jag hinner aldrig sova längre.

långt ner på prioriterings listan:
sova.

högt upp på prioriterings listan:
stressa i onödan för att sedan..
..plugga i sista sekunden

hatarhatarhatar att du får mig att känna så mycket som du gör, genom att göra så lite som du gör.

är trött. idag har varit en jätte fin dag. åh vad tisdagar är fina. alltid. idag var lite exta fin, nästan. fast den inte borde och fast det är ganska dumt och lite fel så var den extra fin. saknar en vän. ska nog ta och tvinga honom träffa mig snart. man är för dålig på att hålla kontakten. har kramp i foten också.
jag har blivit dålig på att hålla koll på dagarna. antingen är jag efter (trodde typ att det var måndag idag) eller så anstränger jag mig för att inte vara efter och hamnar före ist. men det är ok. ok är ett kul ord (förkortning). måste verkligen plugga till kuhi (man säger kuhi!!!!!!!) prov imorgon, kult.
nej men jag är glad, som sagt är tisdagar fina så man blir lite varm i hjärtat, ackack (kvack). pusspuss!

(listan blev ju inte av. än. men den kommer har jag bestämt!)

kärt återseende i bilen påväg till Örebro;

malins iPod (alfons) + jessicas hörlurar = sant

det har aldrig gått bättre nu än någonsin

åh vad jag har fina vänner. tycker om dom.
hittade en rolig bok i mamis bokhylla när jag letade efter en anna fin bok, den heter "vi hade ett bra snack, om man bortser från vad vi pratade om",den är lite lagom knäpp, lite abstrakt sådär också och fin att läsa. så det var kul. egentligen borde jag läsa igenom naturkunskapen och kulturhistorian meneeeh, det ska jag. senare. nu ska jag åka till sportson och cykla hem min nya cykel. den är fin och så, men inte alls lika fin som min djungel-cykel (som tyvärr bara varade typ, en månad). den har dubbdäck så hoppas jag slipper frukta för mitt liv varje morgon nu. hehe.
puss!

la liste (jag lär ju börja skriva alla mina rubriker på franska)

det finns en grej som jag sett på några bloggar (två. men, jag läser sällan bloggar såatteee) och det är en lista om saker man ska skriva om, den ser lite olika ut, men det är iaf olika punkter för varje dag. ska nog ta och göra den, 1. eh, det är kul 2. jag skulle tyckte det vore kul å läsa på mina vänners bloggar (pik) 3. jag vet att det kommer vara roligt att kolla tillbaka på alla punkter. let's do this. börjar imorgon (antagligen). så nu vet ni!!!
den ser som sagt olika ut men den här tyckte jag bäst om.. och ja jag kommer få ändra lite, typ det om Thumblr och iPoden, men det här är den;

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting/less interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your blog name
Day 03- A recent picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- Favorite super hero and why
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 07 - People you would like to marry
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- Another picture of you and your friends
Day 12- How you found out about Tumblr and why you made one
Day 13- A letter to someone who has hurt you recently
Day 14- A picture of you and your family
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- Something you crave for a lot
Day 24- About your family
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- What you think about your friends
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned
Day 30- Who are you?

 


söndagar

söndagar är fina på sitt sätt, det är typ musik och repris dag för mig. maha. sitter och spelar på min lilla keyboard (som jag förövrigt inte gillar, för tillfället) och sen kollar jag på repriserna till favoritserierna jag inte hinner se i veckan, om det inte gick fram i föregående meningen liksom.
så det är fint. första advent idag också!!! glad första advent (?!). drömde jätte skuma drömmar inatt som hade lite med harry potter att göra, filmen var bra förresten, se den!!!!!!!!
annars har jag inget mer å spela HAHA skriva menade jag förstås. ha en fin första advent, puss!!

erwin blumenfeld. dör lite. fantastisk.

quelqu'un m'a dit

åh det är så himla fint ute. det är perfekt vinter väder med stora fina snöflingor men utan stormvind som förstör. nu ärde "sitta inne med varm choklad under duntäcket och titta ut på snön"-väder, och som livia så bra la till "med en fin pojke också". lite så känns det. franska är ett så underbart språk att jag dör lite. nu ska jag ta en lång varm dusch. puss!

