmskfdmsk. men detta är icke min dator så sånt är livet.
tänkte skriva ett hej godmorgon det är morgon inlägg imorse när jag för en gångs skull var vaken i någorlunda rimlig tid men satt ist å kikade på asfina klipp med russel brand och adam sandler. älsklingar. det var ju trevligt, eftersom de är trevliga. fast det vet jag ju egentligen inte men jag kan tänka mig! sen kikade jag lite på gatumusikanterna med min man och det var ju trevligt det med. och sen psykade jag lite med henne också. och sen åt jag lite glass med henne och nu är malin hemma och inte jag. känn hur uppdaterade ni är.
nej jag är inte hemma men jag har något ännu bättre. en liten box det står OPTIMISTER med "62 tänkvärda kort" i som är fin. det är ju kul med posivitet. det kändes inte som ett ord och jag insåg nu att det inte alls är posivitet utan positivitet. posivitet låter mer som något som har med ägande att göra såatteeeee. livet leker i varje fall eftersom jag posivitetar (användning av mitt nya ord. eh he he) 62 positiva kort. nice.
PUSS Å KRAMARARARAR

marvelous

hehehe kul hur jag överanvänder bloggen att skriva av mig med relativt ovärda saker (beror ju på vad man jämför med) nuförtin'.

sitter å kollar på The Big Bang Theory (vi kör på att skriva rätt med versalerna nurå) och det är avsnittet när Leonards mamma kommer och hälsar på. alltså jag älskar hans mamma, hon är så himla bokstavlig och analytisk i allt. soulmate<3336467683 nej jag är väl inte riktigt så men jag tycker om det, det är lite kul. eftersom allt hon säger är så logiskt och tekniskt sett väldigt korrekt, och man pratar ju inte alltid på det sättet utan flyger iväg lite, vilket även det är fint... men då blir det en sådan konstrast med någon som alltid är riktig i det hon/han säger.
och så är hon psykolog och analyserar allt och allas personligheter och liv vilket är väldigt intressant och får min Psykologikurs A att kännas som ingenting. hehebuhu.
läser för övrigt Shutter Island (kul att jag kör på versaler till namn osv men inte i börjar av meningarna. that's just not meeee) som är asszzz bra och väldigt bra skriven, tycker jag ändå. den handlar ju också om ett kriminalfall på ett mentalsjukhus = ännu mera psykologi.

slut på text. kanske inte. hahahhah. men. godnatt så längechristopher walken, could you BE any lovelier?

"she loves you OH OH OH you love me oh...."

hahahahah åhåhåhåh.
åh:ar av flera anledningar
1. nicholas cage är typ livet när han var yngre, på riktigt mina kära läsare, alla som ogillar honom bör se hans tidigare filmer. så fin
2. HAHA OKEJ, det går en film på tv1000 classic som är söt, jag har sett cirkus fem min men alltså den är ju lite gammal och söt. och ja, alla är med i den. alla bakgrundsskådisar som är söta och sen jim carrey å nicholas cage. så det är kult å mysigt å så. he-he
MVH filmgeekig tje e ej


oink oinkså bra. så bra

someway darling

död. lite frustrerad. mest död. och så lite frustrerad. inte av någon länkad anledning. alltså det hör...inte ihop. död för att jag gått runt i stockholm å peppat på skansen och haft askul hela dagen. frustrerad av diverse andra anledningar. skitsammarååååååå. men jag har haft en mycket fin dag. och nu ska jag sova, GONATT!
inte. har en massa saker å göra först. gonatt i förskott. mys!

“Success to me is having ten honeydew melons and eating only the top half of each slice.” egentligen känns det mer som slöseri. å så. med tanke på att jag äter så mycket på melonen det går utan att faktiskt äta skalet. men jag tycker om dig lika mycket ändå! trots att du slösar på melon

från och med då, nu, du

HAHA åh så otroligt osammanhängande inlägg. puss igen ändå

i love you, i miss you and i want to kiss you.

jag har fått höra att jag alltid är överpepp när jag skriver i min blogg. och det är ju sant. det är jag nog. men det är kult. eller så kan jag vara arg.. jag tror jag skriver när jag har någon starkare känsla.. eller är uttråkad.. ja. så kan det vara. eller när jag bara känner att Åh jag vill skriva lite. så med andra ord skriver jag typ när som... hehe

1. glad tjej som är glad 2. glad tjej med kavaj.
ville bara visa hur jag ser ut när jag är glad. ifall ni inte visste. helt oprovocerat infall. normal. ttttt


kärlek kärlek kärlek blablabla vi skulle ju passa så fint å bra ihop men jag vet inte riktigt vad det är som är friktionen. vi skulle dock vara bra, ändå, jag vet jag vet. tillsammans alltså. du + jag. osv. hejdå pussar å kramar!

saying nothing is enough for me

idag har varit världens finaste filmdag. i min fina vän lisas lägenhet med fin utsikt och ösregn utanför. och nu ärde "familjen flinta i rock vegas" på tv så jag klagar inte. och "jakten på lyckan". så jag klagar ännu mindre. vi såg för övrigt atonement, moonstruck och the notebook.
atonement var så fantastiskt fin att jag dog lite (mitt överanvända uttryck ja). moonstruck var en sådan förvånande bra film och jag blev kär i den, nicholas cage är så bra i den att jag kände lite såhär "fdmjlsdfmjpfdmjkp" och alla klagar på den mannen men det är de som bara har sett hans senare filmer, typ. så. ja. the notebook förstörde mig på det fina kärleksfulla sättet som den alltid gör. kan inte ens komprehendera hur den filmen kan vara så bra, rakt igenom, varenda sekund.


