det mest inspirerade inlägget på länge som inte skrivs i bitterhet/sjukhets ilska. OM SVT

jag känner mig alltid som en liten gumma när jag tittar på go'kväll (alla två gånger, ungefär). men det är mysigt! det stod en kvinna och pratade om pannlampor (det är lite skidtema verkar det som) man kan ha när man är ute i spåret så jag skulle kolla vem hon var. på infon stod det
"Magasin. Johan Wester och Anders Jansson från Hipp Hipp berättar om sin nya föreställning Köp mjölk. Skriv bok."
då läste jag det alltså som att föreställningen hette "Köp mjölk." och att de på SVT uppmanade till att man ska skriva en bok. hahaha. men så var inte fallet. kvinnan med pannlamporna flirtade för övrigt mycket osubtilt med den skäggiga programledaren som å andra sidan hade mycket charmigt skägg så who's to blame. han sa nyss "ni biter er lite i foten" så ja, han verkar rolig. SVT är charmigt! det är lite underskattat som någonting som är där i bakgrunden och som man tittar på på julafton.

förutom när man kollade på bolibompa. åh vad det inte var underskattat då. nu går det inte ens på ettan längre. vad har hänt med världen? kan man fråga sig då.


hallå!!! johan är kvar som programledare! nivet han som hade en liten mus som hette pipen? mh. så himla bra. nu är hans hund också med tydligen. så. himla. bra! (kikade upp deras hemsida och hittade en massa fint, nostalgiskt)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0