on me dit que le destin se moque bien de nous
qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout
parais qu'le bonheur est à portée de main,
alors on tend la main et on se retrouve fou
pourtant quelqu'un m'a dit ...


cut the bonds with the moon

finns mycket å skriva, som vanligt, fast ändå inte, som vanligt. haha logisk, meneeeh så kan det vara. med livet. faktiskt
idag har jag fått en massa gjort, känns det som? å så har jag umgåtts lite med min gammelmormor. finaste. julia har varit här och vi har mysit, tjockat oss lite, sjöng, skrattat och haft det fint sådär. båda var och är ganska döda. gjorde en blogg till henne, fasiken vad bra jag är på bloggnamn!!!!!!!!! (he-he)
nu har jag glömt allt jag tänkte skriva, är för trött. alla blir kära nu, ingen har tålamod, det var allt (egentligen inte). puss!

flickan med det långa håret
, vaddå förändring?! (dom är klickbara)


snö

det har hänt en del grejer idag. eller ja, jag har väll förstått en del grejer idag. men nu ärde kväll och snöflingorna faller utanför fönstret, vilket är fint. criminal minds är på tv och sen ska jag plugga. i helgen ska jag sova igen all missad sömn känner jag starkt. puss

ajajajaj

jag har sån huvudvärk att jag snart svimmar men grejen är, förutom huvudvärken som kan slänga sig i närmsta brunn (eh kan man säga så? ja.), att allt är så fint. så himla fint. jag blir lite ledsen ibland när jag tänker på vissa saker som igår när jag skrev en massa text som inte gick att förstå, men jag accepterar ganska snabbt hur många saker är. alltså sånna som man inte riktigt kan göra något åt, man ska inte acceptera sånt som inte känns bra, men vissa saker är bara vad dom är. och om man accepterar sånt blir det inte lika jobbigt. alls. do i make any sense?
vet inte. men nu ska jag läsa no:n för imorgon är troligtvis redovisningen, wish us luck.............. hehe. puss!

kvinnan till vänster på bilden är världens finaste, underbaraste, mest facinerande människa. det är min gammelmormor och jag älskar henne con todo mi corazon.

fast det var lite kvar

ok. jag började skriva och så kände jag att det inte räckte. så här kommer lite till. behöver inte läsas men behöver skrivas.

jag var så himla rädd när jag skulle träffa dig igen. men jag tror jag döljde det ganska bra. inte riktigt med meningen, men vad ska man göra? vet inte vad jag kände när jag såg dig, blev nog glad, har saknat dig. vet inte om det var något mer egentligen, något som ligger djupt in, men jag tror inte det? det är konstigt. det var så ovant att se dig som du är nu, förr var du så stark och självsäker alltid. alltid. men nu såg du så liten ut, du kändes så försiktig, och det förstår jag, men det var ovant. jag saknar dig så himla mycket. jag hatar att jag berättade för fel personer om allt för nu har jag ingen att prata om det med. typ så. för jag saknar dig så mycket. jag avskyr verkligen att jag berättade om det för dom som jag berättade det för. men du hade sagt åt mig att det är okej, att livet är lite som det vill ibland och att man ska omfamna det vad som än händer. tror jag lever lite mer efter det nu än förr, omedvetet, men det slog mig just att det kan vara så. varje gång, jag säger högt att jag saknar dig. varje gång jag skriver det. blir det så verkligt hur mycket jag saknar dig. och hur oändligt mycket jag älskar dig. finns inte så mycket mer, imorgon är dagen jag igår drömde om att få uppleva imorgon

did you give the world some love today?

