"HEJ, jag är en förvirrad tjej som säger Hej!"

HAHA VAD GÖR JAG PÅ MIN BLOGG?? ingen vet. minst jag.
igår åt jag tacos hos fridas pappa. han bor i en trea fick jag omtalat för mig, för frida trodde icke att jag kunde räkna. sen åt vi en massa fett och socker och det var gott. julia och viktor var också där. jag och julia låg lite på frida. hon var en skön säng, tyckte vi. sen spelade jag och frida casino och jag vann men inte slutgiltigt då vi har en poängställning som alltid är öppen och aktiv och som vi fortsätter skriva på varje gång vi spelar. coola.
sen sov vi och jag drömde konstiga saker som jag alltid gör. sen vaknade vi och hon åkte till skolan. jag stannade inne och tittade på hennes läppstift och på smalville. den ligger under "dokumentär" på hennes tv. det var kul och jag skrattade i min ensamhet i trean som är fridas pappas.

utförlig beskrivning av den intressanta delen av min gårdag/dag. nedå. hela dagen/arna var/är intressant/a. men det blev såhär nu. ok? bra.

pussar och kramar och allt som är bra och sånt!

Kommentarer
Postat av: fridikli

HAHAHA jag måstr bara kommentera SOM VANLIGT för jag grinade av garv när jag läste??!!! Längtar tills vi ser Nöje/Magasin nästa gång.

2011-09-22 @ 07:31:46
URL: http://frajzi.blogg.se/
Postat av: fridikli

MEN HAAAHAHHA varför i helvete är smallville dokumentär förresten???? dokumenterar de livet som superhjälte? mongoloider

2011-09-22 @ 07:32:43
URL: http://frajzi.blogg.se/
Postat av: fiskjess

kommentera mera! bara för att det rimmar. nej men dina kommentarer är ju de bästa!!!!!!!

smallville hahahhahahahhahahahhahahhahahah

2011-09-22 @ 21:44:02
URL: http://jessicaspersika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0