(varför dansar man aldrig längre? dansar på riktigt liksom. som i aristocats eller the notebook. jag vill dansa.)så känn er updaterade på min filmspäckade dag nu, fina. hoppas ni har det bra! pussar

antal gånger fin eller någon böjning av ordet fin förekom i texten; 6


nevermind, i'll find someone like you.

alltså jag kan inte ens klara av adele, hon är så fantastisk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. hon är så himla sårbar i sina framträdanden och texter och alltalltallt, jag förstår inte hur hon gör det. vill mest gråta av alla anledningar i hela världen när jag ser det här klippet. så bra. så ödmjuk. så bra.kan vi ta ett litet moment och bara tillägna detta inlägg till världens bästa man, okbra

får jag bara. säga. till världen. att detta är världens bästa man. och han är bäst. tack för mig.nu är det inte phil collins vi refererar till här i videon under utan jeff. know the difference. (phil har väldigt nostalgisk och fin musik though)


hejdå (puss)

går runt och sjunger på "She & Him"-låtar hela tiden & jätte random. skriver en massa ovärdtext som är roliga ord ändå. lyssnar på asbra musik. skriver för långa rubriker på ett för långt inlägg. ajajajajjajajajja

idag blev jag lite kär i en pojke. han var mer av en man. en ung man med skinande, fint leende. och asbäst skägg. ja förlåt för min förutsägbarhet. vi pratade lite och skrattade lite och log lite och det var inget speciellt sådär (not. det vare ju visste) men det är trevligt med en-dags crushes man aldrig någonsin kommer att träffa igen (not. man måste ju träffa dom igen ofjmsdöpdmpso). nemeeeeeen ville skriva ner det lite i förbifarten sådär rå.
såhär söta hade vi mycket troligen varit om vi kände varandra


min träningsvärk har gått förbi stadiet när man njuter av att ha lite ont och gått över till "gå som någon som nyss opererat höften och inte kan flytta sina armar åt något håll"-stadiet. det gör ont så jag nästan, bara nästan, vill gråta lite. för det gör liksom ont innerst inne i mina muskler. "du ska ju börja försiktigt och sen trappa upp........." jaha! men om jag ville testa lite hur långt jag kunde pressa mig första gången då???!??!?! måste kroppen bitcha tillbaka och döda mig (sig själv) då? danke schön. men ja, man mår väl lite som man förtjänar. jag stretchade dock, såatteeeee lite rätt gjorde jag.
"aj min kropp det är synd om mig"-gif


sen är jag glad. för människor är fina. och detta kommer från en person som nyss har tillbringar en hel dag (08.00-21.00) med sina småbröder på ett nöjesfält så... m. då måste det betyda något. nej men de är väldigt fina och jag älskar dem oändligt mycket så som man gör med sina syskon.


på tal om fina asbäst männkor så måste jag skicka lite kärlek till steve carell som är fantastisk och underbar och jag såg just dinner for schmucks vilket är en sådan film som är lite konstig på sina hörn men om man accepterar den med öppna armar är den så otroligt ROLIG OCH BRAAAA att man blir lycklig över hela hjärtat. och gråter en del, om man är en sån (jag.), för den är väldigt väldigt fin också. trots vad man kanske först tror. se-värd om du tror att du är kapabel till acceptans av konstigheter.

jag måste verkligen göra något bättre av allt som vill sägas från min lilla hjärna och mina små händer än dränka min blogg.
puss å kram

"Jag hade en fru. Hon hette Hailey. Nu är hon borta. Och jag med."

"Jag saknar min fru", halkar det ur mig så häftigt att vi krockar med huvudena. "Jag saknar henne så att det känns som betong i bröstet, som pressar ihop mina lungor så att jag inte kan andas." Jag pekar mot Dave, som fortfarande är vilsen i asiatiskans ofantliga bröst. "Och ser du killen där borta? Jag brukar ligga med hans fru och jag hade aldrig trott att jag skulle bli en sån som som knullar med andras fruar. Och att betala en söt tjej för att gnida sig mot mig skulle vara sorgligt i den bästa av världar men nu är det sorgligt för att i jämförelse med allt annat i mitt liv är ett par tuttar i mitt ansikte inte så förfärligt som det borde, vilket så klart gör det ännu mycket sorgligare, och jag vill bara att det ska sluta göra ont. Jag vill bara kunna andas igen. Jag är så trött på att lägga mig varje kväll och skrämmas av tanken på att vakna, men jag är samtidigt rädd för att det ska sluta göra ont, för det skulle betyda att jag gått vidare i mitt liv och då kommer hon att vara borta för alltid."


okej jag har läst ut en asbra bok
så nu ska jag gå och glädjas över hur bra författare det finns, älska författaren av just den boken, avguda bra böcker i största allmänhet, sörja lite över jobbiga författare som tar fokus från dem asbra böckerna som är in the shadows, undra varför i hela vida stora världen CSI new york har Clair De Lune genom hela sin reklam, peppa inför stockholm imorgon och njuta av träningsvärken som begränsar min rörelsekapacitet för tillfället. tackckkskskks hejsklskksksfinaste kameran någonsin vill du bli min? bra ses då.

ibland är ord överflödiga. ändå


RSS 2.0