har inte direkt något att skriva men skriver ändå, anledningen är lite oklar. nej men jag ska sätta igång och plugga strax, får inte svika arina (läs; annars dödar arina mig) och så har vi historia prov på fredag, vi har inte särskilt mycket i skolan, egentligen, bara att jag är sämst i världen på att planera.
idag har jag funderat lite, blivit lite tårögd, funderat lite till, blivit irriterad och förvirrad och irriterad, varit glad, varit trött, haft sovmorgon, skrattat, lyssnat, tänkt, funderat, tittat efter en viss, inte sett den vissa, panikat, varit glad. puss
(saknar dig så att det gör lite ont i hjärtat och magen och ögonen. men känns som om jag inte borde, när alla andra har större anledning att sakna sina, eftersom du finns kvar, fast.. ja. går ej att förklara hur jag menar på ett bra sätt. saknar dig helt enkelt. varje gång jag säger det högt känns det i kroppen. för jag saknar dig verkligen.)
12?

VARFÖR fanns det två 12 saker om mig på två helt olika dagar? eh. okej. bara så nivet så var det inte riktigt meningen (intresse orkan). nu ärde community, har varit på smått konstigt men ganska roligt humör ikv, då passar community så bra. puss

you're so far away from me, you're so far I just can't see

alltså. musik. det var allt, känner jag men inte helt. den där meningen var knappt logisk.
jag är trött och så men det är väll vad man får när man vänder på dygnet mitt i terminen?! bad. annars är jag väldigt glad, utan anledning, med anledning, bara glad sådär. det är skönt. fint. gosigt. vackert. mysigt.
alltså, jag hittade en helt ny skiva med glen som jag inte sett förut, glädje ja. tror jag börjar bli lite beroende av hans musik. dör lite en massa typ. typtyptyp.
nu ska jag på dans snart, hos jenny som är gravid. hon sa att hennes bebis är lika stor som en persika nu, jag tyckte dom borde döpa den persikan efter mig, hon sa att dom skulle göra det tillfälligt tills bebisen blev större! så det var ju trevligt? haha ja, lagom random inlägg, pusspuss

bilden leder förvånansvärt till en fin låt på spotify(!!)

lite av dom

jag orkar inte riktigt vänta mer nu. faktiskt, det räcker.
och också, till dig; kan du bara vara lite tyst ett tag, det går när du inte är här. ju.
sen, till dig; sluta pussa på mig och krama på mig. jag kanske inte ville bli pussad och kramad på?
för övrigt; tack ändå

so dumb


bara för att... jag tyckte det var lite kul hehe.

40 day dream

drömde världens konstigaste och mest proppade drömmar inatt.
en väldigt läskig mardröm, usch mardrömmar.. och så plötsligt var jag på en joy society spelning och han från circus möller var också där. måns möller? han blev typ bff med joy och dom tog en massa kort å då ville jag och min kompis också ta kort med möller men jag fastnade inte på bild så det blev bara på henne och möller. eh? och så höll det på som drömar gör. ganska konstigt(läskigt) att vi drömer egentligen, eftersom det känns så verkligt när man är där. ja

glen hansard

fintfintfintfint. fan jag borde verkligen sluta säga fint. missbrukat det för mycket men det är ju så bra det ordet.
blev inga inlägg i fredags.. jag sov och kollade på how i met your mother typ till klockan halv sex på kvällen (HE-HE) men sen tog jag bussen och åkte ner (ner? upp? vart ligger stan?) till stan för att träffa mina finisar vänner (får inte säga fin ju) och gå på nordiska. lyssna på malin som ägde sönder.. allt. det var en fin kväll. fan nu skrev jag fin igen, vad är problemet. igår var också en trevlig kväll och en massa bra band spelade på nordiska å sååå. och så hade jag rep på morgonen vilket var fint NEJ kul. tror det blev extra mycket "fint" i detta inlägg just för att jag inte får skriva ordet.
men helgen har varit ganska så underbar, på många sätt, så jag är glad. lite lycklig sådär på söndagen. jag hatar inte söndagar, som typ alla andra gör, inte alls. söndagar är fina på sitt sätt. faktiskt! kände att jag behövde skriva lite nu när jag inte skrivit på någon dag, blogg abstinens hahahah?!
men nu ska jag fortsätta på nk arbetet jag har å göra, det är ganska intressant att skriva om fossila bränslen (despite the sound of it). hoppas ni har haft en bra helg, pusspuss!


solarium nästa? känns som vi börjar bli lite bleka jag och anna.

!!!!!

hej jag är en glad tjej som säger HEJ, imorgon är alla mina (två) lektioner inställda!!! så min helg börjar nu, det känns fint! idag har varit en allmänt fin dag, har ätit spicy och varit på en av västerås bästa platser, så ja!
annars har jag inte så mycket att skriva, imorgon kommer jag antagligen kötta med inlägg på förmiddagen för att undvika att jag borde plugga. men ja, puss!!

marken gungar än för mig, gör den likadant för dig? jag tycker om att stå intill dig.

alltså. idag var en fin dag. men. jag är så trött/borta/förkyld att jag knappt minns vad jag nyss gjorde, vart jag är eller vad jag ska göra. typ så. imorgon har vi iaf bara två lektioner (värt). eos - teater, och kulturhistoria. japp. sen är planen att cykla (CYKLA </3) hem och sova.

har tänkt på en sak. när människor tar sig tid, för dig, när dom egentligen inte har tiden. eller när dom egentligen är upptagna med något annat. då känner man sig ganska.. alltså, inte uppskattad.. försöker hitta ett bra ord... respekterad? värdefull för personen i frågan? ja det är trevligt iaf. och det är fint att små gester kan få en att må bra.
förut stod jag och pratade med min morbror, om ingenting speciellt alls egentligen, och han är ganska upptagen och "viktig" så att säga (hahah "viktig", men ni förstår?!) så hans mobil ringde. men han bara tog upp den och tryckte bort samtalet, utan att ens titta vem det var som ringde. "borde du inte ha svarat" "jag pratar ju med dig" svarade han som om det var världens mest självklara sak. det var lite fint tyckte jag sådär.
idag stod jag och pratade med en annan. vi stod och pratade en stund men det var ganska sent så jag sa att han skulle få återgå till sitt nu "nej jag ska bara ut till irsta sen, runt nio sa jag. jaha hon är tjugo över nio. äsch säg det du tänkte säga ist".
det låter kanske fult när jag skriver det såhär, men det var ändå fint på ett sätt. faktiskt. dessutom är det inte alla som beter sig så, trots att det är en självklarhet för vissa. puss och kram.

we are on to something

jag försökte övertala flickan om att skaffa blogg
a: om jag skaffar en blogg får du komma på ett bra namn jesscccaka... "när älgen är blå är ölen kall"... bloggen om öl
j: hej, öl är gott. tjarå
a: chacha, här har ni en bild på hur blå älgen ska va innan man dricker ölen, tjenixen!
j: före och efterbild: älgen efter och före att ölen är drickbar
a: lista på mina favorit ölmärken

vi skulle bli större än kissie

..

så jävla vackert att föregående inlägg kom upp typ hundratjugotusen gånger, kanske är ett tecken att jag verkligen måste skärpa mig?! haha nja. nu ärde community snart, puss!

alltså, ja.

har en massa saker jag borde göra, to do list kanske? ja, skärpning nu! hehe.
fett random bild meneeeeeeeeh, tycker om mallzoioio's lockar!!


dancy dancy

taggar till dansen och hoppar runt lite i mitt rum till bra musik. känns bra!
idag har jag hämtat framkallade kort från en film jag hittade i mitt rum men inte hade en aning om vad som fanns på den, det var trevligt! gulliga kort på naiva men lyckliga flickor som går i sexan, så ja det var sött. jag är förkyld också, men det gör mig inte så mycket egentligen! ikväll är det community, nice. nåt mer ni vill veta? inget mer världsomvälvande ni vill läsa på min blogg? nä jag tycker jag fått med tillräckligt i detta inlägg redan.
puss, ha det så kult på restaurangen

if only memories would last shorter, any shorter than this

stays with me

min dator är typ bra igen? JAAAAAA. vet inte vad som hände men bara den fungerar nu så är jag lycklig. tror jag spillde vatten på den, det kanske torkat nu?! (den är knäpp igen nu. fan)

konstaterande

how i met your mother är så jävla klockrent.
bko är mysigt
jag har ett nk arbtete som bör börja jobbas på
jag har varit på barnkalas idag, det var fint!! till en viss del haha
idag har jag sett en trollkarl, han var charmig
kings avenue är bra
jag hörde också en sju åring säga "fett nice"..... vänta va?
söndagar är så allmänt ofräscha /mysig tjej, tmi
ordet attraktiv är användbart
imorgon har jag sovmorgon
jag sover knappt längre
taggar till nordiska, en massa
how i met your mother är så jävla klockrent!!!!

Brev

min dator har otroligt med ryck just nu och inga tangenter funkar som dom ska, eh, ja.
fredags var en fin dag. jag å min mazarin åkte och såg bo kaspers i örebro! sj var försenade så hennes gulliga pappa skjutsade dit oss. det va fint och dom var coola trots att arina dissar dom (</3). fredagen var megd andra ord riktigt braaaaaaaa!
Igår träffade jag mina duvor och vi hade en mysig dag tillsammans, tycker om dom en himlans massa. vi diskuterade dessutom en massa knäppa grejer. på kvällen var jag på bio (illa) med arina och amanda, vi såg due
date som för örigt är ett bra. det var trevligt det med. cyklade runt hela stan kändes det som, men det är bra det
med. men nu ska jag dra på mig något för å hjälpa till på lillebrors 9års kalas! pusspuss

hahah eh glad cheyYyYy?!
haha EH glad chey?!

start of something good - lightspeed memories

hej hej och åter hej. jag vet inte varför, gillar att säga hej flera gånger? normal tjej det behövde ni ju verkligen veta. jag är lite övertaggad (ovanligt) och all over.. everything. fin dag, fint allt, ful tjej meneeeeh ALLT kan ju inte vara fint? balans.
vad händer imorgon då? fredag. inget ovanligt. efterlängtad helg. ELLER?!?!?!? eller så händer lunch/middag på vardag med min mansow och sen bko. det är liksom ett annat alternativ. ett annat alternativ till hur fredagen kan se ut. sådär. har inte så mycket lust å skriva nu mer, för mycket som händer i mitt huvud haha.
hoppas ni har ett bra allt, pussssso!

(insåg hur liten jag ser ut på bilderna i förra inlägget nu, liten persika!!!)

oj detta skulle upp för typ 2 timmar sen.. eh

inatt har jag knappt hunnit sova, bad. men det gör inte så mycket! nu har jag pratat med min mansi i telefon en stund och berättat min deepest secret. haha fast inte riktigt så, men vi kan säga det. på fredag ska vi på bko. TAGGAAAAAAA SÖNDER TYYYYYYYYYYYP.
mina läppar är torra och jätteröda (läppstift är orsaken till båda) om ni ville ha lite mer info. det är hundra meter snö ute ungefär, men det är mysigt så länge man är inomhus. hm nån mer info å skriva här? inte direkt? haha fint med intressanta inlägg meneeeeh ja. det går bra nu. förutom att fb chatten failar men alltså annars så. ha-ha, humor på hög nivå. puss puss en massa pussar

hade på mig denna klänning idag för första gången på ett tag. korten är gamla och osminkade och tagna inne i ett badrum men klänningen syns lite så det är bra?!


nattuggla?

haha jag skulle ha sovit för en timme sen. "åh ikväll ska jag lägga mig så att jag faktiskt hinner sova". sämst. jag underhåller mig med annat jag, inte bra att vända dygnet  för nu är jag skitpigg. whoop whoop. imorgon blir en fin dag, känns det som. tisdagarna brukar få den överblivna glada energin som kommer från måndagarna, logiskt?
så pussar och godnatt.

fin konversation idag
jag: haha ja det var en som trodde att jag var 23 i sång gruppen.
han: men, är du inte 23 då?
jag: nej alltså, jag är 25.
orka att dom andra vid bordet dog. 1. det var inte ens så kul 2. DET ÄR INTE OMÖJLIGT, eller jo, men ändå låt mig tro hahahahha! puss

mannen myten legenden

åh jag älskar att ben & jerry's glass var med i bridget jones igår. synsk tjej här. måndagen har varit fin, måndagar brukar vara fina?! vet inte varför eller hur för.. det är ju faktiskt måndag. men dom är det. trevligt. nu ska jag snart hoppa in i duschen och äta en clementin (klementin? c? k?)..

ibland ärde läskigt när det känns som det mesta i livet går bra, åt rätt håll liksom, för då blir jag rädd att det snart ska vända som en matta som dras ifrån under ens fötter. burkar bli så. jag vågar liksom inte tro helt och fullt att allt är bra. ibland kommer jag på mig själv med att leta nåt som inte stämmer bara för att det ska bli balans haha, vilket är lite efterblivet (förlåt så ska man inte sägaaaaaa) men jag kan inte rå för det. inte för att mitt liv är perfekt HAHA, men det är väll skönt att inget går rakt emot en, fastän det bara är för ett tag? ja, så då ska man njuta av det. göra det bästa av situationen no matter vilken situation man är i. typ så.
dumma playlist på spotify som gör mig helt moshi moshi. men hoppas allt är bra med er, puss!!


som vanligt, klicka på bilden, kom till nån söt/mysig låt på spotify som jag är lite förtjust i!!!
(ni kan ju försöka komma på vem det är på bilden också, om ni inte redan vet. he-he)intressant inlägg, mrs darcy

bj är bra initialer kom jag just på. Bridget Jones och Ben & Jerrys. alltså åh bridget jones hahah, fin film ju. vad perfekt om jag hade haft ben & jerrys nu också, fast jag nöjer mig med bridget jones trots att det är tvåan och renée zellweger är typ. dum. men annars ärden fin faktiskt!! sötis pojken. nu räcker det med intresanta ord för ikv. puss

typ så. 12 saker om mig

jag har otroligt otroligt svårt att se saker i svart och vitt
jag lyssnar mycket på texten till låtar jag hör
jag har en massa människor som jag saknar, det har väll alla men
jag kan haka upp mig på olika ord haha, i somras var det söt, sen olika former av fin osv..
jag älskar att lära mig nya saker och vill det.. hela tiden
jag är väldigt annorlunda som person nu om man jämför med i början av året. men på ett brabra sätt
jag älskar skräckfilmer
jag är vädligt svag för musiker. ja
jag vill alltid ha rätt (he-he) MEN jag brukar kunna erkänna när jag har fel
jag är nyfiken och nervös och förväntasfull inför framtiden
jag är väldigt privat ibland, å har ibl ganska svårt å berätta saker om mig själv
jag tycker familjen är nåt av det finaste man har, och att man ska vara rädd om den. och också; "vänner är familjen vi själva väljer"

toi mon ami dans la vie

söndagen har varit skön. otroligt lugn osv men det behövdes så otroligt mycket kände jag haha! tanke dag en del. nu ärde grey's på tv, lovely. senare ärde how i met your mother (himym arina, himym!!). på söndagar är det okej att låta dagen försvinna framför bra tivi program. tycker jag. halvsova lite i sin säng och gå upp ibland för att spela på en dum keyboard som inte vill låta som ett akustiskt piano, vilket är logiskt men ändå.
lovet har varit underbart och precis som det skulle vara, men det är slut nu och det är okej för det är väll dags att komma tillbaka till livet och rutinerna lite. hehe. måste för övrigt börja träna också, illa att jag tappade bort mitt feelgood kort tsm med mobilen (ÅH PLÅNBOKEN, varför säger jag hela tiden mobilen till plånboken?) men det löser sig förhoppnigsvis? jadå. pusssss

/if it's on the internet it must be true

tell it like you still believe that the end of the century brings a change for you and me

nu ska jag ut och kratta löv. puss (amie)

keep moving forward.

haha jag är så beroende av det där jävla soundtracket! sjukt. det är för övrigt familjen robinson på femman vilket är fint och jag blir lite lite nostalgisk. men den är ganska mysig haha! nåt mer å säga? inte direkt nej. puss!


we've still got time

min blogg är otroligt osamanhängande så antagligen bara jag förstår, men jag hänger knappt med mig själv eller mitt liv just nu. på ett bra sätt! fast bloggen får lida lite för det. eller jag vet inte.. haha bra förklaring, nu förstår ni va?! nej jag ger upp, puss å gonatt nr2! klicka på bilden om det känns rätt!!!

någon dag så. vi har all tid i världen. kanske inte, men vi kan låtsas. vi har all tid i världen. någon dag så.

when your mind's made up

jag är trött. jag är väldigt trött såpass att jag är lite borta just nu. haha. jag vill skriva nåt fint men är inte riktigt så bra på det så det struntar vi i. fin musik. soundtracks är fina. idag har varit en fin dag. loiz på gränden, det var mysipys och jag pratade sönder henne lite sådär. flåt'. michael douglas är på tv, tih. jag och loiz var på bio också, due date. underbar. haha humor<3 musik café. bästa västerås känner jag ibland. lilla västerås, men fint ändå. just nu. killar i kostym är bra. sherlock holmes filmen är bra. för jag gillar robert downey jr. ja sånna tankar kan komma på kvällen/natten. jag vill sova men det känns som slöseri med tid. ologiskt egentligen, jag älskar ju att sova. jag saknar en person, det är nog därför. eller? ja. bara för jag påminndes om den personen hela dagen. därför ja. därför kan jag inte sova. har inte lust och sova. dumt också egentligen. så kan det va, så kan det va. sammanhängande HAHA? eschdå. jag och louiz är väldigt olika men toppen vänner ändå. ville bara avsluta med det.
puss och god natt!

normal tjej

alltså neeeeeeej. min kärlek för joel kinnaman väcktes igen när jag såg vad han bytt till för namn på fb, fett bad. orka vara cp-snygg? så får man inte säga meneeeeeeeeeh han är typ det. OMG KLOCKAN ÄR KVART I TVÅ HAHAH GUD JAG TRODDE HON VA TYP KVART I ETT ELLER NÅT SKA VARA PÅ STAN OM FEMTON MIN OCH SKA HINNA DUSCHA INNAN DET DUKTIG TJEJ PUSSHEJ!

no one can make you feel inferior without your consent.

lycklig tjej!!! eller? haha missbrukat. jo men jag är så glad så. imorgon blir fina dagar, eller en fin dag menar jag. åh är så trött, men på ett bra sätt. orkar dock inte skriva så bra. jag är sugen på att läsa nåt, jag å mansi pratade om böcker idag och jag blev jätte sugen på att läsa något, bara sådär liksom. men tror att jag bara skulle somna om jag skulle försöka. haha rolig tjej<3 nu glömde jag vad mer jag tänkte skriva, såeeeeeeh PUSS!

bitter chey när jag kollar på den här kvinnan.................

i don't know what that means

hej jag heter jessica och failar dygnet runt, måste ut med min pajaz nu fast jag inte hinner. jag är inte bitter ang att jag failar jämnt, det är bara ett faktum. PUSS

allram est

nu är min man(si) och handlar. hon kommer snart tillbaka och då är planen ungefär att äta nyttig mat (inköpslistan) och mysa framför tivin. och prata sönder varandra lite men det är väll ändå så uppenbart att det inte behövde skrivas. vilken tur jag har som har en sån fin vän!!!!! pussråååå

p.s. dagarna har varit trevliga och mysiga och allmänt lovely men ganska proppade därav ingen updatering, om någon kände att det var intressant! d.s.

övertaggad tjej

alltså haha, om alla som jag sa "vill du gifta dig med mig?" till skulle svara ja skulle jag ha fullt upp just nu, vet inte vad det är med mig och den frasen men haha ja så kan det väll va. ikv kommer fina flickor hit och myser, det kommer bli toppeeeen. jag övertaggar som vanligt nudå, men det är okej känner jag!!!!!!
igår var jag och linnsis och såg "the social network" på bio, nivet filmen om facebook? den var skit bra, loved it. mark zuckerberg. haha, puss!!!!!!!

RSS 2.0